Aaaw !


Förlåt men jag älskar verkligen bilden och han är så söt! Det är Yomi, sångaren i Nightmare han är bäst :'D ♥

huvudvärk

aaaaaaaaaj huvudvärk >.<
nu ska jag fortsätta översätta en berättelse med Nightmare (rent ut sagt ett skit bra band, enligt mej!) så jag hinner inte skriva så mycket men i frdags var jag på klinten, det var ganska kul, fast det regnade >.< men då blir det snart sommar :D förutom att jag vaknade häromdagen och det var 1 dm snö ute -.-

Hinner inte skriva mer nu, ha det bra, ses!

Nightmare

Ellie. ~


IIIIIIIIIIIH ♥



All I can think of is the sound of your voice, your georgeous smile and your big sweet lips raising into a smile.


Mja, mer kanske jag inte kan säga, för det är så sant :')

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men helt ärligt så har jag varit upptagen med att .. tja .. rent ut sagt bara suttit utanför badhusets fönster ..
Iallafall så är det här den bästa dagen på länge! :'D
Jag har gått med i fadder gruppen och idag skulle alla samlas och spela badminton tillsammans och jag har funderat på att hoppa av igen, tills nu. Det var så mycket bättre än väntat och jag gick med av en ända anlednign ... han. Och jag trodde inte han var där, men fan va fel jag hade, nu är det baraq så att det är en hel månad till nästa möte, sen kanske vi bara hinner med en till, sen försvinner dom, han ... :'( jag måste fixa det här, det bara är så ..
Iallafall, idag första timmen hade vi gymnastik, sen hade vi badminton ju, det gick bättre än väntat. Jg längtar redan till nästa gång, förutom det faktum att jag inte kan bowla, men förhoppningsvis kan inte han det heller ^^ okej nu ska jag vara tyst om honom, men jag är så glad :')
Nu ska jag dra, lyssna lite på musik och så kanske, vi hörs :)

Och förresten, ursäkta mitt senaste inlägg, jag kan bli lite överdriven ibland.

Ellie. ~

You have a smile, that even the sun envies.


pictures!


<3


Haha det kanske inte ser extremt gott ut, men det var det :)


Var med isablle här :P




Snöberg & Sandra! :D




Orkar inte lägga in alla bilder från det här tillfället, men det var himlen vid skolan för ngn dag sen :)




Klinten :)




~




~




~




~




~




~  I'm really in love..




~ like I said..




~




~



& nu orkar jag inte ladda upp ågra fler ^^'
men det kommer fler i andra inlägg.
& ännu en gång, förlåt för den dåliga bildkvalitén.

Ellie. ~


Ooops~


solnedgång på klinten. :) förlåt för dålig kvalité.

Ojsan, glömde uppdatera ett tag där ^^' haha förlåt !
Iallafall så har jag haft fullt upp med få se nu .. ungefär allt ! Sandra sov över här i 4 dagar, om inte 5 och då kunde jag inte blogga så mycket, sen har jag haft massa läxor och sånt som måste göras så jag har inte hunnit riktigt. Jag skulle ha omprov idag så jag satt till ungefär halv två inatt och pluggade så att jag verkligen skulle kunna det, sen när jag skulle ha omprovet idag så frågade hon bara i vilket område tre länder låg, sen var jag godkänd. Det var bra och enkelt! Men jävligt onödigt! Sen hoppas jag att min "uppsats" blir godkänd också. Skolan suger, det ändå bra med den är .. ja .. att det finns helt underbara personer där! :) annars kan den rent ut sagt dra åt helvete! Men nu ska jag gå på toa (väldigt intressant fakta, jag vet.) & efter det laddar jag nog upp några bilder från lovet, mest vinterbilder men ändå :)

Ellie. ~

RSS 2.0