I'm in the sand

Råkade starta datorn ändå, har inget att göra på en halvtimme så. fatta att jag åker idag! Och fatta det åt mej för jag tror det inte själv än. :p och jag ställde alarmet på halv sju, vaknar av att jag får sms tre minuter före, bra där. VEM FAN PALLAR SMSA DÅ?! Ni får ha det så bra utan mej iallafall höhö, tänk på mej när jag landar halv nio ikväll! ;)



Twinkle twinkle little whore, close your legs, they're not a door

Nu har jag i princip packat klart och nästan kommir ihåg allt tror jag .... Annars märker jag väl det sen. Men kameran är viktigast!! Sitter och dricker en Activia just nu för jag orkade inte äta något så då blev det en sån. Kom på att jag hittade två till som lyssnar på Skillet! Emma var en av dom och sen en kille från spanskan, älskaälskaälska! Fast han fick nog inget bra första intryck på mej för jag hyperventlierade typ medan jag tröck fram ett "visst är dom!!" så det blev ju bra. Men jag är lycklig ändå för dom spelade bl.a. Skillet, Dead by April och Rise Against på gymmet idag så jag kunde alla låtar som spelades och jag slapp dansband som dom spelade på det förra gymmet! :D

Kill me, Heal me (har jag för mej)


Say Goodbye


Nu tänker jag sova så vi hörs om en vecka, ska tänka på er heheh!

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Jag kan bjuda på lite bilder bara för att jag är glad idag! jag svär att jag kommer ångra mej sen men ni kan ju ha kul så länge det varar ...







okej den där bilden är nästan för mkt men aja, jag ser väl ut så ....





sen orkade jag inge fler men ja, där har ni. OBS! Jag ser inte alltid ut sådär på kort!! Jag kan se värre ut också ... Haha!

RHODOS IMORGON!

Det här blir ett av mina sista inlägg innan jag åker till Rhodos imorgon för jag tänker inte starta datorn imorgon innan vi åker och idag ska jag packa och fixa massa saker som t.ex. rensa bilder från minneskortet på kameran! Sen kommer jag inte uppdatera på en vecka, tänker inte ens göra tidsinställda inlägg, det är jag waayy för lat för nu. Så ni får överleva utan mej en vecka, hoppas ni klarar det! Erika och Matilda kom hit på moppe för en stund sen och skulle säga hejdå, Bella sa hejdå till mej när vi gick hem från bussen och Emma gjorde det vid skolan haha, I know you'll miss me! :D ♥ tycker faktiskt det var lite gulligt av er för det trodde jag inte (a) Däremot kommer jag antagligen inte träffa Sandra innan jag åker så henne får jag bara smsa då. -.- Men jag borde verkligen packa nu, får se hur det blir med inlägg sen, annars har jag bara en sak att säga ... jag ska tänka på er när jag ligger och steker på Rhodos!! :D


HAPPYFACE

Yesterday, today, tomorrow fade away like frozen photographs

Jag har sovmorgon till halv ett och jag är vaken nu, varför? Jo för att jag ska hinna med bussen som går halv elva så att jag får gå runt och göra ingenting i en och en halv timme. DÖ. Om jag tar den senare bussen kommer jag inte hinna i tid till lektionen, snyft. Men nu ska jag duscha, jag kanske somnar i duschen men förhoppningsvis inte. :p



Dag 20 – Min favorit film.

Hmmm jag har nog ingen speciell favorit film. Det finns jätte många filmer som jag tycker är bra och skulle kunna se hur många gången som helst men det finns nog ingen som jag har som favorit. Det skulle nog vara Lejonkungen iståfall haha, jag älskar verkligen den! Senast jag såg den så såg jag den på spanska också haha, jag måste verkligen kolla på den! Då har jag gjort upp mina planer för morgondagen också, får bara se vem som tvingas se den med mej. 


jag ser inte hur videorna blev där men ni kan kolla ändå tycker jag. Den svenska är så sämst så jag var tvungen att ladda upp den engelska också!

Wrap me in a bolt of lightning

Jag gjorde inte ett enda inlägg igår och jag hade mer läsare än jag haft på ett halvår?? Och det var då alla läsare försvann igen. wiiiee. Jag är duktig på att blogga, märks det? Iallafall så har jag några Dag-blahgh att göra så jag fixar en nu!

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Det var mat och en dricka så det är lite svårt att fixa en bild på, haha!

We didn't realize we were making memories, we just knew we were having fun

Ett av mina problem försvann nyss, jag hade en uppsats att skriva till imorgon och jag visste inte alls vad jag skulle skriva men den lektionen är inställd så vi har sovmorgon till halv ett och sen så åker ju jag på Onsdag sååå jag slipper göra den till imorgon! :D ska bara skriva klart prenestationen om mej själv, sen packa lite och sen har jag inge kvar. :) eller jo, jag måste nog göra en redogörelse om vad i samhället det är som påverkar våra åsikter men det är inte svårt. :)



'Less I feel you next to me

Var till den där jävla SYVen idag, blev det bättre för det? Nä, inte direkt. Jag måste bestämma mej innan Måndag iallafall, usch. Och efter det satte jag mej i ett rum med två andra och vi hade ingenting alls att göra där inne men efter att dom satte sej vid sina datorer så började jag klippa i nåt papper och tejpade ihop det till ringar som jag rullade ner för en kartong. Jag garvade så att jag grät, förstår ni att jag är trött då? Sen skrattade vi åt typ allt tills jag var tvungen att gå ner till mamma på stan. Det var min dag kortfattat. imorgon åker vi till Sjövik, sen ska jag antagligen till Sandra och lana Cod, vet inte hur det blir med det än för mamma svarar inte som vanligt. Blä!



Han bodde på landet och Råger hette han

Jag kom på att jag inte pratade med SYVen idag så jag måste göra det direkt imorgon så att jag vet att dom är där senare när jag antagligen tänker vänta på Bella och Sandra. Såg att Bella hade kommenterat att jag skulle göra det och det måste jag fan, jag kommer bara inte ihåg m jag har någon lång rast imorgon hehe .... Jag kommer inte hinna byta! sadface! Men däremot så såg jag Naturvetenskaparnas schema och jag tror fan dom har fler SO- och historie lektioner än va vi har, ananrs ser schemat i princip likadant ut så vi får väl se hur jag gör, jag ska försöka prata med en SYV i vilket fall. Men det verkar ju lite onödigt att byta om jag får i princip lika schema fast en annan klass och ingen media inriktining som jag vill ha. Älska min klass, alla tycker att jag är bäst! ♥


Har ni sett min bitchblick när jag tar egobilder? Hihih, fint!

Förresten så åker jag till Rhodos om en fkn vecka!!!!!!!!!! :'D

Smart is the new sexy

Fuck våra idrotts lektioner, hata hata hata! Ska till en SYV och boka tid. Får se när det blir att jag går dit. Vet inte ens om jag får någon lunch imorgon för vi hade tänkt gå ut och äta någonstans men vi har bara fyrtio minuters lunch så det var ju synd. Dö. Och nu har jag ingen sov morgon heller. FINT. Har iallafall spelat Need for Speed med Filip nu, undvikit idoter och en av idioternas bror som jag inte har problem med egentligen så jag tycker synd om honom. På Fredag ska jag lana Cod hos Sandra, wiiiiiieeee! Veckans höjdpunkt är Fredagen typ, Sjövik med klassen och sen Cod hos Sandra! OCH JAG FICK FÖRSTA SÄSONGEN AV  TBBT AV MAMMA IDAG!!! :'''D Då vet ni vad jag gör resten av natten, ska bara duscha först, hihiihih.. Älskaälskaälska ♥



Dag 18 – Vad jag åt idag.

Kyckling och potatisgratäng
Festis, fast den drack jag men ändå
Två rostade limpmackor med ost och vitlökssås hehe, jag snodde inte det från Matilda!
Thaimat
Sen tror jag faktiskt inte jag ätit nå mer idag!



Kom på att jag lovat bilder från Grillkvällen men dom flesta som läser min blogg har väl mej på facebook så dom har redan sett dom. Om det är någon annan som vill se dom så är det bara att säga till så laddar jag upp dom ändå! :)

There's so many ways to love yah

Fuck alla er som aldrig updaterar, jag är fan bättre än er nu för tiden! Hade sovmorgon till halv elva idag iallafall så jag fick sova till kl. åtta hade jag tänkt men jag vaknade kvart över sju och kunde inte somna om, BRA DÄR. Har sov morgon lika länge imorgon också och då hoppas jag att jag sover utav bara fan! Synd att jag kanske byter klass för jag trivs verkligen ich lektionerna är sköna än så länge, det är bara det att jag tror inte jag kommer tycka samma sak om några veckor när vi faktiskt kommer igång ... Ska boka en tid med Syven på Torsdag iallafall så ska vi se vad hon,han,den,det tycker om det hela! Följer nog med SA11B till Sjövik på Fredag iallafall, annars börjar jag grina! Jag tror jag åker med en kompis dit för jag fattade inte det där med bussarna haha ..... Dåvetni. Trevligt.



It's enough to make you go krazy

Jag känner mej som Sandra med mina reaktioner ibland, buhuhu :( skoja bara men ibland vet jag inte vad jag gör, huvudsaken är att man är glad va? HAHAH! skit samma, jag hade inget att skriva så det blev nåt, jag gör en dagNR blahblah sak istället! :p


Damn, that's krazy!

Filip sitter och diskriminerar mej genom att ärligt berätta vilka han tycker ser bättre ut än mej. dö säger jag bara, dö. Hahah men han är min bror så det gör inget! nu ska jag käka upp resten av chokladbollarna jag, Conny och Filip gjorde. Dom var rätt goda men dom klår inte Matildas, fan ta dej Matilda!!



Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag vet ingen specifik person jag skulle vilja byta liv med, det skulle bara vara kul att se allt från någon annans ögon och framförallt se hur någon annan än jag själv upplever hur jag är och hur allt annat är. Så jag kan byta liv med vem som helst! :)



Riverside, motherfucker!

DÖ PHOTOSHOP! Vafan skaffade jag fanskapet för, jävla fucking apsak! Jag tänker fixa det här på det gamla hederliga viset som jag faktiskt klarar av. Vem fan behöver Photoshop? Det är bara ivägen. 



Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag har inte fixat någon väska än men jag lär behöva en och i den kommer det antagligen vara pennor, block, böcker, mitt lypsyl/CHAPSTICK haha! :D (apoliva lipbalm heter det egentligen men jag säger lypsyl), möjligtvis min mobil om jag inte har den i fickan eller BH:n, mina nycklar om dom inte heller hamnar i fickan eller BH:n, min plånbok och i den kan ni ju gissa vad ni hittar. Så mycket mer vet jag inte än, nån extra tröja kanske. Men ska fixa en väska först också haha!

Don't let words fool you

Det är du som klagar och ändå gör du inget för att vända på det. Jag fattar inte?



Life is a question even Google can't answer

Jag har tjatat och tjatat och försökt övertygat, till och med bevisat att det går att fixa en bredare säng på mitt rum men mamma har sagt att de inte gör det ändå. Men för någon timme sen när hon kom in i mitt rum och satte sej i min säng och praktiskt taget sjönk eftersom den är sönder så sa hon själv att jag behöver en ny säng och att det får nog plats en bredare om man möblerar om. HAPPYFACE!! Däremot hinner vi nästan aldrig åka nånstans och handla så när vi fixar den vet jag inte, men jag är glad ändå!


Bara för att jag inte hade någon bild att ladda upp hehehe.

"Fa King Su Pah"

Skolan var helt lugn idag. På svenska lektionen kollade vi på Magnus Betnér som är grymt bäst. På Spanska lektionen pratade hon bara och så fick vi böcker. På naturkunskapen gjorde vi allt möjligt, vi kollade bland annat på testiklar hahahah. Och sen på Matten så räknade vi lite men vi slutade en halvtimme tidigare. Nice! Sen hade vi nog inge mer lektioner. Nu är det iallafall skönt med helg, jag ska sova utav bara fan.


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Det första som dök upp tänker jag inta här, men du vet nog vad jag menar. <3
Och just nu ångrar jag lite att jag valde samhäll samtidigt som jag inte gör det. Jag vet fortfarande inte om jag vill byta! Men det är typ såhär att så fort vi har SO så kopplar jag bort allt och alla och fattar ingenting, och vi har SO jämt medan när vi har Naturkunskap så var allting extremt intressant ungefär, och det har vi en gång i veckan. Hmmmm, bra jobbat med att välja linje där Sofia! Men jag ska gå några dagar nästa vecka och sen får vi se hur jag gör men antagligen så byter jag.


bellas foooot i sjuan haha! :D

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



Tog två för jag vet inte riktigt när dom är tagna haha!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Vill inte gifta mej som jag sagt förut men som jag också har sagt förut så är det ett undantag om det är på en strand! Jag ska ha en inte allt för lång rätt simpel vit klänning och han kan ha shorts och en skjorta, sen är det inte så jätte mycket folk där, det är solnedgång och det står bord, bänkar, såna där pinnar som brinner och lite mat, dricka och sånt på stranden och så är det nån bra låt i bakgrunden typ. Sen orkar jag itne förklara nå mer hahaha! :D

I've seen it before

Angry Birds går inte bra för mej längre. Jag har fastnat. Annica var här och jag bad henne hjälpa mej med Photoshop men hon har CS inte Elements eller hur det nu var så hon förstod inte mycket mer än vad jag gjorde. Usch. Tiden går inte snabbt och mina beslut blir bara värre. Jag vet inte hur jags ka göra längre, ge mej snälla sommarlov en månad till!




Lite fail men vafan, jag har ett brunt öga och filip med hihihihi!

Break it down!

Andra skoldagen avklarad och idag drog ångesten igång. Igår så hade jag funderat på om jag skulle byta men iom att jag börjar komma överens med dom i klassen nu så kanske jag skulle stå ut med SO några år iallafall men idag på min Samhälls lektion så märkte jag själv att jag inte fattade något alls och vi hade inte ens ordentlig lektion. Men han sa att Samhälls lektionerna skulle mestadels bestå av historia, politik, ekonomi, religion m.m. Och jag bah Hjälp! Ge mej NV!! Det lutar starkt åt att jag byter vilket är synd för jag tycker faktiskt om min klass, om det inte var för all jävla SO .... DÖÖÖÖ!! Nu ska jag ta mina mjukiskläder och spela Angry Birds!



'Cause I just set them up to knock them down

Första dagen i skolan var helt okej, bara jobbig när dom enbart pratade och jag bara ville sova. Sen visade dom oss runt när jag redan hittade där dom visade oss. Dom visade oss bara matsalen, gymnastiksalen och våran korridor. Bra jobbat, det kunde jag redan. Jag orkar inte skriva så mycket mer för jag måste på toa, tvätta bort sminket och gå och lägga mej. Skönt! Jag går till halv två imorgon så jag tar tjugo över två bussen hem. Får se när Sandra slutar, jag kanske väntar på henne så att vi kan äta fler mackor hehe. Dom är beroende framkallande.




SKIT I ATT LOGGA IN DÅ, DÅ TAR JAG ÅTTA BUSSEN!

Då vet ni. Och då vet du Sandra, jag ringer dej imorgon ändå. Nu ska jag lägga mej. Wish me luck. Godnatt.

It's a strong memory still today

Skolan börjar imorgon. Har ingen jävla aning om vilken buss jag ska ta imorgon, jag komemr hellre försent än för tidigt för jag sover hellre längre så jag slipper den här skiten. Jag sitter och håller på att somna. Jag ska gå och ta en lång rejäl dusch, blåsa håret och sen ska jag lägga mej. Ska se om Sandra loggar in någon gång så att vi kommer överens om busstiderna bara. 


Mitt sadface efter klippningen, och nu även för skolan.

It'll burn you

Klockan är tio och jag är vaken, alla bah OHMYGOOOSH! Skoja, men erkänn att ni är lite imponerade? Det är jag själv. Mamma ringde mej tio i nio och väckte mej och jag somnade inte om för en gångs skull! Jag ringde och väckte Adam istället och han var vaken och uppe på tio sekunder?? Sen sa han att han skulle ringa mej snart, så ringde han fem minuter senare och då var han ute och påväg på lan, och jag hade hunnit upp och gått på toa. Det kändes ju bra haha. Nu ska jag inte sitta här och sega mej, då missar jag väll bussfan ändå.



Fuck like a pornstar

JAG HAR FKN GLÖMT MIN "DAG 1 - Blahblah" GREJ! Bra jobbat. Laddar upp typ asmånga imorn när jag kommer hem från stan!

My smile's fake 'cause I'm missing you

Imorgon är sista dagen på mitt älskade efterlängtade sommarlov. Det gick waaaay för snabbt, ge mej en månad till och jag gör vad du vill! Och inte får jag sova imorgon heller, jag ska upp och hinna med bussen till stan. Den går visserligen 11:45 men alla vet hur jag är, höhö. Och förresten är det 16 fucking jävla dagar kvar tills jag åker till Rhodos, SUG PÅ DET! Jag längtar som ett as! Känns som att jag kommer ha mycket läxa och sånt skit med mej men jag kommer vara fett överlycklig ändå. Nu ska jag mobba Matti på feebob, vi hörs!



You've got that smile

På dagarna är allting så alldagligt, det är på nätterna som allting blir som vanligt och jag faktiskt förstår vad som har hänt.


 Jag kanske gillar disney citat?!


You think you're cooler than me

Tror ni inte på fan att jag glömde kameran ändå? Joo! Men jag avr smart om datorer istället. Typ. Iallafall så gick all mat i fast det gick tungt på slutet och därefter åt jag lite ost och kex bara för att jag kunde hihihi. SÅ MYCKET OST! <3 Nu ska jag fortsätta med dom sista bilderna på feebob. Hörs.



Cubanos they get krazy

Middag med släkten. Det känns så lovande att gå på både grillkvällar och middagar när aptiten är helt borta. jag kan vara hungrig i fem minuter och verkligen vilja äte något men sen så känner jag inte för något alls längre. Men skit samma, då får jag i mej mat iallafall! Höres. Borde jag ta med kameran?.. Haha alla blir så imponerad av mej då så jag tar med den hahahhaha.

Lala lula lula

Nu har jag varit hos frisörn. Jag sov typ tre timmar inatt, och igår sa matilda att det spelade ingen roll när jag åkte hem för jag skulle ändå  inte lägga mej förrän klockan fem. Jag la mej ett men när jag kollade klockan så var den fem och då hade jag inte somnat än haha ... Iallafall så är det no differense på mitt hår FÖRUTOM DEN FKN JÄLVA LÄNGDEN SOM ALLA HAR PROBLEM MED ATT FATTA ATT JAG VILL HA SOM DEN ÄR!!!! Jag hade helt ärligt haft mina slitna toppar än att han klippte av det! Jag tycker verkligen inte om han som klippte mej. Jag ska dit med Sandra på tisdag och jag svär på gud att bara för att jävlas tänker jag komma dit med hela håret i en mössa, sen ska jag sitta där och se nöjd ut medan han får stå och må dåligt hehehehhe. Inte lukta han gott heller. Skoja bara. Sen så satt jag och asgarvade åt att filips ögonbryn var ojämna inne på Coop, mamma ville gå därifrån och alla satt och glodde på mej men jag skyller på att jag fick i mej för mycket hårspray och jag sov bara tre till fyra timmar inatt. Fint. Nu ska jag duscha och fixa till håret själv så får jag se om det blir mer som jag tänkt mej!



En failad gammal bild men there you go! ;)

They're laying naked with some asses in the air

Kom precis hem från Grillkvällen nu, den blev helt klart lyckad! LOVE YOU! Men nu ska jag sova för jag måste vara i stan tio och då är jag aldrig vaken. Tror jag tänker duscha innan också annars får dom fixa det där. Nu börjar få ångest över att jag inte vill klippa mej istället, hemskheter!!! 



Ett snabbt smakprov från dagen, början av dagen. Dom flesta bilder är ljuset bara improviserat på men jag tycker dom ser bra ut ändå, det är bara några jag måste fixa till men jag tänker inte ladda upp alla för jag ahr tagit 186 och sen tänker jag sno bilderna Matilda tog också, men det kommer nog bilder lite här och var i mina inlägg så!

Now jump up, let's get krazy!

Btw så ska jag klippa mej imorgon hihihih :D



Nu drar jaaaaag, bye!

Supplies



Texten blev väldigt liten men jag orkar inte skriva allt så jag hoppas ni ser ändå! :)

I want all of you tonight

Gissa vad? Häromdagen snodde jag Photoshop från Sandra! Kan ni gissa något mer? Jag fattar ingenting utav det, haha! Som tur är fick jag en sida av Håkan från Media huset på gymnasiet där det finns massa olika tips till Photoshop. Däremot tror jag att den sidan visar tips för version 7.0 och jag tror jag har 8.0 så den var inte till så stor hjälp. Fast jag har inte kollat alla 657 (om inte fler) tips så vad vet jag?

Snart ska jag duscha och sen ska jag göra mej i ordning för jag ska till Matilda för hennes Grillkväll hon har tjatat om så länge. Kameran följer med och humöret också förhoppningsvis! Jag mår skapligt bra nu, det gjorde jag däremot inte igår. Fatta att det är något fel om jag varken vill ha hamburgare eller SÅS! Kantarellerna gick däremot i, men det var inte mycket. Och gissa vad? Jag sov när klockan var halv elva igår. Jag vaknade tjugo i elva av att Filip gick därifrån och då kollade jag klockan sen somnade jag om. Mamma väckte mej halv tolv och undrade om jag sulle följa med ut och kolla på stjärnfall och först orkade jag inte men jag följde med ändå. Det var väl inte speciellt smart för jag stod ute och frös medan jag egentligen kunde legat hemma och sovit men jag såg några stjärnfall iallafall och jag tycker om att kolla. 


Dom bjuder!

You've got that smile

Mamma ringer antagligen, förhoppningsvis, till frisören idag så att jag får klippa mej! Det var ett tag då jag inte ville klippa mej ifall att det blev dåligt och jag sa att isf skulle jag gå med uppsatt hår och må dåligt över det istället, jag går inte gärna med uppsatt hår bland folk. Jag tycker inte att jag passar i det. Men Sandra påminnde mej om att man får ha mössa på sej hela tiden på gymnasiet så jag är glad igen! Och egentligen skulle vi till Valbo idag men jag vaknade två så det blev inte så. men jag behöver verkligen åka till Valbo, det finns en hel jävla massa jag behöver.



Visste väl att jag hade den där bilden! Är det det där du har pratat om fler gånger Sandra? ^^

Making me go whoo-whoo

You think you're gangsta
'Cause you did time
Well, listen here, gansta
Don't cross the line

Ten cuidado con el fuego
It'll burn you

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.



Gran Canaria, bild över Playa del Ingles om jag inte minns fel. Det var inte en allt för fin dag ser det ut som och bilden är också tagen med en analog kamera så bilden är scannad, därav kvalitén. Men jag tycker om den ändå!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Gymnasiet mest nu kanske fast jag var mer orolig förut. Nu är jag abra fundersam över om jag ska byta eller inte. Men jag oroar mej för mycket som kan hända i framtiden om man säger så typ. :p Men vad tänker jag inte tala om!

I hit the jackpot chi-chi-chi-chi-chi-chi-chi-chi-ching

Cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most.

Följde med Erika och hämtade kycklingar igår, jag vill också ha en! Det är egetnligen meningen att man inte ska hålla på med dom och så när dom blir flyttade men vi råkade strunta i det ... Jag vet inte ens vad jag ska säga, ni får bilder istället! Jag skulle dit idag också men dom går och lägger sej tidigt och jag kommer inte dit än på ett tag så jag får inte se dom idag, jag får nöja mej med Rosa Pantern, om jag ens kommer dit idag.



If you don't like it it's cool, fuck you

Jag är fruktansvärt hungrig men jag har seriöst ingen aptit. Fast några fler kantareller kan jag nog få i mej utan aptit ändå. Meeeeeeeeeeen vi åt upp alla igår, SNYFT!! Och jag har ingen aning om vad vi har att äta. Jo glass men det åt jag igår. Vi har spaghetti, ost och chorizo också men jag har ätit det hela månaden känns det som. Jag vill ha grillat! Vilket intressant inlägg haha, blää. Hejdå.



Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



Bilden är förövrigt från igår eftersom jag egentligen skulle lagt upp den igår men glömde det. Min outfit idag är ett par gråa Team Sportia byxor och en BH så det får ni ingen bild på. ;) Ni behöver inte kolla på minen jag gör för den var lite mindre fin.

Memories remain

Ännu en dag som jag skulle kunna spendera i min säng, det finns inget att göra, mamma jobbar, jag är ensam med tre små idioter på nio år och allt jag vill göra är ingenting medan dom springer runt och gör allt annat. Sandra skulle komma över men det var inte förrän ikväll och tills dess ska jag fixa till mina failade teckningar. Det var länge sen jag bara satt och ritade, jag förstår varför. Jag har inget som helst tålamod och ska det bli bra så måste man ju hålla på ett tag men det orkar jag verkligen inte så mina bilder ser ut som dom gör. Jag har tappat bort mer än hälften av allt jag ritade förut också men först så sitter jag och skissar, sen fixar jag till det så det ser lite tydligare ut och skissar dit lite detaljer och suddar ut onödiga streck jag har där och sen orkar jag inte så mycket mer så mina bilder blir i princip en slarvig vad det nu är jag ritat med en dålig skuggning. Och ändå vill jag kunna rita sådär extremt bra som jag ser att andra gör, men jag har inte tålamod till det, dessutom är jag perfektionist så jag tycker allt blir fel haha. Vilken tur att jag slutade fundera på att gå Estet Bild! Nu undrar jag bara om jag ska byta från Samhäll till Natur för jag tror att det blir enklare för mej, men då får jag inte min Media inriktning. Usch, kan jag inte få gå ett extra år i grundskolan? -.-



Burnside



Kände bara för att säga ... STEEEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEEE!!!!!! Också. Jag vill fortfarande veta var han tog vägen .. han kanske är med i nåt annat spel när jag tänker efter? GOOGLE!

Johannas önskemål

Jag fick ett önskemål om att göra ett inlägg om skinka men jag fick aldrig veta vilken sorts skinka som jag skulle skriva om men jag skriver om pålägget, det känns bäst så. Jag föredrar ost egentligen men på mackor äter jag oftast skinka, jag gillar inte över rökt skinka så mycket men jag tycker inte om kokt så mycket heller. Det ska vara något däremellan, lite smått rökt typ. Det är godast på rostad franska fast blir det för mycket skinka så smakar det enbart äckligt. Det ska vara lagom. Men skinka är inte livsviktigt, jag skulle klara mej utan skinka, jag tror inte det är något det verkligen måste vara skinka på. Skinka är bara en i mångden bland pålägg. Inget jag behöver. Men Johanna blir nog ledsen utan sin skinka. Hon verkar vara så uppspelt över det nu. Stackarn.



En fin inste alls slarvigt gjord bild också! Nu ska jag åka biiiiiiiiiiil! ♥

I'll always remeber our summer

Jag har suttit här sen jag vaknade och det är nog det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. Jag springer fram och tillbaka i huset ibland men det slutar med att jag sitter här igen. Jag har iallafall plockat ihop madrassen på mitt rum och lite kläder också. Jag har en jätte konstig känsla i magen och jag har haft det i några dagar också, det kan vara för att jag inte äter så mycket för att det är varmt. Jag dricker faktiskt mer än vad jag äter och jag dricker inte mycket om dagarna men tydligen tillräckligt för att hålla mej mätt. Jag har bilder jag ska lägga in på datorn också så att dom försvinner från minneskortet men jag orkar inte det nu. Skulle ju skicka in dom där bilderna till tidningen också. BLÄ för mycket att göra, för lite ork. Och det där var inte ens mycket? Jag tror jag börjar tro på vad Jon säger, jag är fruktansvärt lat! Men jag trivs med det. :D



Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.




Och tusen bilder till men det blev bara jobbigt att ladda upp bilder nu. Jag har ingen koll på om jag laddat lika många bilder på alla för jag vet att vissa brukar hålla koll på det och sånt men inte jag, jag laddade bara upp massa bilder. Sen har jag två till som jag inte har några bilder med med jag tror både han och hon kan gissa sej till vilka dom är. :)

You think I can't get hurt like you, you motherfucker

Lovar du att vara ärlig? Javisst
Du heter? Sofia 
Beronde av? musik och mobilen
Vad behöver du mest just nu? Något att göra 
Vad får du oftast komplimanger för? Lite olika
Hur imponerar man på dig? Genom att inte försöka imponera på mej haha
Brukar du skratta för dig själv? Haha ibland så (a)
Var bor du? I mitt huuuuuuuus
Trivs du där? Jodå
Vad har du för mobil? Sony Ericsson w995
Nästa mål i ditt liv? Försöka klara mej genom gymnasiet
Vem ringde du senast? Mamma
Hur känner du dig nu? Död
När blev du fotad senast? Vet faktiskt inte :s 
Vanligaste färg på dina kläder? jag gillar inte allt för färgglada kläder så det mesta är typ grått, vitt och blått tror jag haha :p
Vem saknar du? Varför kände jag på mej att den där frågan skulle komma? :p
Är du blyg? Det beror på lite men jag är oftast inte blyg
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det gör jag inte
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Hehehe allt möjligt! 
Är du nöjd med ditt liv? Jo till viss del så :)
Vad är det värsta du vet? När saker förändras, eller nej, jag vet inte riktigt, det finns mycket att välja på 
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Typ ingenting :o
Vad längtar du till? Rhodos!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det tror jag nog :)
Vad är det finaste du fått? Kärlek :)
Om fem månader? är det 6:e Januari :p
Om ett år? är det 6:e Augusti
Du samlar på? Inget
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag brukar oftast inte ringa någon men det kan hända att jag smsar Sandra
Har du strumpor på dig nu? Nope! 
Är det okej att gråta? Såklart
När grät du senast? Förrgår eller vad det nu heter

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Ja
Hånglat med nån riktigt ful? Nej :)
Hånglat med fler än 50 pers? Nej 
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Jo
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Åkt ambulans? Nej :D
gjort nåt olagligt? Ja
Skämts över dina föräldrar? haha ja :p
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej!
Dricker du? Just nu dricker jag sockerdricka :D 
Vilka kläder sover du i? Trosor ;)
Vad hatar du verkligen? En hel massa
Varit kär? Ja, är fortfarande
Är du ensam nu? Japp :)

SKA VI LEKA SANNING ELLER KONSEKVENS? SANNING, BERÄTTA HUR DU KÄNNER FÖR MIG OCH KONSEKVENS, BEVISA DET.



Jag somnar sittande. Haha jag och Adam bytte visningsbild på msn, känns helt cp att han har en bild på mej och jag en på honom. Bara ingen tror något för då kmr jag må dåligt. :p Och det är mindre än en månad kvar till jag åker till Rhodos! :D och snart börjar man skolan också. USCH!! Nej nu tänker jag sova och glömma det där, godnatt!

Pillow fight



jag och matilda hade kuddkrig idag, hon tog nalle puh från mej :( sen klagade hon på att jag slog hårt när hon tappade telefon jäveln i ansiktet på mej!?!? Jag lovar att jag har ett blåmärke där nu. Sen ahde inte jag nå mer att säga mer än bwara mr. simple simple gettere gettere yeppeo SJ CALL eller hur den nu gick haha ... Min version.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag berättar oftast saker som jag ångrar att jag berätta senare, och sen lovar jag mej själv att bli mer tyst om saker men lik förbannat slänger jag ur mej dom ändå. Däremot är det bara med mina "hemligheter" eller vad det nu är som jag gör så med, aldrig andras vilket är rätt kontigt men det är bättre det iallafall. Och så brukar jag ofta jämföra mej själv med andra vilket jag blir irriterad på själv men jag gör det ofta utan att tänka.



Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Åka utomlands, köpa ett nytt objektiv och gärna en ny mobil, några minneskort, en ny extern hårddisk, bättre högtalare, shoppa kläder och sånt och så skulle jag spara en hel del också.
Åka utomlands, köpa ett nytt objektiv (eller fler, + lite andra tillbehhör till kameran) och gärna en ny mobil, några minneskort, en ny extern hårddisk, bättre högtalare, shoppa kläder och sånt och så skulle jag spara en hel del också.

You're not like all the rest

You appear just like a dream to me.



Dag 4 - 6

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har ett par men dom är privata. Men jag skulle verkligen vilja ha ett strandhus nån gång, ahah ;)


Det är inte sådär jag t'nkt mej det, men jag orkade inte leta bilder.

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Your kisses.



Dag 6 - Typ av killar jag faller för.

hmmm svårt för själv tycker jag att jag faller för olika killar hela tiden men efter vad jag har hört så brukar folk sammanfatta att jag faller för ganska långa, blonda, smala killar med lite lösare kläder och fyllig rumpa eller så faller jag för lite kortare smått utländska killar med brunt hår och små långt hår. Men själv så är jag inte så säker
hmmm svårt för själv tycker jag att jag faller för olika killar hela tiden men efter vad jag har hört så brukar folk sammanfatta att jag faller för ganska långa, blonda, smala killar med lite lösare kläder och fyllig rumpa eller så faller jag för lite kortare smått utländska killar med brunt hår och små långt hår. Men själv så är jag inte så säker, jag tänker inte så mycket på det. Jag brukar inte jämföra killarna jag gillat.

Om du var jag, vad hade du gjort?

Jag fick gå upp tidigare än vanligt (det vill säga tjugo i tolv) för att gå till Ålderdomshemmet och ta bilder till tidningen för att dom hade grillfest idag. Använde mitt nya minneskort på 8GB som jag egentligen ska ha när jag åker till Rhodos men jag raderar bilderna från kortet så fort dom är in skickade. Få se om dom blir med. Jag blev nästan förvånad över att mormor kände igen oss också, hon berättade glatt att jag och Filip var hennes barnbarn. :) 

Jag har missat att lägga upp dom där "Dag 1, Dag2 osv" sakerna så jag lägger nog upp tre på en gång idag. Om inte Matilda och Sandra hinner hit först men isf laddar jag upp fyra imorn. 



Cpppppp

Utseende
1. vilken ögonfärg har du?: melerade men mest gröna
2. hur lång är du?: 160cm

3. vilken hårfärg har du?: Brunt
4. Långt eller kort hår?: Halvlångt
5. Piercingar?: öronen
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: BRUN!!!!!!
7. Hur lång skulle du vilja vara?: 162 ;)
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Mörkbrunt, extremt!
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Långt
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart?: Tkr det är snyggt i tungan men vet inte :p


Senaste du
11. Åt mat?: Kött och potatissallad
12. Drack?: Hallonsoda
13. Fick sms av?: Sandra
14. Skicka sms till?: Sandra
15. Sa?: Äääh det var nog du
16. kramade?: Erika tror jag
19. du spydde?: när erikas nånting fyllde sextio
20. Du skrattade riktigt mycket?: Igår :D

 

kärlek
21. Är du singel?: Ja
22. Förhållande med?:
23. Ditt längsta förhållande?: 2 månader knappt, eller jag vet inte
24. Med vem då?: Deduuuuuu
25. När någon säger din första kärlek vem tänker du på då?: Inga namn
26. Har du varit/är riktigt kär?: Jo
27. Gillar du någon just nu?: Ja
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: Inte många
29. Vill du vara singel?: Nej
30. Vill du gifta dig?: Nää tror inte det :)
31. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: -

vänskap
32. De som vet mest om dig?: Jag
33. Den vän som du har känt längst?: Isabelle tror jag :)
35. Någon du saknar att umgås med?: Inga kommentarer
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Ja
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Ja
38. Den du har mest minnen med?: Har jätte mycket minnen med alla!
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu?: Ja



övrigt
41. musiksmak?: Allätare
43. galen eller lugn: Det beror på säger Sandra
44: Har du hört att du borde bli modell?: Ja hahahah
45. Vad tänker du på just nu?: Justin Bieber XD


Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Lätt sommar för då behöver man knappt klä på sej, man har all tid i världen och kan bara ta det lugnt, det finns inte en tanke på skolan eller annat och man kan göra i princip vad man vill
Lätt sommar för då behöver man knappt klä på sej, man har all tid i världen och kan bara ta det lugnt, det finns inte en tanke på skolan eller annat och man kan göra i princip vad man vill. Precis som jag vill ha det!


RSS 2.0