haha!

Bilden kanske inte syns så bra men du kan prata med din dator om nästan vad som helst där, eller rättare sagt så enligt hemsidan är det datorerna som pratar med varandra. Vem vet vad dom kan prata om? Det bestämmer du! ;)

http://biadesign.se/pratameddatorn/prata/


Ska äta först kom jag på

Jag ska äta först så jag tänkte slänga in ett inlägg till :)


Ni får en söt bild på min konstiga katt :)

 

Förresten, jag har inte sån bra kamera men ska försöka skaffa en systemkamera så att bilderna blir bättre, tills vidare tror jag mobil bilderna räcker även fast kvalitén inte är så bra.


snabbt inlägg!

Hejsan!
Jag ska försöka göra ett snabbt inlägg.

Idag så åkte jag till Fagersta med Micke igen, sen åkte vi och fyllde på bensin tankar som dom kan ha & tända eld med när dom övar, sen hade jag inget att göra så jag skulle gå och titta på TV så länge då hittade jag Fredrik (Ekman, inte han jag träffade i Måndags) sovande i fotöljen hihi! ^^ 

Sen gick larmet, det var ett automat larm (det betyder att det verkade lite för varmt i någon maskin på någon industri) så då följde jag med men dom ringde och sa att det avr lugnt när vi kommit halvvägs kanske så då var det bara att vända. Då sov inte Fredrik längre iallafall. ^^

Sen hände inte så mycket mer, jag kollade när Fredrik, Trevor och två andra brandmän som jag glömt vad dom heter spelade badminton innan jag gick till bussen. Idag tog jag inte fel buss iallafall!
Mer hinner jag inte skriva, ska nog till Sandra nu.

Ses ☺


love love och åter love..



Late at night when all the world is sleeping, I stay up and think of you... and I wish on a star that somewhere you're thinking of me, too

You know you really like someone, when you sit the painful way in your chair just to get a better look at them

If I reach for your hand, will you hold it? If I hold out my arms, will you hug me? If I go for your lips, will you kiss me? If I capture your heart, will you love me?

It's so crazy, you walked into the room that day, just like every other day except this time my heart skipped a beat


förlåt, känner mej lite känslosam just nu, då laddar jag ofta upp texter, men nu måste jag sova. god natt!


Prao

You don't just stop feeling something for someone because you start feeling something for someone else

Det går strålande bra på praoen! Även fast jag inte gör något (jag praktiserar på räddningstjänsten i Avesta om jag inte har berättat det), brandmännen fikar 3-4 gånger medan jag är där, sen fikar dom säkert lite mer på kvällen men då har jag åkt hem som tur är. Det händer ingenting, det blir inga larm, inga utryckningar, allt är bara lugnt så jag får inga uppgifter, men det funkar, lite långtråkigt bara, men bara två dagar kvar nu, sen är det lov :D fast ändå, jag vill till skolan, men av en annan anledning.. men jag måste vänta i typ 2 veckor om man räknar med hela den här veckan (inkl. mån-tis.) och det är för mkt :( men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge antar jag... även fast det känns som en evighet :( Nåja det finns inte mycket att göra åt saken. Jag ska ju fortsätta praoen och sen ha lov sen så slipper jag vänta mer! Jag kan berätta lite om praoen under dom här dagarna, men jag hinner oftast inte uppdatera så mycket, men jag skriver lite om vad som har hänt under dom här tre dagarna. Har fått gått upp fem/halv sex varje morgon för att hinna med halv sju bussen, inte så trevligt, sitter halvt och sover nu.


Måndag: I Måndags hände inte så mycket, men mitt minne är inte så bra så jag kommer inte ihåg så mycket därifrån men jag fick prova rökdykar utrustning inne hos Fredrik och följa med på övning, dom kollade bara stigarledningen och om det fanns nycklar och sånt, inte så intressant. Sista timmen tränar vi allihopa, antingen spelar vi någon bollsport eller är i gymmet, Måndag & Tisdag var vi i gymmet bara. Sen tog jag bussen hem tillsammans med Sandra som slutar sammtidigt som mej.

Senare på dagen åkte jag och simmade, var lite trött i armarna men jag simmade skapligt långt iallafall. Sen var jag helt slut när jag kom hem och somnade nästan på en gång.

Tisdag: Mamma skulle in till stan på morgonen så hon skjutsade mej så jag kunde sova till halv sju istället för jag börjar inte jobba förrän åtta ändå så det var skönt :) Först hade dom möte, jag var jätte trött så jag hängde inte med så noga men alla höll med och allt verkade vara bra så det var inget speciellt ändå. Sen stack jag och Micke (springpojken) bort till övningsområdet och skottade fram dörrarna som var igen snöade och städade undan lite, sen åkte vi tillbaka och åt lunch sen fanns det inget att göra på några timmar så jag och Micke åkte bort till brandstationen i Fagersta och kollade lite där. Det hände ingenting där heller. Sen kom vi tillbaka lagom till träningen, det var gym då med. Sen tog jag bussen hem, själv den här gången för Sandra hade glömt sitt busskort och fick skjuts istället. Bussen åkte till Åsgarn och frågade om jag skulle gå därifrån och hem och det tar ca en kvart att åka därifrån och hem till mej med bil så jag förstod att jag hade tagit fel buss men tänkte hoppa av och ringa mamma så hon fick hämta mej, men busschaffuören såg att något var fel och frågade, sen sa hon att hon skulle möta en buss som gick hem till mej så jag tänkte följa med tills vi mötte den men den kom visst i Avesta så jag bad om att bli avsläppt och hamnade i Lycka istället, där fick mamma hämta mej. ^^' Verkar som att jag behöver Sandra iallafall för idag tog jag rätt buss!


Kanske borde kolla lite mer på vart jag åker istället för att ta bilder och smsa ^^'

Senare åkte jag upp och åkte lite snowboard, men eftersom jag ännu är nybörjare så kan jag inte åka i dom större backarna så jag åkte i barnbacken där det är replift som man får hålla i, rätt jobbigt och jag hade träningsvärk efter gymmet och simningen så jag kom knappt upp och blev trött snabbt. Men det gick skapligt bra iallafall! :)

Onsdag (idag): Idag fick jag knappt göra nånting, jag kollade när dom lagade en brandbil och följde med på övning igen, sen följde jag med och lämnade en bil på service och sen efter lunch som var klar ungefär tio över tolv så hade jag inget att göra fram till fyra så jag fick sätta på mej hela rökdyknings utrustnignen och krypa en bana i ett kolsvart rum, det var kul tills jag trodde att jag fastnade i en tunnel :s men det gick bra iallafall och jag hittade ut :) sen tränade jag både i gymmet och i gymnastikhallen från ca halv två till tio i fyra, jag och micke lyckades skjuta upp tre bollar på lamporna så att dom fastnade på tio minuter! nytt rekord kanske? x)

Sen idag har jag inte gjort så mycket annat, jo jag var med Sandra, Erika, Tim, Leo, Oliver och Pontus på nån café träff men det var roligare än ja trodde det skulle bli :) sen gick vi bara runt på byn lite.

Och nu sitter jag och borstar tänderna, ska ta och lägga mej så att jag orkar upp till arbetet imorgon, jag ska dit och lata mej med alla lata brandmän hihi!

Ha det bra, god natt ♥

P.S jag har inte fixat någon header än men jag gör det snart, behöver bara lite hjälp av en kompis så den blir perfekt! men den är inte så viktig så alla överlever så länge :) och jag orkar inte kolla igenom inlägget så det är säkert jätte mycket stavfel och för lite eller för många mellanslag och sånt men jag är för trött för att kolla det nu.


Ny blogg!

Hejsan!
Kände för att fixa en ny blogg, namnet är väl inte det bästa men det får duga, dom flesta är upptagna så.
Just nu sitter jag & käkar Billy's pan pizza, ska snart sticka till Sandra, ska sova där :) det är ovanligt, jag brukar inte få det.
Just nu sitter jag vid min gamla stationära dator som jag inte suttit vid på jätte länge! hittade några gamla bilder & gud va jag blev sugen på muffins när jag såg den här bilden!


Dom ser kanske inte så goda ut men dom var väldigt goda! :)
Idag var det lugnt i alla fall, vi fick sluta halv tolv i skolan idag! Och nästa vecka är det prao, jag praoar på Räddnings Tjänsten, det ska bli riktigt kul, undrar om jag får följa med på någon utryckning! Sen är det sportlov! :D det känns riktigt skönt och nu känns det riktigt skönt att börja helgen med Sandra, jag har alltid så kul med henne! Fast jag kommer nog vara med henne hela helgen, så brukar det vara. Det känns rätt konstigt att skriva såhär för jag skriver alltid förkortningar och svär ungefär hela tiden så det här verkar rätt "fjolligt" men det blir mer riktigt då. Egentligen skulle jag ha varit och provat min snowboard nu men eftersom jag ska sova hos Sandra blev det inte så. Nu ska jag försöka fixa designen på bloggen lite sen går jag till Sandra.

Trevlig helg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0