Zzz.......hu?

Usch, jag somnade typ vid sju och vaknade för ett tag sen och kom på att jag måste göra klart min uppsats tills imorgon! det känns ju jätte bra att resa sig upp ur sängen, min sköna, varma säng! bara för att göra ett jävla arbete. Men det är så värt det nu iallafall, jag är allmänt glad idag så det gör inget.
Jag känner mej väldigt stressad och har inte sovit ordentligt på hela veckan så jag sitter och halsar i mej Coca Cola  för att försöka hålla mej vaken och varför jag började skriva här det vet jag faktiskt inte. Jag måste göra det där arbetet nu.

Faan på alla er som sover nu!

Little girl fourteen ~

Little girl fourteen flipping trough a magazine, says she want to look that way
But her hair isn't straight, her body isn't fake, and always felt overweight

Well, little girl fourteen I wish that you could see that beauty is within your heart
And you were made with such a care, your skin, your body and your hair are perfect just the way they are

There could never be a more beautiful you
Don't boy the lies, disguises and the hoops they make you jump trough
You were made to fill a purpose that only you could do
So there could never be a more beautiful you

So turn around, you're not too far
To back away, be who you are
To change your path, go another way
It's not too late, you can be saved
If you feel depressed with pst regrets
The shameful nights hope to forget can dissapear, they can all be washed away
by the one who's strong, can right your wrongs
can rid your frears, dry all you tears and change the way you look at this big world
He will take you dark destorted view and with his light he will show you truth
And again you'll se trough the eyes of a little girl

__________________

Jag gillar verkligen låten :)
men egentligen skrev jag det här för att ha en anlednign att ladda upp den här



Bara för att jag inte har någon himor och dog när jag såg den xD den ska "röra" på sej också men jag vet inte om det vill funka.

Btw~ så har jag ju bytt tillbaka till min gamla header igen för jag orkar inte göra en ny och jag tycker bättre om den här.


Jobbig dag.

Vaknade kvart i åtta i morse och jag måste gå med Filip till skolan innan åtta, sen börjar jag tio över åtta så jag hade lite bråttom ..
Sen har jag massa skolarbeten att göra klart till på fredag! Så jag kommer stressa ihjäl mej, sen måste jag plugga till omprovet i hemkunskap också. Det skulle egentligen varit imorgon men det blev uppskjutet, tack och lov! Egentligen bara till på Torsdag men det gör mej absolut ingenting! När allt det är klart kan jag bara andas ut för då är det bara någon vecka kvar till sommarlovet och jag får inget sånt längre, fyfan va skönt!!
Btw~ så var Prince of Persia riktigt bra, men jag var tvungen att tänka lite för att kunna hänga med ordentligt haha, men jag är ju lite efter så :)
Men nu måste jag verkligen börja, och på vilket arbete vet jag inte för jag kommer knappt ihåg vilka jag har, men vi tar Unicef arbetet för det har jag redan börjat med.

_________________

 



Det tog ett tag innan jag fattade bilden, men aww :)


Quick!

HejHej!
Jag grillade igår, och var ute rätt mycket så jag satt aldrig vid datorn, och jag hinner inte skriva så mycket nu för snart kommer det typ tio hundra pers. hit för att fira Peter så jag måste göra mej i ordning och så. Sen ikväll ska jag på bio och se Prince of Persia. Jag vet egentligen inte alls vad den handlar om, men jag följer med bara för att jag älskar bio! Varför tacka nej när man blir erbjuden för? :)

Men nu kommer det massa folk och jag måste äta, panik!  


oh happy day!

Det gick bra att sitta i kafeterian idag .. tills Robin och Cristian kom in, för då kom det massa andra och då blev det kaos. Jag vart så jävla förbannad. Sen hade jag prov, jag tror jag får godkänt iallafall. Jag får göra omprov på hemkunskapen på onsdag.
Sen var jag glad igen, det har faktiskt varit en riktigt bra dag idag, förutom kaoset.

Idag åskade också, jag har faktiskt längtat av någon anledning. Jag gillar när det åskar. Men det var inga blixtrar oturligt nog, det hade varit bättre.
Sen var jag vid skolan och spelade basket. Jag vill träna lite bara.

Men nu ska jag gå och duscha så jag hinner inte skriva något mer, cya!


"På flykt"

Åh vilken härlig dag. Vi behövde knappt göra nånting.  På matten fick vi sitta vid datorn och sen kollade vi på film. Efter lunch stack vi ner till bruket och lekte flyktingar. Kul *host* inte *host*. Men vi var med på TV maha ^^ men min intervju var inte med -.- så ju att den var dålig haha.

Imorgon ska jag sitta i kafeterian och runt ett, tror jag att det var, så ska Erika lämna mej och jag vill verkligen inte sitta själv!! T__T Vi får se hur det blir iaf, jag har ju prov och det. Det löser sej.


ABCDEFUCK

Nu är jag trött på det här. Nu har den stationära datorn slutat fungera också, och det var därifrån jag tänkte ta bilder till min nya header, och använda programmet jag har intallerat där. Nej det ska jag absolut inte, då ska den lägga av. Helt. Den går inte igång. Eller jo, men skärmen blir grå sen händer inget mer. Jag var tvungen att starta om den 4 gånger, till vilken nytta?

Och nej, jag får inte gå på karate heller, jag som verkligen ville, allt för att förstöra min dag, som vanligt. Men jag är glad ändå, än så länge iallafall. det är nog värre imorgon skulle jag tro.

Nu ska jag leta på min mobil ..  *yawn* .. sen ska jag nog lägga mej och sova. Fysik provet kommer inte gå bra för Sandra har min bok så jag har inte kunnat plugga. Jippie.



Och jag får lägga upp den för att muntra upp mej nu. Haha skämta.


Inte min dag

Det här har varit en riktigt bra jävligt dålig dag. Jag är så jävla glad så att det inte är sant men jag är så jävla förbannad så att jag tror jag kommer slå sönder rutan snart. Nejdå, men jag skulle bra gärna vilja.

Iaf så körde jag brännboll idag, det sög. Fast den gången jag faktiskt sköt riktigt långt så spelade vi inte ens och inte var det någon som kollade heller. Sen stack alla hem och jag var kvar där för mej själv.
Det gick skapligt bra på matteprovet idag, hoppas jag iallafall. Jag svarade på varenda fråga och det är storslaget för att vara jag.
Imorgon har vi nån "På flykt" grej där vi ska testa att leva som flyktingar eller nåt. Vi får gå någon vända. Jag hoppas jag hamnar i samma grupp som nån.. Och på Torsdag hoppas jag att jag slipper proven för att jag ska sitta i cafeterian hela dagen ^^

Och förlåt för att jag tar ut min ilska på allt som jag inte ska ta ut den på.

Nu ska jag försöka göra en ny header, ses.

<3



Jag vet inte vad jag ska säga .. I love it

17 Maj

Det gick verkligen inte bra på hemkunskapsprovet idag, jag vet redan att jag ska göra om det så nu ska jag fan plugga också! Sen så har jag matteprov imorgon också. Det kanske går bra. Men snart är det sommarlov iaf!!

Idag så har jag varit med Matilda, Isabelle, Michaela och Felx iaf, Sandra kom lite senare. Vi käkade pizza och cyklade runt lite bara, kul var det iaf. :P

aww :)

Hahah kände bara för att ladda upp den med.

Bella :)

Ingen vill vara med ><

>D

Micho :P

Felix försöker dränka mej :(

Tråkiga männsikor som inte vill vara med på kort ><

Fick dej ^^

Fick dej med ^^

Haha, igen, fjortis! :P

Och så Matti :) sen fick jag inte så många fler bilder.




____________________________


if I could, I'd tell you, I love you to the stars and back, and if I could, I'd hold you, until the sun went black

Sometimes I wonder if life is really worth it, then I look at your smile and I know it is.




ny header

Jag råkade göra en ny header också, den är mycket dåligare än den förra egentligen och jag funderar på att byta tillbaka.
Och bakgrunden på headern och bakgrunden på bloggen passar inte ihop heller så jag tänkte ändra bakgrunden på bloggen men jag vill inte ha en svart blogg :( så det får se ut såhär nu.

Nu ska jag verkligen plugga! God natt!

tråkigt



A friend is someone who smiles when you smile, laughs when you laugh, but holds your hand when you cry.

Förlåt Matilda, Isabelle och Micho men jag mår så illa nu så jag borde inte ens sitta här, och nu gjorde jag sådär som jag inte ska göra, jag började redigera bilder istället för att plugga så nu är klockan halv tcå, jag kommer vara helt död i skolan imorgon ._____.

Jag laddar upp bilder på er imorgon! eller iallafall i nästa inlägg, om jag kommer ihåg..
Jag skulle bara kolla om jag kunde komma på hur man gjorde :P


Pluggar.

Jag hinner inte skriva så mycket nu, jag måste plugga till hemkunskapsprovet imorgon. Matilda sa att det var riktigt svårt så jag kommer antagligen sitta här ungefär hela natten och hoppas att jag överlever morgondagen.

Under Fredagen sov Matilda, Erika och Sandra här hemma igen, lika kul som vanligt :)
Sen stannade Sandra en natt till, och jag låter helst bli att blogga när folk är här så därför blev det inget.
Igår träffade jag Felix också! Micho's kille :) grattis btw~
Grattis till mej också som hade namnsdag igår :P

Jag kom just på en rolig sak.
Idag när jag rengjorde buren åt Cherry (som förresten har varit under min garderoben mestadels av kvällen så att jag inte kunde plugga för att jag skulle försöka få ut henne -.-) så kom jag av någon anledning på att vår dammsugare är ganska dålig, och då använde jag ju mej av det fina uttrycket; den suger. Och sen kom jag på att ja, det gör den ju faktiskt! Haha, min humor. Min humor suger. Haha förlåt, jag var bara tvungen. Men jag måste erkänna att det gör den nog lite.

Nu ska jag försöka plugga så att jag kanske får G på provet imorgon. Cya.



Har man tråkigt så har man :)

Lång helg!

Skönt! Nu har jag lång helg eftersom det är kristihimmelsfärdsdag idag och "klämdag" imorgon! ^^
Och nu är några prov över också, men jag har fortfarande hemkunskap, fysik och matte kvar, och fördjupningsuppgiften på SO:n som jag råkade glömma att göra..

Imorgon ska jag, Erika och Matilda sova här, det är inte säkert än men antagligen :) Sandra får jag inte tag på så jag vet inte om hon kommer dessvärre, och jag vill inte ringa för hon verkar förbannad, och inte vet jag varför.
Och vi ska få träffa Micho's kille för första gången imorgon eftersom dom kommer hit, yay!

Det har regnat hela dagen, och det kanske blir åska senare under kvällen, jag längtar faktiskt.
Leo vart också förbannad på mej idag, allt verkar vilja förstöra min dag idag, men jag är dessvärre för glad för det, det känns riktigt bra :D

happy :D

Gud, jag var inte hemma igår, jag var på Rättviks marknad hela dagen, sen åkte jag hem till Annica, sen sov jag hos Sandra så jag har inte hunnit blogga och inte pluggat heller.
Och idag när jag kom hem från Sandra skulle jag göra rent Cherry's bur och städa mitt rum, då ringde leo ocg sa att jag skulle komma till Paradisplanen för vi skulle spela fotboll så då gick jag dit. Det blev bättre än jag trodde :') Men det behöver vi inte prata om. Iallfall så gick vi hem efter ett tag, så tragiskt, jag skulle kunnat varit där hela dagen! Men när jag kom hem var jag jätte trött och svettig så jag gick och duschade, sen åt jag och efter maten satte jag mej och läste manga, Death Note, istället, vilket inte var så smart eftersom jag verkligen måste bli klar med uppsatsen. Men jag är så jävla glad ändå! :'D och så nöjd med mina köp sen igår fast jag knappt köpte ngt ens ^^



Tre Manga; Death Note, en Gaara figur och en jacka som ligger i påsen, men notera att det står Nightmare på påsen!! :A

Men nu måste jag verkligen börja med uppsatsen, men jag tror jag sätter på mej ett par strumpor först, annars fryser jag ihjäl :s

cya


Stan idag!

Hejsan!

Idag var jag till stan med Sandra, Michaela & Matilda, men det var svinkallt så vi gjorde inte så mycket, men när vi åkte hem - vilket tog typ .. mer än en timme? - så var jag och matilda sociala och pratade om äggskal. Haha, fråga inte, det vart nåt ramdom. Sen pratade vi mest om min prao, eller rättare sagt jag gjorde, sen började vi prata om massa Fredrik (förlåt Sandra, fast du sov så det gjorde inget ^^)

Och i veckan har jag jätte mycket läxor! Eller jag ska plugga till massa prov och sånt och jag har inte gjort ett dugg och några börjar redan nästa vecka, allt ska vara klart inom två veckor och eftersom jag skulle till stan idag så ville jag inte ha med skolböckerna så dom ligger i skåpet över helgen. Perfekt. Jag som satsade på högre betyg.

Det kanske inte är så mycket med det här behöver göras/pluggas:

• SO inlämning; uppsats om röda korset/rädda barnen eller annan organisation~
• Matte diagnos
• Engelska prov
• Hemkunskap prov; fett, proteiner, kolhydrater~
• Matte prov
• Fysik prov; Ljusstålar, reflektioner, speglar~
+ Författare och bildanalys till bilden.

Och allt är i mitt skåp! *suck*

Nåja, jag får försöka komma ihåg lite, jag har ju lite av engelskan hemma, och jag kan söka på Frederick Church (författare) och hitta lite om honom. Bilden är en oljemålning och är gjord på 1860-talet och ser ut såhär:



den ska jag göra i gips, göra en egen tolkning av och ett collage och collaget är jag klar med.

Frederick Edwin Church är född 4:e maj 1826 i Hartford, Conneticut, och dog 74 år senare den 7:e April 1900. Han var en amerikansk landskapsmålare och konstsamlare.

Jag måsta också lära mej måla sådär bra, jag var osäker på om det var ett fotografi eller om det var en målning först tills jag sökte upp det.

Ny klippt!

Jag klippte mej idag! Det blev ganska bra, jag tänker inte lägga upp någon bild. Jag tonade håret mörkare, rätt mycket mörkare. Och sen klippte jag upp det en bra bit också, men jag har inte sett hur det ser ut om jag plattar det. Så jag kanske går till skolan med lockigt hår imorgon, om jag ens går i skolan.

I måndags på gymnastiken så hade vi världens ... vad heter det? Typ kondition & styrke pass? Iallafall så har jag världens träningsvärk efter det nu, särskilt efter situpsen, fyfan.

Och idag gjorde jag läxan också, och den är till Fredag egentligen O.O

Men nu ska jag borsta tänderna, jag är rätt trött, god natt ♥

Brännboll idag!

Hello.

Var till paradisplanen och spelande brännboll idag, det gick sådär, bollen gick sönder.. och jag fick ett brännbollsträ i huvudet, tack Erika, min panna är så fin nu.
vi fick lämna paradisplanen ganska snabbt för att det skulle vara fotbollsträning där, så vi cyklade till Sandvika där det inte vart så mycket spela av.
Jag hoppas det går bra att spela brännboll på Torsdag bara, det kommer en speciell person då... Som jag såg idag, jag vill veta vad han håller på med.. Förut när jag såg han och hans kompisar visslade dom, sen var han med någon annan i rosa, han visslade, och idag när jag såg dom ropade dom något.. vad vill dom?..

Och imorgon ska jag klippa mej, hoppas det blir bra, mindre slitet och ska antagligen tona också ^^

Men jag måste dra nu cya ♥


Why must I be a teenager in love?

One day I feel so happy
Next day I feel so sad
I guess I'll learn
To take the good with the bad
'Cause each night
I ask the stars up above
Why must I be a teenager in love?

I cried a tear for nobody but you
I'll be a lonely one
If you should say we're through
Well if you want to make me cry
That won't be so hard to do
If you should say goodbye
I'd still go on loving you

Each night I ask the stars up above
Why must I be a teenager in love?



.


Jag längtar.

Sommarlov.


*suck*

Skola imorgon igen, jag borde verkligen göra läxan. Jag gör den när jag egentligen ska sova anatr jag, precis innan jag går och lägger mej antar jag. Annars kan jag vara sjuk imorgon (fortfarande, jag är inge bra förebild, visa att ni är bätte än mej och gör absolut inte som jag.)

Jag känner mej så duktig på att uppdatera också, det blir lite hopp mellan dagarna. Jag har iallafall firat sista April nu, jag såg Jon där, nån asiat sa hej till mej, jag gick runt lite med Sandra, tog misslyckade foton med mobilen som jag inte kommer lägga upp, både på brasan och fyrverkerierna (stavning?).

Och idag vaknade jag halv elva, eller rättare sagt så ställde jag mobilen på klockan 10 sen kunde jag inte sova men låg kvar en halvtimme iallafall, bara för att.
Sen gick jag och duschade, städade buren åt Cherry, städade hela mitt rum och dammsög det, skrev ut dom sista kapitlen ur berättelsen (jag höll på att skriva ut en berättelse jag tycker om, jag översätter den också.) och två bilder på Yomi. Men jag gjorde inte den *ursäkta, men just nu för jag säga så.* fucking jävla läxan.
Sen var jag barnvakt åt Filip och Edwin, jag kände mej halvt mammig idag när jag städade buren åt Cherry, skit samma jag kom bara på det.
Efter det gick jag och Filip till Aica och åt och spelade lite. Sen gick vi hem, Rasmus gick förbi och vinkade, whatever. Nu sitter jag här och ska snart gå, intressant att veta? Väldigt.

Hejdå.


Jag hade lite tråkigt också, ursäkta att bilden är sned men min halvetes jävla damp dator vill inte rotera den. Ursäkta mitt jävla humör, det är inte på min sida idag, det är inget.


RSS 2.0