Förhoppningarna räckte inte

Nu är det min tur. Jag har spytt som en räv inatt och jag mår verkligen inte bra. Jag kommer inte orka sitta vid datorn nå idag så det här är nog mitt enda inlägg.

Ha det så bra!

Fräsch!

Sitter här helt ny duschad och borstar tänderna. Tänkte gå och lägga mej nu, det känns sjukt härligt att gå och lägga sej i ett skapligt rent rum nu, haha. Jag är jävligt nöjd själv just nu även fast det är en hel del kvar. 

Det hände en ganska kul sak också, jag städade undan under sängen och gissa vad jag hittade? Mina nycklar som har varit spårlöst borta ett bra tag nu! Sen nån gång förra året, kommer inte ihåg när, det kanske t.o.m. var när jag gick i åttan jag tappade bort dom? Jag har städat sen dess men jag har inte varit speciellt ordentligt helt ärligt, bara tagit bort det värsta ungefär. Men det var roligt att dom kom fram! Hittade femtio kronor också, städpengar vetni. ;) Haha.

Men nu ska jag blåsa håret, vi ses imorgon!


Stackars Filip :(

Det blev lite ändrade planer. Jag tänkte ju äta chips och så nu och imorgon skulle vi in till mormor i stan och så skulle vi handla lite och så men Filip är magsjuk så det blir inget. Stackarn var helt nerspydd, vettefan hur han lyckades få spya på ryggen men han lyckades. Jag överdriver inte när jag säger att allt utom benen och det från näsan och upp var nerspytt. Inte så trevligt att veta, jag vet. Nu hoppas jag bara att jag verkligen inte blir smittad för jag hatar verkligen magsjuka, eller att spy överhuvudtaget! Jag som trodde jag skulle få min Skillet skiva imorgon också. :(



Skulle ha en bild på min fina morgonfrilla, håret står typ rätt ut, däremot syns det knappt och det hade lagt sej lite också så jag bjuder på dom istället. Btw tröjan är inte för liten, den ska vara så. :)


Sourcream & Bearnaise♥



Tänker ta min chipspåse och sätta mej framför TVn en stund, ska bara dammsuga först. Jag är inte klar än men det börjar se riktigt hyfsat ut. Har lite saker som jag inte vet var jag ska göra av kvar bara.

Sourcream & Bearnaise chips är min nya favorit för att dom är så otroligt goda såklart men också för att ingen annan i familjen tycker om dom så jag får ha dom helt för mej själv, haha! ♥

Snart klar sa jag, jag ändrade mej..

Nu börjar det se riktigt hyfsat ut på mitt rum, jag är ganska nöjd faktiskt. Jag har inte sett mitt rum såhär på fler år tror jag. Jag skäms riktigt mycket när jag ska damma, drar fingret över hyllan och ser vilken skillnad det egentligen är.. Jag var tvungen att dammsuga av hyllan innan jag kunde torka av den med trasan. Jag undrar om jag ens blir klar idag, jag har en hel del kvar.

Just so you know

Jag har inget speciellt att skriva just nu, så jag återkommer lite senare.

Jadu..

      L
    OLO
 
VOLOV
 
EVOLOVE

Vet inte var jag ville komma med den där, jag kände bara för att göra en. Nu ska jag gå och sätta på mej mina mjukisbyxor och sen ska jag göra det jag har sagt att jag skulle göra.

Är inloggad på gästinloggningen på datorn så jag har inga bilder att ladda upp.

Snart måndag igen :(

Har suttit och spelat The Legend of Zelda; Four Swords Adventure hela morgonen, jag vet inte varför jag började spela det men det går framåt! Har kommit mycket längre än förut.
Senare ska jag plocka ihop några fler grejer på mitt rum, dammsuga och torka av och så ska jag plugga lite engelska sen har jag ledigt resten av dagen.

Fick höra lite hur det var med mormor också och det visade sej att hon inte hade lugninflammation iallafall men hon är mycket piggare. Dom skulle ta ett urinprov för att se vad det var med henne eftersom det inte var lunginflammation så dom satte en skålliknande sak i toaletten så dom kunde ta den efter hon hade varit på toa på morgonen men hon hade sett den och kunde inte förstå varför den var där så hon tog bort den och diskade ur den. Hahah sötmormor! ♥ Hon som inte diskar annars. Vi kommer nog åka upp till henne imorgon för att se hur det är och höra vad dom har kommit fram till. :)

goodnight

GOD NATT!


MÄTT!

Nu är jag riktigt mätt, jag åt nästan upp en halv pizza.. Haha låter inte som mycket men det är kebab, sallad, pommes, tomat och massa på och så + pizzabotten, tomatpurré och sånt också så nu är jag mätt.

Nu ska jag ha lite skoj på kamrat igen, om någon ville veta, hahahahhahha. :ppp


bjuder! <3

Börjar bli klart.



Såhär ser det ut nudå, fick in hyllan (eller vad ska man kalla det?) på mitt rum, äntligen. Nu har jag bara sängen, under sängen och dammsugning kvar och sen är mitt rum rent! eller jag ska torka golvet och damma av också, men sen så! Det fixas imorgon, förutom sängen för den måste jag plocka ur för att kunna sova där.
Men nu ska jag käka pizza, det blev ändrade planer så vi äter hemma istället. Delar pommes pizza med Johanna.

Pizza ikväll!

Jag har städat i tre timmar men det har inte blivit så stor ändring på mkitt rum än. Jag håller på för fullt, men ibland får jag hjälpa Filip på The Legend of Zelda; Four Swords Adventure (tror jag det heter). Men jag ska vara klar ikväll förhoppningsvis, men vi ska ut och köka nånstans sen och jag tror det blir i Fors faktiskt, eller hoppas kan man väl säga? Älskar ju pizzan där och det skulle vara kul att äta den riktigt varm! Men det blir nog Amigo (beroende på vad det är för folk där.) Så jag kommer inte vara socialare än vad jag brukar idag heller.


Kan behövas...

Nu tänker jag gå och städa mitt rum som mamma har tjatat om sen i November. Jag skojar inte, jag har inte städat det sen nån gång före November vilket känns hemskt men jag har gjort så mycket annat. Men nu ska det bli rent, fan vad skönt!


Det kan behövas..

hahaha?

"Sofia, Robert vill göra sperma med dej."
"Sofia, jag vill hångla med dej."

Och dom är åtta år? Haha men kom då.. Det hade varit lite mer lockande om dom var liiiiite äldre. Man tror att dom är små och söta, men sen tycker man inte det längre. Ena stunden är dom sådär och andra stunden kmr dom och ska ha ett plåster för att dom blöder lite från ett millimeter litet sår. 

Det har varit tjafs hela dagen, som vanligt, och jag är så less nu. Det är en unge som ska vara med dom men han är så jävla dryg så dom vill inte vara med honom och då skvallarar han för sin pappa och Connys mamma så då blir dom förbannade för han ljuger värre än jag vet inte vad så då måste dom be om ursäkt. Dom skulle bara veta hur han är, däremot orkar inte jag tjafsa med dom så Filip, Conny och Robert får vara här nu men är det något mer så tänker jag nog fan lägga mej i för nu har jag fått höra samma jävla saker i flera dagar och deras föräldrar verkar ju inte förstå nånting. Usch, brukar inte skriva sånt här men det blev så nu.

Nu ska jag ta mej samman och kanske äta en munk medan jag kollar om det är nåt kul på TV. Cya. ♥


Titta vilken bra mamma jag är! :ppppp haha.

Prata med mej?

Det visade sej att det var lunginflammation. Mormor får penecellin nu och får stanna på sjukhuset ett tag. Hon är bättre inom några dagar.

Nu ska jag nog kolla facebook lite snabbt och sen ska jag gå och plugga ttill engelska provet jag har på Tisdag. just fan, det var matte diagnos då också..


Say no

Sitter och väntar på ambulansen nu, roligt värre... Det är inget speciellt allvarligt vad jag vet ialllafall, får väl se vad dom säger.

 


tjockis!

Jag köpte elva st munkar idag! :D Åt nyss min fjärde efter att jag hade käkat lite pizza, och ja jag vet att klockan är 00:44, men jag ville ha.
Filip mådde inge bra nu ikväll, hade ont i huvet och så.. Undrar om han kan äta upp sin munk då, jag tvekar.. Jag tror jag tar den. :] Nejdå. Men jag kan ladda upp några bilder från idag för jag har tagit ganska många, runt 150 st kanske? :)


"Rawrrr ;)"

Ingen av bilderna är redigerade för det orkade jag inte tänka på nu och så dåliga är dom ju inte, dom brukar dessutom inte bli mycket bättre av att jag redigerar dom haha.

Nu ska jag gå och sova och njuta av helgen! Godnatt på er! ♥


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Underkläder - vita
Strumpor - blåvita
Mjukisbyxor - grå
T-shirt - vitbeige? med text.

Har kollat på film och dansat och så med Erika och Tim nu, så nu har jag jätte ont i huvet. :( Nej det är säkert inte därför men man vet ju aldrig, som dom hlr på.


Mätt på pannkakor!

Tillfällig header (precis som jag sagt om alla mina andra headrar, headers, headerar...?) Men jag orkar verkligen inte engagera mej på en header. Så fort jag få ett bättre programm ska jag ha en ordentlig header, inte en jag fixat på två minuter!
Orsaken till att jag bytte var att jag inte ville ha sjuttioelva bilder på mej som mitt första intryck på min blogg. Den här blev inte mycket bättre men hellre den. Jag vet inte om jag skulle kunna beskriva mej själv med bilder så det blev lite bilder jag har tagit plus två stycken på mej med matildas löshår, för jag tyckte om det. Hihi. Men jag tvekar faktiskt på att skaffa, jag tänkte göra det men nej, jag vet inte. Vi får väl se, jag kommer hinna ändra mej flera ggr.


Förresten så blev det inge fler bilder för kamera batteriet var slut och nu ska jag sova så. Har sovmorgon imorgon, det är skönt! Ska försöka hinna göra läxan då, det kmr inte gå bra men jag får skylle mej själv ;s

Fotoförsök



Det gick bättre att fotografera vatten än vad jag trodde när jag bestämde mej för att försöka, men däremot får jag inte till vatten som jag vill ha det. Jag trodde iallafall inte att bilderna skulle bli så tydliga, inte alls! Så det var en fördel! Ska göra ett nytt försök nu. :)

Don't wake me



Youtube hade ändrat HTML koderna, men jag såg aldrig att man kunde välja den gamla igen.

Fick min efterlängtade chokladmunk också, ville ha en sen... igår? Nejdå, jag har velat ha ett bra tag men det har inte funnits. Nu gjorde det! Tror jag fick bearniechips och en cider också. Nu saknar jag bara en bra skiva så är jag nöjd sen!


It's so real but it's in my mind

Jag tänkte gå och lägga mej nu men mamma var helt emot det så jag tänker dra ut en stund. Vet inte riktigt vad jag ska göra ute, men nåt iallafall... Så att jag håller mej vaken.


Forever trying to be near you



Nu ska jag gå och duscha, bjuder på bilden också. Haha kolla min näsa...


Drev ju!

erika om hjärta:
FYFAN SOFIA! Han er hemsk ut!!!
Det märks då att vi har olika smak på killar..

SV: Jag drev ju! Jag tyckte han såg bättre ut förut. Men vi har rätt olika smak på killar ändå.

You try to make me think that the blame was all on me

Tänkte just på en sak. På kamrat (som för övrigt har blivit ett större tidsfördriv för mej) så kan det stå t.ex. att endast tjejer får svara på frågorna, men bara för det betyder ju inte det att det är bara tjejer som svarar. Jag är logisk.

Nog om det, tänkte bara lägga in några roliga bilder och sen gå och göra något vettigt för att hålla mej vaken.


hjärta

Kom nyss hem från skolan, ska käka en Bärry och försöka plugga in spanskan. Grammatik läxa, Objektiva pronomen. "Frågetecken???" tänker ni kanske och än så länge jag med. Men jag ska se till att det är spikat till imorgon!


Bara en respond (heter det så?) på erikas 'HJÄRTA', han spelade på spotify och jag kände för att svara något på Erikas inlägg så here you go. VAD DU ÄN SÄGER SÅ TYCKER JAG ATT HAN ÄR SEXIG! :) (fast nej.)

Såklart



Jag var bara tvungen. Godnatt.



Like it was always meant to be you and me

Men det spelade ingen roll vad jag skrev,
du hade inte fastnat än, inte fattat än
vilken kärlek som fanns att bara hämta hem.
Men efter ett tag det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
för att sen raseras.

No the text isn't about you, it's a song.



Nu ska jag försöka fixa en header, men inte till mej. Det kan gå bra för jag har lite idéet, jag har däremot svårt för att få ner mina idéer på bild, det blir aldrig som jag tänkt mej.


Haha titta vad jag har för fin egobild på nån gammal kamrat sida jag hittade! HAHAH! :)

You left me broken

Jag hade skrivit ett skapligt bra inlägg med riktigt välvårdat språk för att vara jag med lite info om dagen och så, men så blev det nå fel på datorn så skärmen blev sådär blå med massa vit text och så stod det typ error. Svårt att förklara, men jag lägger det åt sidan och tänker lyssna på min grymt bra spotify lista istället.

Youtube vill inte

Jag tänkte lägga upp en låt men jag vet inte vad det är med det här, för det går inte. Det är ngt fel på HTML koderna på youtube tror jag.

Nog om det, tror jag ska duscha nu, eller jag ska heter det sen ska jag gå och lägga mej så att jag är pigg imorgon.

hihi

Bella om Titta vad jag hittade i min inkorg haha! Det var en jävla massa färger och skit på texten också men det blev inte med. Läs nerifrån och upp :p:
Haha, men gud vad länge sedan! Gulligt :')

SV: Jag vet, fast ändå inte så längesen! :)

Titta vad jag hittade i min inkorg haha! Det var en jävla massa färger och skit på texten också men det blev inte med. Läs nerifrån och upp :p

Japp den e cool!! Men har tråk.. Vet ej vad man ska göra"!


Från: Sofia Andersson
Skickat: sö 2008-03-16 11:43
Till: Isabelle Tunström
Ämne: SV: Prat

Hej bella jag gör inget sj??Aaa cool text min då???
 
Från Sofia A
i klass 6
Horndal <33


Från: Isabelle Tunström
Skickat: fr 2008-02-08 18:09
Till: Sofia Andersson
Ämne: SV: Prat

Heeeej Fiaa!! Vad gör du då?? Bella vill veta!! Snälla säg det till bella!! Cool text va??
                                Haha!!  :) :D :O :))
 
Hälsningar
 
Isabelle
 
Ha en bra dag!!


Från: Sofia Andersson
Skickat: ti 2007-05-29 14:19
Till: Isabelle Tunström
Ämne: SV: Prat

Hej Bella
Jag har fått många medelanden från kamrat.

 

Från: Isabelle Tunström
Skickat: må 2007-05-21 19:57
Till: Sofia Andersson
Ämne: SV: Prat

Vet inte kanske! Tank you so mutch have a nice day!!!!!!!!!!!!!!!!!


Från: Sofia Andersson
Skickat: må 2007-05-21 16:35
Till: Isabelle Tunström
Ämne: Prat

Hej Bella!
Jag har skrivit till Johan nyss.Kan vi baka tillsammans någon gång.

You flooded through my veins

Jag har märkt att dom flesta låtar som jag hör på radion och tycker är bra nuförtiden har varit Robbie Williams låtar. Jag har aldrig brytt mej om honom förut men han är helt okej att lyssna på.

Nu har jag iallafall ätit mat, jag är mätt och belåten. Jag älskar sås.♥
Och mina drömmar blev inte mycket bättre, jag drömde att jag kysste någon men jag vet verkligen inte vem det var, jag kommer inte ihåg så nu är jag frustrerad över det, dessutom var det en låt jag hörde i min dröm också och jag vet att den finns på riktigt men jag vet inte vilken det är och jag kommer inte ihåg hur den går längre! Det är riktigt frustrerande att sova.


You were a poison

Ser fram emot att lägga mej nu, suttit i bilen i två timmar fram och tillbaka på Horndal. Förhoppningsvis drömmer jag om någit mindre tillfredställande och läskigt än vad jag gjorde inatt.. Jag drömde även att Erika skulle operera en katt och att jag gjorde Fanta på McDonald's. Jag hade en jätte fin GUL t-shirt som det stod McDonald's och lite annat på med röd text. Jag skulle jobba där så jag fick börja att lära mej att göra fanta, det spelade ingen roll om jag hade i för lite eller för mkt av något för det skulle smaka ungefär lika ändå så jag hade i nåt orange pulver. Och jag var jätte nervös för tänk om det skulle komma någon sen var snygg?
Sen (eller före) jobbade jag på ett sjukhus med Erika och vi hade en doktor där som vi skulle kolla på när han opererade men det blev ett akutfall på en katt som vi var tvugna att ta och jag klarade inte av det så Erika fick operera den istället. Hon opererade inne hos tandläkaren på en köksbänk som dom på McDonald's. När den var klar smet den ut i trapphuset.

Resten av min dröm tänker jag inte berätta här men damn I like that body.


Jag kan inte sitta still


Uppenbart svar asså...

Påhittigt fb är.

Fångarna på fortet

Jag kom ju på att ordet var låda när dom bara hade Sand och Växel och så vet jag inte vad dom höll på med men jag blev så frustrerad på dom! Åh.. Jag ska fan vara med där nån gång, hehe! :D Jag kommer äga ut alla.

Nu kom jag på att jag och mina polers måste åka till Ahlborgen! Vi måste fixa det någon dag.

Förresten så är jag superglad idag! Jag vet inte varför, humöret och självförtoendet är på topp! Det känns grymt härligt! :D
Därför kan jag ta och bjuda på den här också, så att inlägget blir alltför tråkigt menar jag, vi säger att det hjälper! :)


Tjena Halloj Halloj Hallå

matti om Today's history:
hahahahaha de va kul!!!!!!!!!!!!:D:D

SV: Ja!!! :D förutom mitt skratt -.- haha xD

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har gått ganska snabbt.
I måndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde... Jag vet att jag kom igång på mitt porträtt i skolan, har börjat skissa på mitt fina huvud nu haha :)

I Tisdags lurade jag och Matilda Erika så hon fick lite panik haha... Och så mycket mer kmr jag inte ihåg. Minne...

I Onsdags hade jag prov i Svenska vet jag (fick MVG på det också, utan några fel överhuvudtaget! Man kunde ha delvis fel också men inte ett enda sånt heller! :))

I Torsdags var jag med sjuorna typ hela dagen, eller jag var det förutom på lektionerna som för övrigt var ganska tråkiga.

Igår följde Sandra & Matilda med mej hem fast vi bestämde oss att vi skulle till Matilda så vi gick dit. Det var jätte kallt. :( Sandra åkte hem typ en kvart senare och det var meningen att vi skulle följa med henne hem för att kolla om Patrick (hennes äldre bror) är snygg men det orkade inte vi så jag var kvar hos Matilda till nio ungefär. Vi var jätte trötta och garvade åt ungefär allt och inget, det var kul! :)

Idag har jag inte gjort nånting, jag var ute och gick men annars har jag inte gjort något. Kommer inte göra heller.

Imorn blir väl ungefär som idag om det inte ändras på något vis.

I can play with your panty line

Haha, omg nån trodde jag var typ 17, alla brukar tro att jag är 13. Det var ngt nytt. :)

Nu borde jag städa mitt rum, men jag laddar upp lite bilder från det gamla minneskortet istället. (A)



Nu ska jag se fångarna på fortet, cya.

kamrat.com :*

Det är jätte roooligt inne på Kamrat! :))))
Typ alla frågar om jag vill ha camsex och bah; nej... och dom bah; aa det är lugnt vgd? :) och jag blir jätte förvånad för dom brukar dissa då ;s Haha kul att veta.

Nej jag drev bara, kamrat är inte så roligt, men ett bra tidsfördriv om man inte har något att göra :p
Och min mobil har ringt som ett jävla mähä hela morgonen så jag springer mellan köket och vardagsrummet hela tiden. Bra motion!
Nu ska jag äta lite mer thai, I love it♥


answer

erika om What does it take to be called great?:
LOGIK!
Som Anders sa; ni är glada i alla fall!

Du skrev det där med tårade ögon, illröda kinder och ett stort leende. Eller hur? :D

SV: yeah :D
tror det bara var vi som fick vara det... :D
såklart :')

What does it take to be called great?

Jag ♥ Thaimat
Jag ♥ Chokladglass

Det nästan allt jag har ätit idag. Åt lite kyckling i skolan och en macka, sen en kiwi hos Matilda och nu har jag ont i magen.

Mamma och Ellinor kollar på The proposal och den gör mej lite smådeppig, vet inte riktigt varför. Dom sitter och garvar iallafall. Jag däremot sitter och sjunger med lite i låtarna som går där, säger en och annan replik och chattar med nån Lars som vill veta en hel jävla massa om mej. Hur ska en killes kropp se ut? Hmmm bra fråga..

Jag e fin :]] Drev men aja. Vad gör man inte när man har tråkigt? Ska nog sova nu, god natt. ♥

"Jag drömde om kylskåp!"
"Menar du 'kylskåp' eller ett kylskåp?"
"Ett kylskåp."
"Asså ett vitt stort som man kan ha mat i?"
"Nej, kylskåp!"
"Menar du kroppsdelen?"

Logik så det bara sprutar om det..................................... ;$$

Och Erika. Jag älskar dej.

Take me somewhere and make me forget everything

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
han som aldrig lämnar dig.
han som förtjänar din kärlek.

Today's history

I take a picture so I shouldn't have to say a word.
Fina mobilbilder :]



Sen orka jag inge mer, hihi. Men bilder säger mer än tusen ord så de e bara att lyssna på bilderna så förstår ni! Loveu <3
Jag och Matti blev lite trötta och kmr ni ihåg att jag sa att jag hade ett konstigt skratt när Filip kittlade mej? Matilda fick uppleva det.. hon hade lagom kul åt mej då. :) Oh god, jag hatar mitt skratt! :D

Easy smile but no fun



Inget intressant att säga så vi ses imorgon, godnatt.

Facebook

Vad händer imorgonbitti när du vaknar?

Du hittar inte nycklarna


Fuck!..

vad säger ditt hjärta?

det är försent

Dagens sanning för dig

Satsa! Det är bättre än att sitta och undra.

Dina känslor just nu,

Det ända du har i huvudet är knulla !

A, du säger det va?

Vad händer imorgon när du vaknar?

Du vaknar med ett leende

Var kommer du ha sex någonstans nästa gång ?

Hos den du minst anar

vad kommer du drömma om inatt?

du kommer drömma om din mamma... naken

NOO!

vad tycker den du gillar om dig just nu !

den du tycker om gillar din rumpa !

vad tycker hundar om dej?

kan inte klara sej utan dej

när får du en kyss??

imorn av din lärare/magister

vad kommer hända i morgon....?????

du kommer se nånting du inte vill se!!

Hur dampig Är DU ?

du skulle kunna spränga världen med damp7

Vem tycker om dig ? :$

OMG, fy fan va het asså!! Alla älskar dig ju!! Mest F!

Det svarar inte på frågan men..

Vem tycker om dig ? :$

Killen i din klass tycker att du e skit het i din rosa kofta :$

Vilken av alla killar?!

Vem tycker om dig ? :$

Killen som tycker du är söt börjar på D! :O

Kommer inte på en enda jävel på D.

Vem tycker om dig ? :$

Ditt livs kärlek tycker du är söööt :)

Så jävla söööt asså!

Var kommer du ha sex någonstans nästa gång ?

På toaletten i skolan

;$

Hur ser dit liv ut som en bild?

Låttext som passar in på ditt liv just nu ! ;)

You and me together Through the days and nights I don't worry cause everything's gonna be all right



Nej det här var tråkigt.

Fryser!

Nu har jag varit ute och gått i tre timmar. Jag fryser som fan!

Haha! :pp

erika om En snabbis om dagen:
en sanbbis om dagen. Jag trodde det var två om dagen ? :o

SV: Det beror väl på vem det gäller ;)

En snabbis om dagen

Dagens humör: glad, fast trött
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Göra kemin men det borde jag jämt så!
Dagens frisyr: Vågigt
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Inte mycket
Dagens vill ha: sommar!
Dagens längtan: sommar
Dagens fundering: Många
Dagens beroende: Mobilen♥
Dagens låt: Supreme - Robbie Williams
Dagens tråkigaste: So:n :((

Varför verkar det så härligt att bli kysst i regnet?

Jag bara undrar?



God natt.

Dag 12 – I min handväska

Jag använder inte handväska, vet inte ens om jag har någon. Jo jag fick en av Annica förut.
Eftersom jag inte har någon handväska kan jag visa vad man alltid kan hitta i mina byxfickor istället! (Förutom hörlurarna, dom är bara med ibland)



i skolan kan man även hitta en penna och ett sudd. Och efter nycklarna är det ett ihopknölat papper.

I mina jackfickor kan man hitta en reflex (ibland), pennor, ett läppglans och en julgran som blinkar. Kanske lite pepparkakssmulor också.

Tog bilderna från google.


fuck picasa.

Jag är lite seg på att uppdatera men vad gör det?
Tindra var här, hon fick sina skidor och hon skulle inte ta av sig dom. Så hon åkte till ica på skidor! Det ska jag också testa någon gång.
Och jag vet inte hur många gånger hon kallade mej mamma! Aww... Kul att hennes mamma satt i köket då också :ppp :)

Nu tänker jag ladda upp alla bilder från gårdagens skoldag för jag fick skäll av Matilda för att jag inte gjorde det.
Notera att eftersom jag sa alla bilder så kommer jag bjuda väldigt mycket för det är många bilder jga inte vill ladda upp :) Usräkta att jag flashar mej lite ibland ochså men jag orkar inte redigera bort det nu, det är ändå inge intressant att se.



Nej sry, jag orka inge mer, tänker gå och duscha ifallatt någon ville veta.



Har du tänkt på alla gånger vi
tjejer har blivit nedtryckta av killar,
för dom menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här: 
- Vi kan blöda i en veckan utan att dö 
- Vi kan ge mjölk utan att äta gräs 
- Vi kan bli våta utan att röra vatten 
- Vi kan få benlöst kött att stå!

Girlpower!


Hur förvånade blev ni?

Ja, jag gjorde en ny header igen, på typ fem minuter också. Jag tyckte inte om den andra men jag byter tillbaka till den imorgon för den var bättre än den här. Ja skulle skynda mej så jag orkade inte hoppa mellan mapparna utan tog bara bilder från min ego mapp och sen orkade jag inte redigera mej med färger eller att hitta texter så nu är den blå fast resten av bloggen är grå och "my blog is my diary" är så använt meeeeeen jag är lat. Fixar en ny, igen, snart!

God natt! ♥


In your eyes I feel home.


sju till ett

7 senaste:
Cigarett: Ingen
Mat: Pan pizza!
Dryck: Fanta
Biltur: Ingen aning...
Kyss: Haha
Spelad låt: Sexy Sexy lover - Modern Talking
TV-program: Handboll
6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej :))
Badat naken: Ja :]
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Nej

5 nej tack:
Kläder: Det är rätt mycket
Mat: Lax, gröt, uä
Musik: Jazz, classic
Dryck: Iste, te, kaffe
Personlighetsdrag: Kaxig, uppkäftig, snobbig

4 saker:
Du gjorde igår kväll: jag kmr inte ihåg..
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Luft
Du gör när du har tråkigt: hittar på nåt skoj :))

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ingen
Du tycker om: Många ♥
Du inte gillar: Idioter

2 val:
Kaffe eller te: Inget!
Vår eller höst: Vår
1 önskan:
Jag önskar mej nog... hmmm.. Det var svårt.. Har en önskan så vi kör på den, men det är ingen som vet om den och så ska det förbli :)

Alone in this bed







Har fixat lite nya kategorier, ska försöka inviga dom också.

Dag 11 – Mina syskon

Mitt syskon får jag väl ändra till. Det är Filip, 8 år, snart 9. Världens satunge, har humör värre än mej, kaxig jävel som gillar allt som inehåller orden kiss, bajs, kuk, snopp, penis, fitta, pulla, snippa, skit, pink, knulla, fuck, sex, sexig o.s.v. Inte alla åttaåringar som är så? Men det är bara när han är med vissa personer han är så, ibland när han är med mej så är han helt annorlunda, då är han helt okej, när han är sej själv och inte försöker vara cool och inte försöker visa att jag vet och jag kan och jag svär för jag är tuff utan när han verkligen är Filip då är han underbar. Vi kan skratta tillsammans och även fast han nog inte tänker på det så skyddar jag honom när jag vet att han har rätt eller märker att han behöver det och han kan vilja skydda mej när han märker att något är fel. Han tänker inte långt ibland heller så han kan slänga ur sej saker som jag helst inte vill att folk ska veta men annars är han nästan bäst.


The way I'm disco dancing

Åh gud, jag har skrattat så mycket så jag har skit ont i huvudet. Fan för Filip som lyckades kittla mej! Åh gud, jag har inte skrattat varken så här mycket eller sådär konstigt på länge! Åh...

Jag sa ju att jag skulle vara social idag men så speciellt mycket har jag väl inte att säga. Skoldagen har varit helt okej! :)
Lyckades somna i fotäljen (av alla ställen) när jag kom hem men nu ska jag plugga och göra klart idrottsläxan.

Haha, Matilda var nästan bra skådespelare idag tills hon började asgarva för att Erika hade panik! (A) Hon trodde jag skulle till Fors fast vi ändrade oss och gick hem till mej så hon panik ringde till mej och då började Matilda garva och då kom hon på oss, åh jag skulle velat sett Erikas rektion...

Ingen fattar någonting gissar jag på och jag ska försöka skriva lite intressantare inlägg fast det kommer nog inte hända för mer intressanta kan jag nog inte göra dom.


aww, mina vänner. Söta små spermier dedär, love you <3

godnatt

Jag har inte varit speciellt social idag men jag ska sova nu ändå. Jag ser till att vara det imorgon, eller försöka iallafall, jag ska fixa lite läxor och sånt.

God natt!

You still mean everything to me, you're just not worth the fight anymore.


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Underkläder, vita och blå.
Linne, grått.
Tröja, brungrå.
Mjukisbyxor, grå.
Strumpor, rosa.

11:11


Monday morning

Då sitter jag i skolan, roligt värre. Får nytt schema idag så vet inte alls vad jag har just nu, men jag är ganska säker på att det är tråkigt. Vi ses senare nån gång när jag har kommit hem, ha det bra.



Jag gillar såna här bilder. :)♥


Tycker om dej, tycker om dej nanananananana~

Är jag ensam, ja då vet att jag kommer vara ensam, så ensam utan dej
När jag drömmer, ja då vet jag att jag kommer drömma om dom stunder när jag är med dej

Och med det sagt så går jag och lägger mej, god natt. ♥

Man säger saker man aldrig trodde att man skulle säga när man är kär



Jag fryser, men inte för att det är kallt.

When you look back on times we had I hope you smile.



Ville ha en ny bakgrundbild, tänkte testa göra en själv. Det var jobbigt för min dator var seg och tyckte inte jag skulle få redigera bilder. Den blev inte heller som jag hade tänkt mej, inte ens nära men nu är den klar och den är inte min bakgrundbild. :)
Iallafall så tro inte att jag gjorde det där istället för läxan som ja brukar för jag har faktiskt gjort läxan! Inte klart men har gjort det mesta utom engelskan för den glömde jag i skolan.

Jag körde ole-dole-doff... hemsk som jag är..

42 frågor om din bästa vän

1. Vad heter hon? Matilda Forsberg
2. Hur gammal är hon? 15
3. När träffades ni sist? I Fredags
4. Vad har hon  för hårfärg? brun
5. Brukar hon färga håret? Ja
6. Vilka färger har hon haft? Hon har nog varit brunett jämt vad jag kommer ihåg, fast med slingor ibland :p
7. Vad har hon för parfym? Ingen aning!
8. Är hon galen? Galen galnare galnast matilda! :D
9. Vad är erat första minne? Ingen aning! Jag kommer ihåg henne på klassresan till Säterdalen i lekis, när vi stod vid hästarna :D
10. Har ni många minnen ihop? ja :)
11. Vart bor hon? nere vid båtviken (a)
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej
13. Är du avundsjuk på henne? ja ibland så :)
14. Vad heter henns syskon? alexandra
15. När träffades ni första gången? Lekis tror jag..
16. Hur träffades ni? Lekis.. x)
17. Vad går hon i för sporter? Ingen vad jag vet
18. Vad kan hon göra på helgerna? Plugga kanske? :)
19. Göra efter skolan? Kidnappa mitt hus :(
20. Vilken skola går hon på? J-O skolan
21. Favoritmat? potatis sallad eller kyckling, nudlar, kycklingkrydda och gräddfil! Och man måste blanda det också
22. Musiksmak? Mest R&B tror jag men hon är lite blandad :)
23. Har hon fräknar? nej inte vad jag har sett :pp
24. Har ni kollat på film någon gång? Ja :)
25. Har ni bråkat någon gång? nej jag tror inte det :D
26. Blir ni vänner igen då? alltid vänner ♥
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha ja!!
28. Har du sett henne gråta? ja
29. Vad gjorde du då? det var nog rätt länge sen men jag försökte väl prata med henne tror jag
30. Har du sett henne vara riktigt arg? nej jag tror inte det
31. Har hon sett dig gråta? ingen aning
32. Vad ska ni göra i sommar? en hel del hoppas jag!
33. Har hon svikit dig någon gång? nej det tror jag inte, hon har bara lite svårt för att vara tyst ibland :)))
34. Har ni pratat i telefon någon gång? ja!
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? ingen aning, jag har svårt att försöka sätta mej in i såna situationer. Men ledsen skulle jag bli!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Förhoppningsvis
37. Är hon en rolig person? Som fan!
38. Vad är det bästa med henne? Finns mycket att välja på! 
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Inget
40.Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? nej (A) haha
41. hur ser hennes klädstil ut? Den ser bra ut!
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Närå, det är bara ett tidsfördriv :)


Dag 09 – Platser jag besökt

Hur ska man tolka det då? Det finns ju extremt många platser jag har besökt! Både utomlands och inom Sverige så det blir nog svårt att rabbla upp alla. Men om vi berättar lite om platserna utomlands jag har besökt för att det är lättast så är det Grand Canaria och Åhland om man vill tolka det som utomlads. Både har jag varit till två gånger. Jag saknar Grand Canaria mest och det var klart härligast där. Åhland vill jag inte åka till igen för jag blev så jävla sjösjuk andra gången jag åkte.. Och första gången var det något fel på båten. Fast iofs så började ju bussen vi satt på brinna nere på Grand Canaria. Men det var inte farligt, det var under bussen det brann så ingen blev skadad, det var så att bromsarna hade hakat fast och vi körde i en uppförs backe så det blev lite tungt och det började brinna, men som sagt var det ingen som blev skadad. Alla ställde sej utanför och tog kort istället! :D

Har inga bilder från något utav ställerna på datorn, sry.

"Den är så påtänd!"



Det var ingen bra bild men den får väl duga för den tillhör Rubriken. :]

Jag skrev inge igår, bl.a. för att jag inte hade något att skriva och för att jag & Erika stod och dansade Just Dance till nån gång mellan ett och tre inatt. Och ändå vaknade jag klockan tjugo över tio?? Coolt gjort av mej.
Vi kollade på någon film som jag trodde var jätte bra också, men det var den verkligen inte... Supersugen tror jag den hette, har sett den förut och hade för mej att den var bra, haha... Så var det inte.

Nu ska jag vara extremt duktig och göra mina läxor medan jag lyssnar på min grymt bra spotifylista som jag ska fylla på med lite fler låtar.

Sometimes we have to get lost, to find ourselves.

Tumblr_letajakmzu1qz4d4bo1_500_large

I would anyday die for you

Försov mej imorse men gick till skolan ändå. Hade en tre fjärdedelars lektion ungefär, sen hade jag tre timmars hål, två lektioner och sen slutade jag. Lite onödigt men ändå.

Ska fixa lite saker nu över helgen men innan det blir för mycket för mej, jag tror det ska gå. Ska fixa läxor, städa och så men det känns dåligt när folket från Vimmerby är här, dom kanske ville hitta på något?

Men nu ska jag iallafall sova, hoppades på att få duscha också men gör det imorgon när jag vaknar instället för jag är trött nu!

Godnatt ♥

Tråkigt

Namn: sofia
Ålder: 15
Hur mår du?: bra
Är du redo?: Som fan

Är dina vänner bra: mestadles så :D
Vem/vilka älskar du mest: alla <3
Vem/vilka vet allt om dig: Jag
Vem är snyggast av din vänner: Jag ffs!
Skulle du kunna ha sex med någon av dina vänner: haha nej sry
Har du haft sex med någon av dina vänner: nej
Gillar du någon av dina vänner: gillar alla :)
Vem/vilka hatar du: Lala lula lula~
Är du avundsjuk: Kn vara

Är du religiös: nej!
Är du kristen: ja men jag följer den inte :pp
Tror du på gud: nej
Vad tror du på: en hel del
Är du ateist: va?

Har du någon gång förstört för någon annan: tyvärr..
Har du någon gång fått din mamma börja gråta: mhm..
Har du någon gång haft sex med en tjejs pojkvän: pass
Har du någon gång varit otrogen: mhm...
Har du någon gång slagit ner nån: aa ..
Har du någon gång blivit slagen: de också
Har du någon gång förstört för någon annan: kanske(A)
Har du någon gång fått din mamma börja gråta: ja
Har du någon gång haft sex med en tjejs pojkvän: nej det hoppas jag verkligen inte :D
Har du någon gång varit otrogen: Nej :)
Har du någon gång slagit ner nån: på skoj (A)
Har du någon gång blivit slagen: ja
Finns det något mer du vill tillägga: god natt! ♥

Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick när man håller om någon
och man känner bådas hjärtan slå tillsammans, man andas tillsammans medan tiden står stilla och man känner att den personen är precis lika glad som en själv just då,
det är ett underbart ögonblick, som jag vill uppleva igen.


La momento bonito

Oh hell, va grym jag är på att laga mat! Det blev korv och stekt potatis är inte det grymt gjort? Jag lyckades t.o.m sabba potatisen med överdrivet mycket grillkrydda men ändå! Det var ätbart. :) Mej ♥ Bränd korv!
Ursäkta Sandra.
Så nu är jag övermätt men jag överlever nog.



Morgondagens schema. Rooligt med tre timmars hål :ppp Och tre NO lektioner. Och vad jag har för IUP imorgon vet jag inte heller men det är antagligen läxläsning. IUP är som Elevens val eller teori eller vad det nu heter där ni går. Man får välja ämnen själv på den lektionen iallafall, däremot har vi inga roliga val att välja mellan.

Märkte att jag började en mening med 'och', sry matti ;s

Hemma

Nu är jag hemma igen! En lärare stod och hade föreläsning om gymnasiet och jag var inte så jätte närvarande för jag höll på att somna sittande. Jag kunde inte hålla ögonen öppna alls. Men jag hörde att dom var en av Sveriges 9 bästa yrkes skolor (Vi var på Yrkesgymnasiet i Gävle om ni undrar) ochdom verkade vara riktigt engagerade för att hjälpa eleverna och få dom att ha det så bra som möjligt.

Under dagen har jag knappt ätit något, eller jag har ätit mackor, chips, pepparkakor, en halv muffin och druckit lite av erikas och matildas smoothie så jag ska äta något nu, fast jag känner mej inte speciellt hungrig men jag vet att jag behöver äta något "vettigt" nu.

I don't wanna be lonely no more



Brukar inte ta såna där bilder men tänkte visa några slarvig bilder på tröjan jag fick av mich i julklapp! :D Den är sjukt skön!
Det var ganska komiskt också för hon sa att man skulle ha leggins till den för det skulle vara snyggt och när jag sätter på mej den tog jag mjukisbyxor till haha... Men jag frös så jag skyller på det den här gången :]

Senare idag, eller om ca en kvart ser jag nu så drar jag till Gävle och jag har ingen aning om när jag kommer hem. Ska kolla Gymnasium där! Fast jag ska nog inte gå där men jag följer med för Sandra och Erika ska kolla där, Sandra iallafall. :)

Nu fick jag bråttom för jag får inte vara seg om Sandra kommer för då blir hon väl förbannad.

I see it in your eyes, not good enough

Nu är jag klar, eller jag har varit ett tag men jag höll på att fixa "smådetaljer" då istället. Svårt att förklara haha men jag brukar skita i dom men nu när jag ändå hade tid så försökte jag. Jag har fortfarande tid på mej och jag kommer gå lite före halv tio även fast det bara tar ca tre minuter att gå till skolan. Jag kan gå när klockan är 07:58 och jag börjar 08:00 och fortfarande hinna. Det är nice! :]


Skönt att sova!

Jag var ganska pigg igår morse när jag vaknade, det var riktigt skönt att få sova! Nu inatt har jag väl inte varit riktigt lika bra på att sova men det var skönt ialalfall, skulle gärna gå tillbaka och sova... Men jag ska göra mej i ordning och platta håret och sånt skit man egentligen inte orkar göra nu. Jag kan ju hoppas på att jag blir hungrig så att jag kanske kan äta något också. Börjar tio i tio idag tror jag, då har jag nog spanska och på Spanskan översätter jag den här låten till spanska.



Jag tycker inte att den är speciellt bra men den är fin om man tänker på helheten. :)


klarar inte mer

somnar ju här, bläää! God natt! ♥

Dag 07 – Min bästa vän

Mina bästa vänner vet vilka dom är och dom är sjukt bäst. Dom får mej alltid på bra humör, dom får mej att skratta och vi kan göra ungefär vad som helst tillsammans. Vi har många minnen genom åren och det får inte ta slut bara för att vi börjar gymnasiet. Jag vill inte det. Älskar er! ♥

Fullt upp

Har gjort en hel massa idag känns det som. Jah, Erika, Matilda och Sandra hade dansmaraton eller vad ska man kalla det? Sen åkte Sandra och Erika hem och det var bara jag och Matilda kvar. Vi gick en sväng på Horndal för vi var sjukt varma efter att ha dansat så mycket, Matilda fick även träningsvärk haha. Sen åkte vi till Klinten och träffade alla där igen och åkte pulka och nu sitter jag här, så trött att jag skulle kunna somna bilken sekund som helst. 76 bilder idag är bra jobbat tycker jag.. :pp 
Jag borde kanske gå och lägga mej nu, tycker inte ni det? Vad duktig jag skulle vara då!




Fuck mitt utseende, drf fick det inte vara med på bild ^^
Det blev typ bara mörka bilder, haha..

God Morgon!

Hur många gånger har jag inte använt den rubriken nu?..

Nu sitter jag här, helt klarvaken efter knappt två timmars sömn och ska gå till skolan om ca en halvtimme förhoppningsvis. Första dagen i skolan. Den blir nog ganska lugn tror jag. Hoppas jag. Men det verkar inte vara några schema ändringar än så länge så jag klarar kanske av den här dagen och får sova sen när jag kommer hem. Men jag känner mej inte trött alls och när klockan ringde halv sex kunde jag inte somna om.

Nu ska jag platta håret, vi hörs när vi råkas.

Jag kan inte släppa det, det bara är så

Trust is like a piece of paper. When you crumble it, you can always straighten it out, but it'll never be perfect again.

Nu har Sandra varit här, vi gjorde typ inget. :ppp eller det vanliga kan man väl säga? :)
Jag är skittrött nu iallafall, jag ska gå in och fixa lite till skolan imorgon, äta något tror jag och sen ska jag sova. Usch, tänk att om 9 timmar och ungefär 20 minuter börjar första dagen i skolan efter jul. Det känns... Förjävligt! Jag vill hellre sova och sitta hemma framför TVn och kolla på film etc.etc. :(( Den här terminen kommer inte vara lätt, jag säger det bara. Inte för mej iallafall. Usch, fyfan.

Godnatt iallafall, ha det så skoj i skolan imorgon!


Typ sådär känner jag för skolan imorgon :((
Det var inte meningen att jag skulle se ledsen ut på bilden, vet inte vad jag gjorde men jag ser deprimerad ut iaf.


Dag 06 – Min dag

Min dag har varit ganska kort och jag har bara suttit framför TVn och bytt kanal mellan trean och femman. Sheldon är så bäst :]
Jag har städat lite mer och duschat och nu ska jag gå till Sandra och jag vet inte vad vi ska göra där. :)

Matilda, du är utmanad av mej i Just Dance!

Jag har kört mot Sandra och Erika, nu är det din tur! Jag ska ta dej också Isabelle!
Haha :]

Som ni kanske märkte skrev jag att klockan var halv åtta i förra inlägget men jag laddade inte upp det förrän halv nio, vad duktig jag är. Nu ska jag göra ren Cherry's bur och sen ska jag lägge mej för jag är trött. Imorgon lovar jag att mitt rum kommer vara rent också!
God natt med er! ♥

Sandra om Minnen ♥:
jag sover ju bara, sen helt plötsligt på en bild verkar det som någon väckt mig när jag gjorde det också xD

SV: Var det inte så det var? :s

Just Dance!

Går nog inte till Sandra, klockan är halv åtta och jag ska äta och hon hade läxor att göra så jag står över idag. Tänker ställa mej vid Just Dance igen och dom som går förbi får leva med att min tröja är för liten, jag har iallafall en på mej :]

Förresten så ska jag lägga in bilderna ni (Erika, Isabelle, Sandra, Matilda) skulle ha från Halloween och när vi sov här på ett USB minne och gå runt med dom nån dag, snart. :)



Anonym om Minnen ♥:

HaHa vad är jag för person?XD
Jag måste lära mig att hålla ihop mina benXDXD
Älskar dig:)<3

SV: Det är ingen som har tänkt på det hittils haha :)
älskar dej med :)<3

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek, när jag hör kärlek tänker jag automatiskt på kärlek till en kille, eller en tjej. Sån där kärlek som när man vill spendera livet tillsammans med varandra, ni fattar. Men kärlek är så mycket mer. Allt är kärlek, det finns så många olika sorters kärlek till så många olika sorters saker så hur ska man kunna förklara all den kärlek? Det går ju inte för då skulle man få sitta i flera dagar. Jag brukar oftast uppleva kärlek som något positivt och man blir varm av det vad det än är för kärlek. Jag får en varm känsla av det. Men jag tycker inte att man kan förklara kärlek, man måste uppleva det för att förstå.


Love is like heaven but can hurt like hell.

Vad är kärlek?
Kärlek i
matte är ett problem
historia är ett krig
kemi är en reaktion
bild är ett hjärta
mej är du.


Jag hittade inställningar för multiexponering!

Jag hittade inställningar för multiexponering på kameran! Vad glad jag blir!!



Nu måste jag bara lära mej dom. Det där var bara test bilder, får väl se om jag lyckas med nåt bättre!

It feels like I'm fading away without you.


Knowing

Jag tar tillbaka mitt tvivlande för jag tittade på någon film som hette Knowing som var ganska bra. Jag var helt spänd under hela filmen tror jag, haha. Det går inte att förklara vad den handlar om, eller jag kan inte. Det var så mycket i bara en film. Jag trodde det var en skräckfilm när jag började titta men sen var det så mycket mer! Det var action, drama, sorg, skräck, kärlek och massa mer på samma gång! Ena stunden kunde jag sitta och vara helt spänd för jag visste att det var något som kom men jag visste inte vad, andra gången kunde jag inte ens tänka mej att nästa scen skulle hända och sen kunde jag sitta och grina ögonen ur mej för att det var så sorgligt. Jag överdrev lite, men lite grät jag (A) Jag vet inte hur dom fick till filmen så, hur man ens får tanken? Åh, nej jag kan inte förklara den, jag lägger upp trailern istället!



Jag hade sett några scener ur den innan men aldrig hela. Nu har jag och jag vet inte vad jag ska säga. Jag har inget att säga, det var något speciellt med den filmen för jag har någon speciell känsla men det går inte att förklara. Jag tycker ni ska titta på den!

God morgon!

God morgon!

Jag har egentligen varit vaken i två timmar snart men det är fortfarande morgon för mej. Jag går runt i pyjamas och fixar frukost för en gångs skull. Det blev att jag stekte en hamburgare och tog den med franska, sallad, ost och massa anant som man brukar ha på hamburgare. :) Nice frukost!

Sen ska jag städa mitt rum hade jag tänkt. Sen ska jag nog gå till Sandra, det var ett tag sen nu. :)

Nu ska jag äta upp min hamburgare och kolla om det är nåt bra på TVn men det tvivlar jag på.


Putting freezing cold hands on someone warm


Pommes pizza!

Erika kom hit ett tag. Det var meningen att vi skulle kolla lite bilder och åka pulka men vi kollade lite bilder, beställde pizza och kollade på film istället. Ett tag skulle vi beställa pizza och åka pulka medan vi åt men av någon anledning ändrade vi oss. :)

Nu ska jag nog ladda upp lite fler bilder, eller så går jag och lägger mej för jag är sjukt trött nu och det är bra! :)



erika om Minnen ♥:

DET Var VERKLIGEN INTE JAg som Glömde pappaeret På SPISEN! & jag såg min soffA :')

SV: Vet faktiskt inte vem det var men jag förmodar att det var du! ;) Yes, din soffa var med, två ggr t.o.m. tror jag :D

Minnen ♥

Även om det kanske bara är en bild på ett finger, en fot, ett träd eller något liknande så får jag så många minnen från just den dagen och dom som var med kanske också får det! :) Jag Bjuder!
Dom som är mindre kan man antagligen klicka på för att få dom större.



Och sen får det räcka för idag. Kan lägga upp fler någon annan gång, men inte just nu. Nu ska jag sova :) God natt! 
Älskar er! <3


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Lite godis
Hamburgare & pommes
sen har jag inte ätit nå mer vad jag kommer ihåg :)

Mobilen vill inte koppla till datorn :(((

sandra om Kul jag har:
det finns inga sexiga lärare på våran skolan och jag vill inte bli våldtagen av en get! ToT


Sv: Jag som trodde du tyckte att Barbro var jätte sexig :D Nej vem vill det? T.T

åh humor..

"Om du blev en gud, vad skulle du göra för världen?"
"Jag skulle bli basist."
"Men asså, vad skulle du göra för världen?"
"Jag skulle bli basist!"
"Vad hjälper det världen??"
"Jag ger dom fin musik!"

tänker inte allols på fred eller nåt, absolut inte haha :D

HAHAH!

"Jag är hetare än hetast!"
"Jag är hetare än Sofia!"
"Då är du jävligt het!"

"Erika.... kisspaus!"

Jag satte i mitt gamla minneskort i mobilen så jag sitter och tittar på massa gamla bilder och videor som jag glömt helt! Just nu tittar jag på när jag Erika och Matilda tog sparken bort till Sandvika, fast vi vände för att det blev för kallt när det var typ tjugo meter kvar, haha! :)
Och massa videor med helium!!
Lägger upp massa massa massa bilder sen hade jag tänkt! :D

Och idag har jag t.o.m. hunnit varit ute och ändå sitter jag här i bara en morgonrock och en t-shirt! Men det är härligt. :)
Jag gick iallafall med Filip till Kristina idag och så lekte jag lite med Tove för hon var ensam. Vi byggde ett otroligt fint torn, och vi byggde om det när vi var klara typ tio gånger haha..

Nu ska jag fortsätta videon, laddar upp bilder sen! :)

I got lots of candy to make you mine

Jag hittade en av mina gamla Eurovision song contest skivor idag och hittade en saknad låt som jag brukar gå och sjunga på ibland!



Vet inte varför men jag har seriöst saknat den där låten och nu hittade jag den! :)

Dom senaste timmarna har jag försökt rita, men det gick inte så bra. Jag har inte lärt mej att hantera pennorna ordentligt än och resultaten blev inte som jag ville att dom skulle bli men det var bra gjort för att vara jag. Iallafall på vissa av dom. :) Däremot får ni inte se dom!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå upp! God natt! ♥


Dag 03 – Mina föräldrar

Jag kan väl börja med pappa eftersom jag inte minns honom så bra.
Han dog när jag var ca sju år tror jag. Eller jag skulle nog fylla sju för det var nog den dan då Magnus fyllde sju. Jag vet att det var på hans födelsedag iallafall, och att Filip bara var några månader gammal. Han tog självmord för er som undrar.. Jag vet inte varför och jag känner att jag inte vill fråga även fast jag vill veta.
Han var alltid snäll mot mej och hade han levt idag hade jag nog varit pappas flicka, det var jag alltid när jag var liten. Fick jag inte för mamma var det bara att fråga pappa, och jag blev alltid glad när pappa kom hem och när han kom hem på natten efter att han hade jobbat bar han alltid in mej till honom, jag fattade aldrig hur jag kunde vakna bredvid pappa på morgonen när jag somnade i min säng innan. Mamma sa att han inte kunde sova om inte jag var där så han hämtade alltid mej. :') 
Jag minns inte en enda gång han har varit arg på mej, han har alltid varit snäll och tröstande.
Jag kommer ihåg en gång när jag ville ha en stor bamse björn och stod och tjatade på mamma men hon sa att den var för dyr så jag fick den inte så jag började gråta och gick till bilen där pappa satt och sa att jag ville ha bamsen. Då tog han mammas pengar och gick in och köpte den till mej, haha. Han är världens bästa pappa och jag saknar honom sjukt mycket och ibland känner jag att jag verkligen behöver honom här. <3

Min mamma brukar vanligtvis gå mej på nerverna, vi driver varandra till vansinne, vi sitter och skrattar med varandra långt in på natten, vi sitter och svär åt TVn tillsammans, vi sitter och tävlar i köket ibland, vi jävlas med varandra och massa annat. Hon förstår mej för det mesta men ibland känner jag att jag skulle vilja prata med henne om jag har funderar på något eller känner mej nere. Det är något jag inte kan. Men annars så är det bra. :)

Tänkte skanna in bilder till det men hittar inte skivorna till skrivaren.

Absolute uttråkad

Öppna din sms-inkorg. Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar.

Vad vill du säga till den snyggaste du vet? Mamma är konstig men hon säger att du ska hit och äta tacos

Vad säger folk bakom din rygg om dig? :( Nej kanske inte :)

Vad är din största önskan? Btw, gonatt! <3

Vad är din innersta hemlighet? Jag skiter i facebook :( jag har kommit långt, riktigt långt :)

Vad sa dina föräldrar då du föddes? Nej, det är bara jobbigt -.-

Vad säger din bästa vän om dig? jo xD

Vad säger du när du sover? Den var lätt bäst! :D

Vad skriker du när du inte får som du vill ? Men jag låter mej inte somna ^^

Och när du äntligen fått som du vill ? Det är väll inte så svårt, jag gick aldrig och la mej och sov, jag har varit uppe hela natten >.<

Hur berättar du för någon att du är kär? yay :A

Vad säger du när du får syn på ett spöke? jag har träningsvärk i mina vader :(

Vilken är din bästa raggningsreplik? Haha ni suger xD

När du är arg så säger du oftast: Hehehehehhehe oliver då?

Om du ska göra slut, så säger du: Robin? :o

Det funkade inte som jag ville

Nej, jag sov minst lika länge ändå, även fast jag ställde alarmet på klockan tio! Jag minns att klockan ringde flera gånger men ändå sov jag till två.. Gud jag är hopplös ibland. Men nu är jag vaken och skapligt pigg iallafall, men jag längtar sjukt mycket till ikväll för då får jag tacos!! Jag har längtat efter tacos i flera veckor nu, hihi. Älska tacos!

Sv: Nejdå, det var bara bra. Det gjorde mej ingenting, skönt att bli av med honom. ;) Nej jag skoja, men det gör inget, det var länge sen nu.

Kul jag har

Erika blir hämtad av antisimex :o

Erika har med sig dockor till skolan och leker med dom på toan på raster !


Matilda är kär i tomten !

Matilda suger på tummen ! !


Sandra gick inte till skolan för att hon/han blir generad för att läraren är sååå sexxiiii !


Sandra blir våldtagen av en get !!!

Jaha?!?!

Isabelle har en nalle som heter SIVERT !

Isabelle våldtar en katt !

Smichk petar i näsan och kletar i ditt hår !

Smichk tittar på bolibompa och går och lägger sig efter :D !



Det blev lite cp med viss text men iallafall så vad gör man inte nät man har tråkigt?

God natt!

Nu får vi väl se hur det går att sova även fast det blev lite senare än va djag trodde. God natt!

You don't know what you got 'til you're missing it a lot


Bodies making chemistry

Jag är sjukt trött, det känns bra för då kanske jag kan sova nu. Jag har somnat mellan tre och sex varje dag på hela lovet och sen vaknat mellan ett och tre på dagen, det skulle vara skönt att somna nu och vakna runt tio imorgon kanske?
Mamma ringde och väckte mej på morgonen idag iallafall. Hon ringde och jag minns att hon frågade om hon väckte mej, sen vet jag att hon pratade men jag kommer inte ihåg vad hon sa, jag ville bara sova. Helt plötsligt säger hon att ett hus i Fors har brunnit ner inatt, det var ett hus vid bryggeriet och jag vet vems pappa det var. Som tur var så var det ingen som var hemma så det var ingen som blev skadad. Men jag var rädd för att det var någon annan, på sättet hon sa det lät det som att det var något som skulle beröra mej ganska mycket. Så då vaknade jag, men det var bara bra för då kanske jag somnar nu! :)

Dag 02 – Min första kärlek

Den första jag kommer ihåg att jag blev kär i, sådär kär som när man var liten, var Jan Hasso som gick i min klass när vi gick i lekis. Jag kommer ihåg att jag berättade om honom för mamma hela vägen hem när hon hämtade mej i mormors gamla vita bil. Jag berättade att jag tyckte han var så söt och att det var något speciellt med honom och att när jag blundar är det honom jag ser. Mamma log och när vi parkerade på gården sa hon att hon tror att jag har blivit kär. Kär? frågade jag. Vad var kär för något? Och mamma förklarade att det är när man tycker om någon väldigt mycket och jag vart helt generad och arg och sa att jag inte alls var kär i honom, men det var jag. Jag tyckte om honom länge och min kusin Magnus plågar mej med det än idag.

Den första "riktiga" kärleken, eller när jag kände att det var seriösare då än annars var nog Leo helt ärligt. Det var glädje och tårar, funderingar och minnen, kramar, stunder, dagar, sommar, vinter, skidor, ord, blickar, skämt, skratt, och massa mer. Allt sådant betydde så mycket för mej då, alla stunder vi hade tillsammans var som inga andra. Sen vet jag inte hur det blev men jag visste att det inte skulle funka så jag bestämde mej för att jag inte skulle bry mej om min kärlek till honom. Det var nog att jag hade en känsla av att Erika gillade honom som gjorde att jag drog mej tillbaka. Men det spelar ingen roll längre för jag har inga känslor för honom längre och han och Ida är söta tillsammans! :)

Men det känns som jag har gillat folk mer än jag gillade honom, däremot minns jag inte mina känslor på samma sätt så jag vet inte. 


Jag vill inte vara din tomma rad..

Nu har jag stått och spelat Just Dance i fler timmar känns det som, men det var det nog också. Så jag är sjukt trött i armarna! Det spelet är mycket roligare än vad man tror! Man måste bara försöka och när man står där och slänger med hela kroppen till massa klassiska låtar kan man ju bara undra hur man ser ut egetnligen.. Men det är så sjukt kul!

Jag har inget vettigt att skriva heller, som att jag brukar ha det.. Så jag tänker nog dansa lite till, för skojs skull! :D

Erika kidnappade mej

Erika kom till klinten och kidnappade mej idag, fast det funkade inte så bra för vi fastnade och fick sitta och fylla godispåsar istället. Tillslut kom vi därifrån och då åkte vi hem till mej. Vi skulle testa mitt spel; Just Dance och detaljerna tänker jag inte gå in på, Filip och hans jävla drömamr säger jag bara.. Inte vårt fel att det var varmt. Sen blev det för varmt så vi åkte skrana som Erika säger, man åker på en madrass ner för en backe full med snö. :)) Och sen var det massa hit och dit sen kom Tim och Leo men då åkte Erika till sin farmor. Vi hade inte speciellt kul och jag var blev medlem på något tråkigt spel ._____.

Trevlig välkommnande också;

fi_fia has joined the game
*namn utelämnat* hej fi_fia
fi_fia: hej robin
*namn utelämnat* VEM FAN R DU

kul............... haha, jag sköt honom :]]]]]

men nu har jag annat att göra, bye och god natt antagligen!


Sony Ericsson W995

 


 
Lägg ut en bild på din mobil och svara på frågorna!

Vad har du för bakgrund?
Circles

Ringsignal?
Dony Ericsson

Hur mycket batteri har du kvar?
13%

Vem ringde du senast?
Tim

Vad står det i ditt 5:e mottagna sms?
Vad gör du?

Vem skickade ditt 12 mottagna sms?
Sandra

Vad står det i ditt 8:e mottagna sms?
 Jag ska inte dit för att åka skidor, jag ska kidnappa dej :D

Vad står det i ditt 32:a mottagna sms?
Och vad skulle det kunna vara?

Vad står det i ditt första utgående meddelande?
What?

vad är ditt rekord i ett spel på din mobil?
Ingen aning :D

Vem är på 13:e plats i din telefonbok?
Filip
Hur många sms har du skickat sammanlagt?
841

Vad står det i dina påminnelser?
En hel del :p

Hemma :A

Åt en äckel hamburgare med senap på Lappens. Hade hellre ätit en god med riktiga pommes på McDonald's :( Dom dära pommesen på Lappens kan man inte äta för fem öre, man biter ju sönder tänderna! Nej, jag håller mej till McDonald's mat om jag är i Hedemora :) Fuck, jag skulle ha köpt en milkshake!

Men nu har jag tråkigt så jag gör ett tråk-test sen går jag och borstar tänderna och sen kollar jag på The Big Bang Theory innan jag går & sover :)

visste du:
att jag vill ha - en bra sångröst!
att jag lyssnar mest på - musik
att jag pratar - om allt och inget, för mycket och för lite
att jag inte gillar - när folk går mej på nerverna
att jag avskyr när folk snackar - skit
att jag gillar att - vinna
att jag alltid kommer att - älska musik
att jag är hemligt förälskad i - en kille
att sist jag grät var - länge sen
att min mobiltelefon är - röd
att när jag vaknar på morgonen - är det snart dags att sova igen
att innan jag går och lägger mig - gör jag allt jag inte borde göra
att idag har jag - tagit av mej byxorna jag inte hade på mej
att jag just nu tänker på - erika, haha
att i kväll ska jag - kolla på The Big Bang Theory
att i morgon kommer jag - bli kidnappad :(
att jag hoppas - jag slipper klinten imorgon



Rock, paper, scissor, lizard, spock!

Glömde att lägga upp inlägget haha.


Drar nu

Nu drar jag till Hedemora fast jag hoppades på Fors. Cya l8r.

076 586 .... sen trodde ni ni skulle få resten va? :)


Dag 01 – Om mig

Jag heter Sofia Andersson, hatar mina andranamn så det är nästan ingen som känner till dom. Jag brukar säga att jag heter Sofia "Ellie" Andersson men det är inte många som går på det.
Jag är för det mesta glad, jag kan inte vara seriös i en sekund och efter ungefär varje mening jag säger kommer ett "nej jag skoja bara".
Jag är tankspridd och långsökt och hittar antingen för mycket positivt eller för mycket negativt i något, jag är ganska bra på att överdriva saker.
Vänner, familj och kärlek är något som betyder mest för mej. Jag skulle inte kunna leva utan något av dom och jag kan inte välja mellan dom heller.
På fritiden gillar jag att hänga med folk om man kalla dom för det, spela TV-spel, sitta vid datorn, sjunga (även fast jag inte kan) och låta bli att göra läxan.


Here I go

Jag gör den, jag med.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Lägg upp en bild på...

Dig med en konstig min


En bardomsvän


Ditt naturliga hår
Du som liten


En dag du minns
En konstig bild


En bild på en släkting


En bild som väcker känslor
...
och efter det där åkte hårddisken i golvet så jag fick inte några fler bilder att ladda upp. Men här är något iallafall.

Roligt

Jag behöver min externa hårddisk, jag hade allt på den, jag dör utan den! :(
Nejdå men jag blir rätt less om den inte fungerar eller inte går att laga, för jag har Tims grejer på den också ;$



Och jag har inga roliga bilder på datorn så jag och erika står för en otroligt underhållande bild.


Bra där

Känns som en extremt lyckad dag.

Simba var nyss upp & raserade hela vinden, lät det som iaf, och det var porslinbitar i hela trappen så vi var tvugna att dammsuga där så Filip skulle sätta i damsugarsladden och satte den i det flyttbara uttaget eller vad ska man kalla det? Där hade iallafall jag min externa hårddisk ikopplad och så drog mamma lite för mycket i sladden så den slog i golvet och sen fungerar inte den. Det känns jätte roligt eftersom jag har massa där jag inte lagt in på datorn än. Det känns såhäääääääääääär härligt. Vi får se om den fungerar senare, det kanske bara är tillfälligt. Simba mår bra iallfall.

Dom går mej på nerverna

Eller rättare sagt så står dom och hoppar på mina nerver. Filip och robert har inte gjort annat än att vara dryga hela kvällen. Jag pallar inte, men Robert ska dra nu, så jag är bara glad. Jag försökte fokusera på Wii spelet men det var inte lätt.

Jag har iallafall lyckats bli proffs på Wii sports! :D Men bara på bowling och tennis. Suck on that :]


udda drömmar

Jag kom på att jag drömde att jag hade fått jättefina läsarbrev haha, med teckningar och långa brev och så stod det att dom ska börja följa min blogg och hit och dit. Det var en ganska udda dröm för jag brukar inte drömma om min blogg. :)

Nu hade jag iallafall tänkt spela lite Wii fit eller Wii sports men då ska ju tvunget Filip och Robert ta över spelet, roligt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jo, min skoluppgifter kanske ;s


Cherry har skaffat blått afro, med mjäll.

Jag var vaken kl 10 :D

Jag tyckte jag var riktigt duktig som var vaken klockan 10 idag. Däremot tänkte jag att jag bara skulle blunda lite och somnade igen, så jag åt frukost för en timme sen. Jag ska nog gå och klä på mej nu, jag fryser lite.

BRB, JAG ÄR ROBIN

Nu har duschat och blah blah så like I said; BRB, JAG ÄR ROBIN!
& jag bet mej i läppen, jag började blöda, förvånar mej inte om jag får världens fetingläpp bara för det. Som att jag inte redan har tillräckligt stor läpp..


Hata lite mer

Men nu ska jag hata mitt hår som inte blir lockigt när jag vill att det ska bli det :(
Det blir aldrig som jag vill att det ska bli, mer ön möjligtvis när jag plattar det men då får jag inte till volymen istället. Jag behöver hjälp! :(

Hata näsblod



Ohja, jag är så otroligt fin på morgonen när jag är helt ofixad och allt! Ännu finare av allt blod också. :)


Jag gillar att sova länge

Okej? Haha. Jag sov till två.
Och nu har jag inget att skriva så jag lägger upp en dagens även fast jag inte gjort speciellt mycket idag.

Dagens humör: Ganska glad
Dagens mående: Bra förutom min jävla hosta
Dagens borde: Göra klart lite skoluppgifter som jag antagligen måste lämna in efter lovet
Dagens frisyr: Min jätte fina morgonfrilla
Dagens smink: Kanske lite gammal mascar från igår
Dagens planer: Tror jag ska spela lite tv-spel :)
Dagens vill ha: choklad :(
Dagens längtan: Till sommaren
Dagens fundering: det finns ett antal att välja mellan
Dagens beroende: musik
Dagens låt: Open wounds - Skillet
Dagens tråkigaste: Typ asmkt



mums, min lunch...


2011

Mitt första inlägg år 2011. Coolt. Det känns rätt udda att skriva att skriva 2011. Jag råkade skriva 2010 några gånger.

2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011
2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011
2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011 2011

Ja, nu känns det inte lika udda, men jag kommer skriva 2010 fler än en gång i början av det här året.

Jag hade inga nyårs löften i år heller men jag fick en liten nyårs kyss, på kinden, hihi. Inte för att jag ville ha en, iallafall inte av honom haha ;s Men det kanske ger mej ett tursamt år, vem vet!

Hände det något speciellt på erat tolv slag? :)



Ja, sådär såg ut idag. Tevligt trevligt. Hade inget roligt på mej, bara ett par jeans en t-shirt och en kofta. Sen såg jag väl inte så annorlunda ut mot vad jag brukar heller. Och sådär ser väl jag ut, roligt.. Tycker dessutom inte om att vara seriös på bilder men man kan väl försöka.

Jaja, jag bjuder. Det är ju trotts allt nytt år!


RSS 2.0