It's a beautiful night

Efter att ha setat och kollat på min Skillet dvd, Comatose Comes Alive, i två och en halv timme när det egentligen kändes som tjugo minuter och sen duschat och lagat mat ser jag nästan fram emot att få klä på mej nu, mina tår kommer ramla av annars, dom är svinkalla! Sen tänker jag råka platta håret också.

Undrar om jag tänker härma Sandra och Matilda och skicka ett roligt sms till 118 800 senare också.
Sommar♥

Hands in my pants

När jag gick ifrån köket efter att ha lagat mat åt mamma som aldrig kommer och äter den så slog det mej att jag typ inte haft byxor på mej på hela veckan haha. Därför har jaga shortsränder heller. :D Eller inte extrema iaf. Men ränder efter mina bikinitrosor och min bh har jag och det känns bra :D Det betyder att jag fått lite färg iaf. Men nu verkar det bara bli kallare igen. Precis när björklöven slagit ut och blivit stora som björklöv ska vara och allt verkar somrigt så försvinner värmer. :tired:
Och idag är det sista April, jag längtar lika mycket varje år och inte vet jag varför. Det är på något sätt roligt.
Men nu kom mamma så vi kan äta, hörs.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag tänker på ett ögonblick jag inte tänker prata om här men det var inte något jag hade förväntat mej överhuvudtaget, jag hade inte ens en tanke på att det skulle hända.

Dag 29 – Mina ambitioner

Jag har ingen aning, jag tror inte jag har några speicella ambitioner.

Dag 28 – Det här saknar jag


Comatose

Fick skäll för min dåliga uppdatering igen så får väl börja blogga lite oftare igen. Vet däremot inte alls vad jag ska blogga om.. Men jag är ju inte klar med 1-30 listan eller vad det nu var så jag kan ju fortsätta med den eller ta en ny och försöka hålla den varje dag. Nu funderar jag på om jag ska lägga upp bilderna från Fors sen idag, var ju med Erika och Malin i Fors idag. Lika normala som vanligt, verkligen... Haha jag kan lägga upp några bilder sen.

YEAH!



SÅ ÄRE BARA!

klicka bilden för att komma till bloggen.

Dream on Matilda

Tjafan!
Det har inte varit speciellt soligt idag, inte lika varmt som vanligt heller men jag har hunnit gjort rätt mycket. Det var en indisk kille som lät precis som Raj i The Big Bang Theory som undrade om inte jag ville gifta mej med honom för han var redo att gifta sej, men bara med mej eller vad han nu sa, haha. Och jag var så jävla sexig. Nästan stolt där. Sen fick jag se något jag inte ville se.... mums.... Hade glömt det tills nu, bra att jag påminnde mej om det. :tired:
Jag och Erika kollade på Paranormal Activity också. Och hon gick när det var en halv minut kvar av filmen och jag skojar inte, det var precis i slutet! Så jag vägrar se om den.
Nu tänker jag kolla bloglovin'. Höres.

Logiskt....

"Om killar hade två huven så skulle dom se ut som en penis!"
"*asg* Vilka jävla funderingar du har"
"Jag kom på det när jag tänkte på en penis och Jon"

btw SV: nä Matilda, jag vann ;)

Askun gara kata mira

Jag fick skäll av Matilda för att jag aldrig laddar upp några inlägg så jag lägger väl upp ett till då. Jag har solat tre dagar i rad nu, eller nej det har jag nog inte men jag har solat iaf, märks det? Nej. Jo om jag är naken men så roligt ska vi inte ha. Först är jag typ neger på magen tills det rödbruna lägger sej och jag bara blir "brun" för då syns det inge alls. BLÄÄ. MEN JAG SKA VARA NEGER I SOMMAR! Det bara är så. Nu är jag hungrig och ska käka nåt, vi hörs.

Älska att det har varit över tjugo grader varmt typ hela veckan!! ♥♥♥



Jag och Matilda skulle sola ist'llet men vi började köra badminton ist. JAG VANN ;)

Och bara för att bilden var seg på att ladda har jag redan ätit. Filip hade skurit fett stora ost bitar i salladen, jag njöt av varje tugga!


You wanna get in my pants



Mjaaa du är jätte duktig på att höja på ögonbrynet Erika.... GRATTIS PUCKO!! :D


Go girl

Jag har blandad musiksmak, okeeeej? :D

Avesta

Sitter och borstar tänderna nu såhär på morgonen haha. Ska nog kolla om jag kan gå till Sandra ett tag snart, jag antar att jag är barnvakt idag men jag kan gå till henne nu ändå.  Eller så är det idag mamma är ledig och då kanske vi åker in till Avesta! Jag vill verkligen åka dit, och inte vet jag varför. Och trappan vi gick i dödade mej seriöst. Men jag fick inte träningsvärk och det är ju ett under!

Music is my timemachine

Jag har inget att säga. Eller skriva rättare sagt. Jag önskar att jag hade spotify på mobilen för jag tänker lägga mej och sjunka in i musiken på min mobil ett tag och den har jag egentligen tröttnat på men jag la till två nya låtar nyss som jag kan nörda till jag somnar. Jag känner mej inte trött så vi får se hur det blir med den saken men någon gång borde jag väl kunna det. Jag ska försvinna ett tag iaf, skönt. Det är ju lov så det är helt lagligt. Godnatt.

Osocial är jag :p

Jag var i Valbo i förrgår och gårdagen var bara allmänt stressigt eftersom vi bestämde oss för att ha våran cp-kväll som Matilda kallar det. Hon, Sandra och Erika skulle sova över här med andra ord men Erika kunde inte och om jag ska vara helt ärligt var jag lättad över det för annars skulle jag inte klarat av att se på Paranormal Activity eftersom hon sitter och skriker och skrämmer upp en ännu mer. Det räcker med att Sandra satt upptryckt i mej och hoppade när det hände något. Skrek några gånger också.

Natten och den här eftermiddagen var allmänt jobbig, vi somnade inte förrän fem och allt dom har gjort är att sjunga för mej och Sandra har vägrat sluta stirra på mej. Annars var det lika cp som vanligt, lite mindre bilder den här gången bara. Jag tänkte gå igenom dom nu så jag lägger inteupp någon bild därifrån nu.



Bara en otroligt passande bild i det här sammanhanget. :tired:


You were everything I was looking for. When I wasn't even looking.

Varför går det verkligen alltid fel när det verkar som att det ska bli rätt?



Mitt hår :(

Ska gå och lägga mej nu, tänkte bara må dåligt över min hårutväxt och mina ögonbryn först.



Det syns jätte stor skillnad på bilderna va? hahahah nej det tycker inte jag heller men det gör annars tycker jag. Den vänstra var lite efter jag hade klippt mej och den andra är så mitt hår är nu. Det är olika färger på bilderna men den ena är tagen med mobilen och den andra med systemkameran och jag har inte samma instllningar så skit sak samma. Och mina ögonbryn orkar inte jag ta kort på men dom är inte så hemska heller. Men jag vill inte klippa mej, hon klipper alltid av så mycket av mitt hår och jag mår alltid lika dåligt! :(

Onödigt

DAGENS LÅT: Shy - Sonata Arctica
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, underkläder, T-shirt, strumpor, munkjacka
DAGENS DUSCH: Ingen än
DAGENS FRISYR: Platt, tupperat och LENT :) 
DAGENS MAT: Janssons Frestelse :love:
DAGENS HÄNDELSE: Det har inte hänt något speciellt, cabarén var väl roligast idag typ :)
DAGENS PLANER: Plugga in min uppsats
DAGENS VILL HA: Lov
DAGENS SAKNAD: Jadu.....
DAGENS DROG: Tuggumi
DAGENS TRÅKIGASTE: Att jag inte fick några fler repliker! :(
DAGENS KÖP: Snickers! :love:
DAGENS HUMÖR: Jodå, fundersam men annars så! :D
DAGENS SJUKA: Ångest, jag kmr inte fixa dom två senaste dagarna i skolan och jag har knappt något att göra. Det är illa!
DAGENS KOMPLIMANG: Ingen
DAGENS SKRATT: Jag vet inte riktigt faktiskt
DAGENS BILRESA: En jävla bussresa till Avesta
DAGENS GRÅT: Ingen :)
DAGENS DRYCK: Äppel dryck eller vad det nu är
DAGENS LÄNGTAN: Lovet!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Ellinors och mitt, haha alltid lika civiliserade...
DAGENS PERSONER: Nobodyy



Alltid lika seriös..........

Atombomberna

Jag kommer framåt på uppgiften. Om jag säger "Eeeeeh" med några korta mellanrum lite då och då så får jag ihop en fem minuters lång redovisning. Däremot är det enbart fakta så med lite egna åsikter och lite annat jag tänkt tillägga så blir det säkert mer än fem minuter. Det gäller bara att komma ihåg allt också. Men fem minuter är inte så lång tid som jag tror. Det är väldigt lite tid. Så jag fixar nog det här!


Little Boy, den första atombomben som släpptes. Den släpptes i Hiroshima den 6:e Augusti 1945.


Enola Gay, planet som släppte Little Boy över Hiroshima.


Svampmolnet som orsakades av Little Boy.


Fat Man, den andra bomben som släpptes, denna över Nagasaki. Den skulle egentligen släppas över Kokura men det var molningt över staden så planet fortsatte mot deras andra mål nämligen Nagasaki. Molnen var egentligen kraftigare över Nagasaki men de bestämde att den skulle släppas där ändå.


Svampmolnet som orsakades av Fat Man.


Planet Bockscar efter att det fullbordat sitt uppdrag mot Nagasaki.

GE MEJ LOV!

Nu ska jag och min Snickers fortsätta på min uppsats. HEMSKHETER!!!!!


YATTA

Förut idag så påminnde Jon mej om att vi ska åka iväg på nån jävla musikal imorgon och därför missar vi SO/Svenskan och jag slapp därför jäkta som fan med min uppsats! Jag blev överlycklig typ! Och därför är det världens härligaste skoldag imorgon! Vi har matte på morgonen, åker in till Avesta och kollar på det där, åker hem och äter sen har vi cabaré och jag får fler repliker!!!! Sen bild och så lite mer cabaré! :D och sen får jag gå hem till min uppsats :tired: Men ändå, jag har aldrig längtat såhär mycket till en skoldag tror jag. Helt sjukt egenligten. Men så äre. Gud vad fel det kändes att skriva det där. SKIT SAMMA.

Jag måste bara få visa tre underbart fina ego bilder jag tog en gång i tiden när min digitalkamera fungerade någon gång förra året. Eller jag vet inte hur länge sen det var, inte så länge sen iaf för jag har samma halsband på mej där som nu. Men ändå.



Godnatt!


Robin

Jag hittade några otroligt fina bilder på Robin Bentsson som jag har tagit så jag var bara tvungen att ladda upp dom haha.
Kul att både Robin Hood och Batman & Robin går på TV:n nu också, det blev lite mycket Robin där va? Haha!


Jag vet att vi är otroligt söta, okej? :D



Och bara för att så lägger vi till några bilder på Robin Eriksson också.


NOOO!

JAG ORKAR INTE MED MIN UPPSATS!

Vädret är underbart!

Solen skiner, det är 16 grader i skuggan och kanske 20 i solen. Vindarna som kommer precis lagom och jag går runt i shorts och ett linne och det är bara April? Jag tror aldrig jag har gått såhär i April. Jag har varit ute mestadels av dagen och jag ska vara ute resten av dagen också. Just nu väntar jag bara på Matilda som äter, det luktar jätte gott. Hemma får jag säkert fiskpinnar eller något. Men nu kom ho så jag tänker kidnappa en bild från hennes dator som jag tänker ladda upp här och sen går vi ut igen. CYA.


Fia gick hem och åt så jag Matti! fick välja bild hiihi men nu kommer några fina vår bilder!


Sandra och Sofia på karnevalen:)


Jag och Sofia hihi första dagen man kunnde ha shorts föra året!

Nä jag hittar inga bilder-.- segt hihi

oxox

Sofia Andersson och den BÄSATA AV DOM BÄSTA Matilda Forsberg:D 

Today

Jag gjorde hemkunskapsprovet idag, VG kan det bli om jag har tur.

Jag fick Sandra att fixa mina bilder från digital kameran också. Jag är så sur över att dom nyare bilderna från Kanarieöarna är raderade så jag fick inte speciellt roliga bilder. Men det var något iallafall.

Nu kände jag för att sätta på mej min gamla T-shirt och sätta mej framför TV:n och kolla på Black Hawk Down tills jag somnar.


Tandläkare

Tandläkaren var i skolan idag och jag har funderat på att ha tandställning ett tag nu och tänkte att jag skulle prata med dom. Jag gjorde det och det visade sej att jag skulle till en specialist vare sej jag ville eller inte för jag kan inte stänga munnen ordentligt. GUD VAD JAG ÄLSKAR MIN MUN! (sarkasm) Nej gud, usch. Och att ta kort är åt helvete, det enda som är bra med att gå till tandläkaren är banasalvan. Dom bara klagar på att jag dricker massa läsk och på att min tand är roterad. :tired: Men vi får väl se hur det blir med tandställningen, skulle jag behöva en så ska dom eventuellt dra ur två tänder och sen ska jag få något på baksidan av tänderna i ytterligare 25-30 år.


Behind the lines

Förresten.. Nej, du förstår visst ingenting. Jag låter bli att säga något men snart väller jag över. Klaga bäst du vill men det är ditt fel.


Music; my timemachine

Notera att jag har den här headern för tillfället.

Nu har jag gjort min uppsats till nationella provet i Engelska. HEMSKHETER! Jag tror inte det gick bra. :tired: Eller jag får inte högre än ett VG heter det men det är samma sak för mej. För om jag får MVG på provet kan jag få MVG i slutbetyg men det ser ut att försvinna nu. :(
Men jag ska nog fixa ett MVG på hemkunskapen imorgon, så jag tänker plugga tills Matilda ringer och säger att hon är klar. Men först ska jag sitta och lyssna på musik, jag dör annars.


Precis det jag ville ;)

matti om Visste du att...:
BLÄÄÄÄ BLLÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄ nä nu mår jag dåligt!!!!

SV: Uppdrag; slutfört ;)

Härligt varmt ute!

Jag drog med mej Sandra runt Engsbacken för vi skulle gå och vara lite hurtiga, vilket jag har varit varje dag sen i lördags. Nästan duktigt av mej. Och varje Tisdag morgon har vi dans vilket gör så att jag får träna mer på lite allt möjligt. T.e.x min styrka och kondition. Iallafall så slutade vår promenad med att vi stannade vi forsen efter vägen och tog massa ego bilder. Erika misstänkte oss för att vara fjortisar när hon såg oss på långt håll.


LOVE!

Jag var jätte deprimerad, jag trodde det var något fel på min kamera för jag kunde inte justera bländaren och jag har försökt fixa det där ett tag nu. Nu när jag försökte ta en bild stod det att det inte gick för att det inte var något objektiv i, då har någon (vill ju inte säga några namn men ERIKA använde den sist) kommit åt knappen som trycker ur objektivet så objektivet och kamerahuset var inte riktigt ihopsatta ordentligt. Men jag satte dit det som det skulle så det gör inget! :D Jag vet inte vad jag skulle ta mej till om min älskade kamera gick sönder. :(


Visste du att...

- Om du simmar en timma i en allmän simhall, har du fátt i dig 1/2 liter urin.

-Under en genomsnittlig dag, har dina händer varit i kontakt med minst 15 penisar (genom att ta i dörrhandtag, dörrar etc.)

-Ett genomsnittligt intag av snabbmat innehåller minst 12 hårstrån.

-Under ett år har du svalt ned minst 14 insekter medan du sov.

-Varje år har du tagit i hand med minst 6 män som nyss onanerat UTAN att tvätta händerna efteråt. 

-Under en normal bröllopsbankett, har du 1 chans på 100 att få munherpes av de andra inbjudna vid kindpussar.

- Du inandas dagligen 1 liter av andras anala gaser.







jag laddade upp det här speciellt för Matildas skull! ;)

Atombomben

Jag kom just på en hemsk sak.... Jag måste vara klar med min redovisning till nästa vecka och vi har prov på Torsdag! Sen har jag repliker höll jag på att säga men dom kan jag ju redan. Men jag kommer aldrig kunna hålla en fem minuters lång föreläsning om atombomben!

Visste ni att utanför Bikini 1946 på ett fartyg fullt med olika bondgårdsdjur släpptes ett test av en atombomb. Endast en get överlevde.


Porträtt

Haha varför höjs läsarantalet när jag slutar blogga? Då får jag ju ångest. :(

Men då kan jag visa en bild på mitt porträtt som jag sa att jag skulle göra förut. Jag skulle ha tagit en bild innan jag målade lövet, det failade jätte mkt. :tired: Jag använde för mkt vatten på vissa ställen så det blev ju åt helvete, jag ska måla över det nästa gång. Men lövet är ju trots allt inte viktigast, men jag är en liten fegis och vågar inte börja måla det andra (A) Märkte att jag missade att måla lite hår också. Så jag måste blanda ny hårfärg IGEN och det är inte något av det jag helst gör eftersom jag måste blanda så många färger och sen föröska på det att bli samma färg så att jag slipper måla om hela håret igen.



Observera att det bara ar grunden än så långe, jag är för feg för att börja med skuggorna! :P

??

 

Ursäkta men är det ngn mer än jag som tkr att jag påminner om Kissie på den där bilden?? :O

I could see you love the chance

Jag tänkte sluta blogga ett tag där men jag fick skäll över att jag inte gjorde några inlägg igår så jag gör ett nu. Det kommer ett till när jag orkar lägga in bilder från mobilen.

Idag blev jag jätte glad på kabarén, jag trodde jag hade fått fler repliker men det visade sej att jag inte var där för jag är hemma och är olyckligt kär. Så jag fick en till replik. Wihooo :tired: Men i del 3 skulle jag få många fler repliker sa Lasse. Det lät farligt.... Men jag är bara glad! Förutom det där med olyckligt kär då haha. Jag kommer få spela jätte deprimerad känner jag, jag kommer börja garva! Sen får vi väl se hur det slutar. ;) HAHA!



TYP ALL SNÖ ÄR BORTA !!!! :D :D Och det var jätte härligt när jag var ute och gick idag, så jag träningsgick inte som det var meningen att jag skulle göra utan jag gick extreeeeeeeemt seeeeeeegt men det var härligt! :D Sommaren får gärna komma nu!

Only you


-

Du kanske skiter fullständigt i det här men bara så du vet så hade jag något att svara; detsamma. Nu kanske du förstår lite mer också?


Do you really need it, baby, can you tell it's from your mind?

Nu kan jag tydligen bara svara på 40 frågor på en dag? :tired: Men det gör inget, jag fick reda på ett svar och jag ljuger om jag säger att det inte var så speciellt. Däremot vet ju inte jag hur seriöst det var but it made my day.

Jag vaknade halv elva idag och det är konstigt med tanke på att jag kanske somnade någon gång mellan två och halv tre men den där mardrömmen jag har ibland gör seriöst så att jag vill ta livet av mej. Jag hatar att drömma den, jag blir panik slagen och jag gör vad som helst för att komma därifrån. Sen vaknar jag aldrig heller, förrän drömmen typ är över och då ligger jag och kallsvettas och är helt torr i munnen och jag ligger helt cp också. Jag bad mamma att döda mej i min dröm, jag gömde mej även fast jag visste att det inte gick. Man kan komma därifrån men man måste komma på hur själv och vara snabb. Det är den värsta mardrömmen jag någonsin drömt och det låter inte alls speciellt läskigt här men jag blir likadan varje gång jag drömmer den. USCH.

Nej nu ska jag lyssna på glad musik och sluta tänka på den där, sen ska jag göra fysiken.


Fuck facebook

Jag väntade helt i onödan, facebook tkr inte att det är ny dag än så jag kan inte låsa upp fler nu. Nu är jag inte glad! Nu tänker jag gå och lägga mej, godnatt.


Jag behöver färga håret! -.-

Nyfiken :(

Nu ska jag vänta till klockan är lite över tolv för då ska jag logga in och kolla vilka som har svarat på frågor om mej, men för det måste jag svara på frågor och få "krediter" som det står. För varje fråga får jag en kredit och jag behöver femtio krediter för att låsa upp personen som har svarat på EN fråga. Dessutom kan jag bara svara på 75 frågor på en dag. :( Ni kanske har kört det? Jobbigt iallafall för jag är väldigt nyfiken av mej!




Jag tycker att bilderna talar väldigt bra för sej själva och förklarar min "osocialitet" väldigt bra.

My love is just waiting to turn your tears to roses

Det är så svårt att plugga när man inte vet vad som kommer på provet. Jag har pluggat grammatik och så har jag sjungit (på engelska såklart) och eftersom jag är så grym på det borde jag klara mej imorgon. Eller jag är säker på att jag klarar mej men det är bara det att jag vill ha MVG på det provet för då kan jag få MVG i slutbetyg och det vill jag ha! Men vad gör man när man inte vet vad man ska plugga på?... Nu ska jag gå och lägga mej och läsa mer engelska, sen får vi väl se hur det går imorgon. Jag ska iallafall sova ordentligt så godnatt!


vi bjuder.

The eye of the tiger




It's the jump smokers sound that make the clothes get down

Jag vill aldrig mer göra en header igen! Jag har inga som helst idéer och dom blir bara allmänt cp, jag tänker byta till en gammal, jag ska bara leta på alla jag har haft... Men först ska jag fortsätta med "läxorna".

Någon frivillig som skulle vilja fixa en gratis header åt mej? Det skulle underlätta!


Tia

Ska börja med en ny header nu, ska plugga lite engelska och göra klart labrapporterna till fysiken också så jag har lite att göra men det underlättar, annars skulle jag somna.



Träffade Tindra idag också och hon har lärt sej vad jag heter även om hon säger Tia till mej, hihihi! :D

SADFACE

Angående förra inlägget så får ni inte tro att det är något, utan jag gillar bara den låten. :D

Men skit samma, jag kom på att jag har utvecklingssamtal imorgon. Hemskheter... Jag tror jag ska gå och fixa mina inlämningsuppgifter till Fysiken till det. HÖRS.

Bye bye

Who's gonna turn you on when I'm gone?
Who's gonna start you up when you stop?
When I'm not longer there? I've had enough, I'm out if here.
Who's gonna wear your ring, poor thing
Who's gonna fill the space in my place?


You make me feel like a UFO

Jag har inget att skriva. Verkligen inget alls, och typ aldrig heller så därför SUGER min uppdatering. Men med tanke på läsarantalet så har jag slutat bry mej. :P Nu tänker jag ta och plugga lite engelsk grammatik, och hoppas att jag klarar mej bra på Nationella provet i Engelska på Fredag. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det går bra!

Jag och Sandra var ute idag också och det är så härligt för man känner verkligen av våren! Och jag gick utan jacka och det var riktigt skönt! Man blir glad av det, vilket är bra med tanke på att Sandra gör mej deprimerad av saker man inte ska skoja om!! :tired: Du förtjänade den där potatisen, det var det minsta jag kunde göra för att hämnas. :tired:


Oh my Oh my

1  En nytagen bild på dig + 21 fakta om dig
1. jag har fobi för att duscha samtidigt som jag vet att någon annan duschar
2. jag tar inte åt mej när folk säger något om mej, beroende på vem det är som säger det
3. jag spenderar mest tid med min mobil som är med mej ÖVERALLT utom på idrotten/badet
4. jag tycker inte om lastbilschaufförer
5. jag tycker inte själv att jag är kort
6. jag är sjukt dålig på att förklara saker
7. jag mår dåligt när jag inte får fixa mej, ibland kan jag t.o.m. längta till jag får fixa håret igen haha
8. jag mår dåligt över min hårutväxt!
9. jag vill bo i ett strandhus
10. jag har aldrig sett Skönheten och Odjuret
11. jag funderar på att klippa av mitt hår trots att jag vill ha långt hår
12. jag vill inte börja på gymnasiet
13. jag blir rädd när jag tänker på framtiden, det är nog den som skrämmer mej mer än något annat i hela världen
14. jag vill ha en ragdoll (katt)
15. jag vill ha en Nova Scotia Duck Tolling Retriever (hund)
16. jag älskar att vara på Speedway, även om jag inte är speciellt insatt i det
17. jag måste verkligen gå på toa
18. jag önskar mej något när klockan är 11:11
19. jag älskar att vara hemma själv, vilket jag är nu
20. jag kan plötsligt ångra en hel massa småsaker jag har gjort mot såna som jag känner
21. jag tycker att jag är bäst på att berätta sanningar om mej själv. Det är lättare om ni frågar ;)
2  Meningen bakom bloggnamnet
Jag blev kallad Miffo-Chan och började använda det som användarnamn överallt och så blev det mitt bloggnamn också. :)
3  Jag har fobi för
alla möjliga konstiga saker! Men spindlar brukar jag svara här! :)
4  En vana som du önskar att du inte har
Jag rynkar på näsan ofta
5  En bild av någonstans där du har varit
6  Favorit tv pogram
The Big Bang Theory tror jag nog
7  Något du är stolt över dom senaste dagarna
jag hittade på gymnasiet! :D
8  I min handväska
Vi ändrar till mina fickor ist. Där finns mitt läppbalsam, mina nycklar, min mobil och lite pengar ibland.
9  Min mobiltelefon
Den är en av mina bästa vänner! ♥ Men den skulle behöva rensas..
10  En bild av ditt rum

det ser lite annorulnda ut nu men haha
11  En bild på dig och din familj

har ingen bild på alla i min familj

12  Min/mina bästavänner
dom vet

13  Ett brev till dina föräldrar
mamma, även om vi inte har en sån relation jag vill att vi ska ha så är vi inte som andra ungdomar och deras mammor. Du kan gå mej på nerverna och jag må vara sur på dej till och från men det gör inget för jag tror inte jag kunde fått en bättre mamma.
pappa, jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dej och jag vill verkligen veta varför det blev som det blev. Jag önskar mer än något annat att jag kunde gjort något för att hindra det som hände.
Älskar er. :love:

14  Planer / drömmar / mål du har
Stanna tiden precis här.

15  En bild av något som gör dig glad

ta det där som musik för det finns så mkt som gör mej glad att jag int evet vad jag ska välja.
16  Något du längtar efter mycket
SOMMAR!
17  Mina syskon

18  Min favorittid på året
Sommarlovet, när det precis har börjat och man känner att man har hela sommaren framför sej och man känner sej så otroligt lättad

19 En gammal bild och en nytagen bild (inte så gammal men)


20  Din favoritlåt
har ingen. :)

Omdömen -.-

Jag fick mina omdömen idag. Jag hatar alla som har MVG :tired: Men jag har lite saker att göra så att jag ska kunna få MVG så jag ska ta och göra några av dom nu. Jag kom på att jag ska göra en ny header också men inte nu, ni får leva med den här mobbade jäveln ett tag till ahhaha.



Tindra var här idag också, hon var jätte kramig! Och hon har redan lärt sej var det finns glass och att hon får av mej... :D
Och matilda, du får inte rita av den där bilden.

When you call my name

Och jag undrar alltid varför mina läsare bara sjuker? Haha, dags att börja uppdatera lite mer kanske. Men idag har jag haft fullt upp att fly från Erika, tog en Fors pizza på vägen också hehe. Så nu är jag riktigt trött och vill sova så godnatt! :love:


hide me

Jag tog precis lite bilder på Simba för han är så glad för att det är fint väder, tror jag. Jag har inte hunnit lägga in dom än och kommer inte göra nu heller för jag måste fly annars kommer Erika och hämtar mej and i don't want to! Däremot verkar min flyktplan springa iväg. :tired:

Hårväxt!

Jag var med Sandra ett tag för jag ville verkligen inte vara själv med Filip och Conny och Jonathan som kom senare. Så jag har inte gjort klar min header än, jag kommer kanske hinna fixa den under veckan men vi får se. Nu ska jag ladda hem lite musik om datorn vill som jag vill.

Jens ;)<3


Fail

HAHAH fail header. Men jag måste ju visa att även jag kan faila. Ni får sitta och garva åt den ett tag, jag ska göra en ny snart. Men först vill jag ha en snickers! ♥


Du tar min tomma hand och fyller den

Godmorgon, jag har varit vaken en timme på ett ungefär. Jag kommer nog inte vara speciellt social på bloggen idag eftersom jag kmr hålla på med headern och det och sen ska jag skriva mer på min SO uppgift.

Förresten så hade jag tappat bort mina favoritörhängen men mamma hade bara lagt dom i nåt jävla skåp så nu har jag fått tillbaka dom! (dom långa↓) ♥♥


Bra gjort av mej!

Nu går jag och lägger mej, jag tänkte bara berätta att jag har börjat med SO arbetet som ska vara klart efter påsk! Eller om det avr före... Inte snart iallafall och jag har börjat, det är duktigt av mej! Helt ärligt är det ganska intressant också.

Och imorgon har jag tänkt göra en ny header! Jag orkar Inte ändra resten av bloggen utan vi kör på enbart en ny header så är den lite förnyad iaf. Nu kan jag inte skriva nå mer för Simba vill hångla med min tandborste så vi hörs nog imorgon om jag inte sover bort hela dagen. Godnatt!


Hos Annica

Sitter hos Annica just nu. Vi var ute och tog några bilder, jag failade lite så jag badade fötterna idag, igen.
Jag vet inte riktigt var Annica tog vägen nu men jag sitter här och pratar med någon på hennes msn som berättar att han är naken. Jag tror jag går upp till Annica, hon får ha honom för sej själv haha han är lite för gammal för mej tror jag. :p

Jag har ett nytt beroende...


FUCK

Sandra om Poseidon i Göteborg:
Första aprilskämt? x)

SV: Fan du är smart -.-

NU ÄR JAG SUR BARA FÖR DET!

Den som läser har inget liv för det här inte den som skriver det

Tio frågor om dig själv:
Namn? - Sofia
När fyller du år? - 28 september
Några piercingar? - Ja
Vad har du på dig just nu? - Underkläder, mjukisbyxor, ett ORANGE linne :s & strumpor
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna och se solen skina in genom fönstret, höra fåglarna ute och känna den varma luften från det öppna fönstret och veta att det är ännu en härlig sommardag!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag har träningsvärk!
Vad är du bra på? - Att skryta om hur bäst jag är
Vem älskar du mest på denna jorden? - Dom som står mej närmast
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon om jag får bestämma vem det är själv

10 frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? - Jag
Vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är roliga på olika vis :D
Vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga på olika vis också! :)
Vem är mest partynisse? - Matilda tror jag passar bra på ett party så det får bli hon! :)
Vem är den du helst har filmkväll med? - Allihopa!
Vem av dina vänner är mest "devil"? - Asså som är mest seriöst "devil" är nog Mich som blir sur för ingenting ibland
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med, om du tar med någon? - Jag åker nog helst själv, eller det beror på vem jag ska träffa eller, blä den där var svår :P Beror på hur bra jag knr den jag ska träffa

10 frågor om din familj:
Vem står dig närmast? - Alla
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nja, kunde haft bättre
Vem är farligast i din familj? - jag, nej Cherry hon brukar vara evil när man väcker henne :O
Vem ser roligast ut i din familj? - Filip
Vem är coolast? - Jag förfan!
Har ni något husdjur? - Yes
Vem har du mest gemensamt med? - Filip tror jag faktiskt
Vem står för underhållningen? - Alla har sitt eget lilla vis att underhålla på, det är nice :D
Vem sover du oftast med? - I familjen? Filip är det nog
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Ingen aning

10 frågor om idag:
Vad har du gjort? - Varit i skolan, varit på bio, somnat på massage lektionen, åkt buss, dansat etc.
Har du varit glad idag? - Yes
Har du varit ledsen idag? - Nej, bara allmänt enerverad lite då och då
Har du gjort något bra idag? - Jag har varit allmänt social, det är bra :)
Vad ska du göra nu? - Klia mej på foten :)
Har du gjort något dåligt idag? - Ja det kan man nog säga
Vad har du ätit idag? - SNICKERS ♥
Har du duschat idag? - Nej
Är du trött nu? - ja lite
Vad händer imorgon? - Ska hjälpa annica med hennes foto läxa :) 

SKOLAN:
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Japp

ANNAT:
Hur mår du just nu? - Bra :D
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Japp
Har du piercat dig? - Ja, öronen


TELEFON/MOBIL:

Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast? -  Sandra Liljefors
Vem sms:a till dig senast? - Malin Karlsson
Vem sms:a du till senast? - Malin Karlsson

ÖVRIGT:
Är du hungrig nu? - Nej inte speciellt
Vad är klockan just nu? - 23:07
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Blogg.se & Spotify räknas väl eftersom det behövs internet för att det ska funka

FAMILJ:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - En halvtimme sen eller mer kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 8 år och några månader

ÖVRIGT:
Gillar du punk? - Nej jag är inte speciellt förtjust i det
Har du sminkat dig idag? - Ja
Isåfall, vad för smink? - Mascara  
Vad har du på dig för trosor just nu? - Vet inte, kom och kolla ;)
Hur ser dem ut? - Vita
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - kolla ;) 
hur ser den ut? Den har Hello Kitty på sej haha :D

MUSIK:
Lyssnar du på musik just nu? - JA :D
I så fall, vilken låt för tillfället? - Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars
Vad gillar du för musik? - jag är allätare :)

KLÄDER:
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Japp
Har du fler än 5 tröjor? - Yes
Har du resteröds-trosor? - Nope
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja

SMINK OCH HÅR:
Använder du mascara? - Ja
Använder du Wax? - I luggen 
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Det händer, om jag hinner så
Använder du hårspray? - Yes!
Använder du volymspray? - Nej
Använder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nepp
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Det händer
Använder du brunkräm? - Nejdu
Använder du rouge? - Det händer
Uppsatt hår eller hängande? - Ute vill jag helst ha utsläppt men hemma föredrar jag uppsatt :)
Plattar/lockar du håret varje dag? - Ja ungefär
Duschar du varje dag? - Nje, varannan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej jag målar typ aldrig tånaglarna

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Yes
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nä 
När går gränsen vid otrohet? - Det beror lite på situationen
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
Är du romantisk? - Haha nej det tror jag inte men fråga någon som vet!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Nej det är jag inte, men jag blir inte "riktigt kär" så lätt
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jag tror det
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Johan tror jag
Hur länge höll det? - Jag var fan liten då, inte vet jag!
Har du lekt med någons känslor? - Nej men jag brukar driva med folk jag inte knr ;)
Hur länge var ditt kortaste? - Nån vecka kanske, ingen aning
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vill ha ett förhållande, någon som ställer upp? :D haha 
Är du en bra pojk/flickvän? - Fråga någon som vet, jag tror jag är det iaf
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - haha nej
När fick du din första kyss? - Blä den kan vi ju hoppa
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 16-17 typ :) 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - HAHAHAHAHAHAH nej jag tänder inte på tjejer i 9 års åldern ;)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej det tror jag inte
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Jag tror nog jag ahr dumpat mest för jag har aldrig riktigt vågat sagt till ngn att jag tkr om den :P
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - hip hop aktig (A)

Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? - Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
Har du varit kär i någon? - Haha wtf ja
Är du kär just nu? - Yes


1:a April

Idag är det ju första April och även fast det är precis som en vanlig dag för mej så tänkte jag berätta om mitt, Malins, Jeanettes, Annas & Saras grymt "roliga" april skämt. Vi tänkte ta en livräddningsdocka och gå till översta våningen och släppa ner den i ljusgården (det är ett ställe mitt i skolan som är "öppet" nedåt) sen skulle någon stå där nere och ta bort den fort som fan och lägga sej där. Vi kom på att det var nog lite mer hemskt än roligt, dessutom var skulle vi få tag på en livräddningsdocka utan vidare? Men jag undrar ändå hur reaktionerna skulle blivit och om någon någonsin har ramlat ner där förut? Någon borde väl varit så klantig, haha.


Poseidon i Göteborg

Jag såg på nyheterna att statyn av Poseidon i Göteborg ska få en penisförlängning. Haha varför? Jag menar visst den var liten men varför förstora den, det är ju ändå bara en staty? Jag kunde inte låta bli att skratta. Sen frågade de folk om de skulle få komplex för att de förstorar den, hallå? Hur seriöst tar man det? Om ni gör den tjugo meter lång kanske då men vafan, varför förstora den överhuvudtaget? Jag fattar inte, lägg ner pengarna på något vettigt istället! XD



bilder från google.

I am number four

Nu har jag sett I am number four. Den var bättre än vad jag förväntade mej, jag hade tänkt mej handlingen på ett helt annat vis. Så ni som har tänkt att se den, gör det! :)

Jag hinner inte prata så mycket mer om filmen för min mamma ringde nyss och sa att hon är påväg hem och frågade om jag ville åka någonstans så vi får väl se var jag hamnar! :D


Sista dagen på gymnasiet idag, jag kommer sakna det men fyfan vad skönt att få slippa det ändå även fast jag trivdes.

SADFACE

matti om Don't you know that you're toxic?:
hahaha no fia we don´t för jag har tonat mörkare idag:D:D:D:D
Okej om du menar på bilden:D:D:D hihih'
jag är bäst!!!

SV: Nej matilda är du seriös??? Nu blev jag jätte deprimerad! :( Nu kommer jag må dåligt, jag måste köpa hårfärg!

Don't you know that you're toxic?

Annica hämtar mej om ungefär en halvtimme, då drar vi in till bion. Jag tänkte ta bussen in men jag ville dansa istället så vi skiter i det. Vi hörs senare ikväll om jag inte somnar på en gång. Jag är ensam hemma med mamma ikväll + inatt också och det lät som att hon ville hitta på något så jag vet inte om jag ens kommer hem ikväll haha. Men annars hörs vi imorn. :)


Den bjuder vi på ;)
Vi kanske har typ samma hårfärg just nu?

RSS 2.0