Pretending that I'm still the same

Jag måste skriva massa dikter till skolan imorgon, härligt. Jag orkar inte dikter. Vet inte ens var jag gjorde av pappret.
Och Matilda, bilden är bara för din skull!

jag älskar att vara trött ibland....


var det där kul eller är jag bara trött?

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.

När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:

- Dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....

"Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, "Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig."


9 <3

Mamma är jätte glad på mej som fick en mobilräkning på 2500 typ....  Känns härligt.
Känns ännu härligare att jag inte vet vad jag ska ha på skolavslutningen än, jag börjar bli stressad över det.... Usch, det är första gången jag bara längtat till sommaren och inte sommarlovet. Det är inte samma sak när man vet att man inte kommer tillbaka..

Still with my first love, wich is music

Nu ska jag ta mitt älskade Spotify och gå och lägga mej. Förhoppningsvis blir jag inte väckt av varken Simba eller nån jävla mygga imorgon. Godnatt!


118800

"Hur gammal ser jag ut att vara?"

118800: Tja Snygging! Du ser ut att vara 18, men du är en Sjukt snygg 18 åring som verkar mogen för din ålder! dina ögon är helt underbara, nästan så man druknar i dess skönhet! Älskar ditt vackra volymfylda hår och dina sexiga läppar! Kramar från oss killar på 118800.


"Vad säger du nu?"

118800:
Ja vad kan man säga förutom WOW! Vilken toksöt tjej du var, vi blir helt till oss här på kontoret. Kan tänka oss att du kommer krossa många hjärtan i sommar. Puss o kram från oss på 118800


"Skulle du ligga med mej?"

118800:
Det finns nog ingen som skulle tacka nej till att ligga med en sådan sexig gudinna som du! Ingen kille i världen skulle tacka nej till att få ha dig bredvid sig just i denna stund. Kramar från William på 118800.


"Vem är jag lik?"

118800:
Vilken stjärna, vilken glans! Du ligger på toppen bland dem finaste tjejerna jag sett. Helt klart är du lik sötnosen Ashley Greene och sedan lite från Sandra Bullock. Vackrare får man verkligen leta efter! Puss och kram från Johan på 118800.



Jag vet inte jag..... Är vi lika? nej? :s


Blogglista

Allmänt
- hur länge har du haft din blogg?
1 år och tre månader typ
- Varför började du blogga? För att jag tyckte att det skulle vara kul att läsa sen och sen så berodde det nog mycket på att många andra hade börjat blogga också
- Det bästa med att blogga? När man får kommentarer :)
- Det sämsta med att blogga? Att inte ha något att blogga om!


Personligt
- Vad handlar din blogg om?
min vardag för det mesta
- Vad får du höra är bra med din blogg? Sättet jag skriver på har jag fått beröm för
- Vad får du höra du ska förbättra med bloggen? Min uppdatering



Kommentarer

- Får du ofta positiva kommentarer? jodå, mest mina vänner som kommenterar och dom är lite cpiga så dom kommentarera räknar jag fortfarande som positiva :)
- Får du ofta negativa kommentarer? nej :)
- Vad handlar de positiva kommentarerna oftast om? har fått kommentarer där det står typ "fin blogg" och så har jag kommentarer från kompisar som skriver allt möjligt :p
- Vad handlar de negativa kommentarerna om? Har inte fått några än så länge :)



Övrigt
- Hur länge tror du att du kommer blogga? Inte speciellt länge, har aldrig något att skriva om
- Hur många besökare har du? inte många.... olika varje dag men inte högre än femton..
Hur tycker du en blogg ska vara för att vara intressant? Jag brukar vilja att bloggar ska ha ett speciellt tema och oftast ska den som bloggar inte vara speciellt seriös utan lite humor får det också vara!


Haha....

erika om Upside, insideout:
Har jag helt allvarligt sett ut sådär?
Bilderna gav mig en hjärtattack

SV: Du ser likadan ut nu fast med mörkare och tovigare hår......

Upside, insideout

Nu har jag gjort provet i orientering och fick alla rätt på det så nu kan jag andas! Bara muntliga nationella prov kvar i Engelska nu sen tror jag att vi är klara. Jag fattar inte att vi snart är klara med nian.... Jag blir deprimerad så fort jag tänker på det, nej usch!!! Nu måste jag gå och äta hamburgare och komma på en dag då jag ska köpa avslutningskläder, jag har inte gjort det än..
Skolavslutningen i sjuan, var det va?

McHorndal ♥

Sista föreställningarna avklarade! Vi hade bara fyra men kul var det! :D

Hold me closer

DAGENS LÅT: I like big butts fast jag har ingen aning om den heter så egentligen!
DAGENS KLÄDSEL: tights, linne, linne, munkjacka, underkläder
DAGENS DUSCH: Ingen än
DAGENS FRISYR: Först plattat sen löshår sen utan sen uppsatt :p
DAGENS MAT: Nån äcklig gryta i skolan , mackor och en snickers :p
DAGENS HÄNDELSE: Premiär på kabarén!
DAGENS PLANER: äta vitklöksbröd!
DAGENS VILL HA: hmm... Somamrlov!
DAGENS SAKNAD: inget längre :')
DAGENS DROG: nikon D5000 ♥
DAGENS TRÅKIGASTE: den evighet jag satt bakom scenen och var nervös!
DAGENS KÖP: Inget :)
DAGENS GODIS: snickers ♥
DAGENS HUMÖR: glad :)
DAGENS SJUKA: ont i huvet
DAGENS KOMPLIMANG: "bara för att du är snygg" eller nåt sånt :)
DAGENS SKRATT: haha en hel massa!
DAGENS BILRESA: ingen :p
DAGENS GRÅT: ingen :)
DAGENS DRYCK: oboy!
DAGENS LÄNGTAN: sommar!
DAGENS SPAN: haha jag kanske råka spana lite när jag stod på scenen (a)
DAGENS KÄNDISSPAN: ingeeee
DAGENS TELEFONSAMTAL: har bara pratat med matilda i telefon idag tror jag
DAGENS PERSONER: klassen!

I like big butts and I cannot lie

Det finns ingen som har bättre uppdatering än jag fan! Men man är ju aldrig inne nu, det är varmt ute och när folk har nya systemkameror med medföljande nytt objektiv måste man prova!!! Jag kan inte med Nikon kameror har jag märkt iallafall ahah men lite bilder fick vi, tills Jill lyckades radera dom. Men ändå.
Vi hade premiär på kabarén idag också, första föreställningen lyckades vi hoppa över en scen på och andra gick hyfsat faktiskt. Lite ironisk bara att jag har gått och klagat på hur bitchig min roll är och sen när jag frågar om jag spelade bra så säger folk att det var jätte bra för det var precis som jag. Haha jag tar det som en komplimang.... tror jag...
Ser ni någon utväxt??? NÄÄÄ :D
Och jag är inne på google chrome och det gillar inte enter så det tar bort det men skit samma.

SVAR !!!! mupp

erika om Grammatik:
Va kass du är på att uppdatera ! 
Det är ju roligt att ha något att läsa när man är sjuk :(
SV: Det är ju roligt att veta vad det är för fel på dej också! -.-

Grammatik

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv o verb? Inga problem, skolan har ändrat sina undervisnings metoder: Substantiv är ord som man sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, gubbjävel, etc. Adjektiv är ord du sätter "skit" före: skitbra, skitsnygg, etc. Verb sätter man "utav helvete" efter: drack utav helvete, körde utav helvete etc. Så nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete.

I wanna get with you

Första gången jag faktiskt vetat precis vad jag skulle önska mej vid 11:11. Det är rätt coolt, jag vet aldrig det. Kalla mej fånig som önskar mej något vid 11:11 men jag gör det.
Ikväll ska jag se Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides med Annica och Evelina. Vet inte om någon mer följer med men vi får väl se. Orlando Bloom är inte med!! :( Men det är ju nästan Johnny Depp som gör hela filmen, skulle han inte vara med så är jag rätt säker på att jag inte skulle kolla!
Tog på google.

Do this every weekend

Jag klippte mej igår och färgade håret så hejdååååå utväxten!!! :D Jag har däremot inga bilder, bara på hur jag ska se ut på kabarén och det tänker jag inte visa. ;)

Kabaré

Bara för att flera andra har pratat om kabarén på sina bloggar så måste jag också göra det, jag tycker det är kul! det är lite långtråkigt att bara sitta bakom scenen när det inte är jag som ska vara där ute men det är något jag står ut med. Man hör rätt mycket roligt där. Antingen så är det någon som säger att jag och "Nicke" passar jätte bra ihop eller så är det han själv som står och sjunger att vi ska gå hand i hand livet ut eller så an det vara någon allmänt dryg jävel som ser över huvudet på mej och undrar var fan jag är någonstans bara för att retas. 160 cm är alldeles lagom tycker jag! :)


Life is a bitch and death is her sister. Sleep is the cousin what a fucking family picture?

Well I guess it would be nice if I could touch your body, I know not everybody has got a body like you.
But I gotta think twice before I give my heart away. I know all the games you play because I've played them too.


Only you



Jag tycker inte låten är speciellt bra men jag känner så mycket när jag hör den. Det är en sån där typsik låt som mamma brukade spela i bilen när jag var mindre och gör ibland än idag. Jag är en som älskar att åka bil, jag kan åka bara för att åka, så länge jag har musik som inte innefattar en dålig radiokanal, för lågt ljud, country eller jazz så kan jag åka hur mycket som helst. Jag kan åka i flera timmar utan att ens märka något. Jag sitter bara och kollar ut genom rutan och förvinner in i mina egna tankar, har alltid gjort också. Just därför tror jag att jag känner så mycket när jag hör låten. Jag vet inte vad jag känner men det känns som en hel del. Allt från skrapsår på tårna till killproblem som man hade både stor som liten. Alla tankar jag tänkt när jag hört låten och alla känslor jag kände, även fast jag inte kommer ihåg dom, så känns det på något sätt som jag känner dom igen.

Lovey dovey

Jag märkte en hemsk sak nyss ... Vitlök och ost är ju två av dom bästa sakerna jag vet men dom passar fan inte tillsammans! Eller så var det oliverna som förstörde det hela ... :tired:

Idag hade jag kabaré hela dagen (resten av veckan också) och muntliga nationella prov i matte som jag tyckte gick ganska bra. Och imorgon är jag ledig, SKÖNT.

Okej, bilden är sämst men jag gillar texten.

Sands of time

it is said some lives are linked across time
connected by an ancient calling that echoes trough the ages...
destiny

Question mark

Bara en fråga?
Är det bara jag som tycker dom ser typ ut att ha anorexia om man kollar på benen eller armarna? Nu är ju inte bilden lika stor som när jag såg den men ändå, det ser inte bra ut......... Säger jag som tycker mina armar ser likadana ut men mina armar ser inte mycker bättre ut. Nu var det inte det jag ville komma till utan jag tänkte bara fråga om det är såhär folk tycker man ska se ut idag? .. :S

Draw my thing

Jag är typ beroende av Draw My Thing på Facebook... Hahah! Men det är fett kul! :D

You left me longing for you

Jag vaknade halv tio imorse och det förvånade mej för jag somnade lite före tre så jag hade räknat med att sova till typ ett eller nåt men halv tio vaknade jag. Jag blev riktigt deprimerad när jag vaknade. Jag drömde att det var framåt trettio grader varmt ute, jag gick runt i shorts och t-shirt och skulle gå in till mitt skåp, det var bara några dagar kvar till sommarlovet och vi skulle gå ut åttan. Sen vaknar jag, inser att jag snart går ut nian och att det spöregnar ute. Då är det verkligen härligt att vakna tidigt. :tired:
Jag kanske har fått lite långre hår än sist jag klippte mej.. :D

Svar :p

bella om ESC:
Nepp, du är inte ensam :p
SV: BRA! hahah :D

ESC

Är det bara jag som sitter hemma och blir enerverad på Eurovision Song Contest? :tired:
SÅ NÄRA!!!!

Kissyface

Jag somnade före tolv igår kväll, det är ju rekord faktiskt. Har nog inte gjort det sen förra året någon gång om man inte räknar med dom gånger jag har somnat i soffan klockan sju. Jag överdrev lite när jag sa sen förra året men det känns som att jag inte har gjort det och jag ahr sovit riktigt djupt inatt. Vaknade klockan elva och var jätte pigg men nu sitter jag här och gäspar. Förhoppningsvis sover jag lika bra inatt igen. Jag har tänkt plugga biologi idag också, för ovanlighetens skull.

finally

Allt fixat! Nu ska jag kolla på TV, godnatt!

För den man älskar

Det började spöregna när jag var påväg att hämta Matilda, tvingade med henne. Vi gick till sjön och blev allmänt skitblöta så mamma fick hämta mej. SEN FICK JAG TACOS. ♥
Just ja, i helgen var jag i Rättvik, på marknad. Jag köpte bara godis men jag träffade Julia som jag inte träffat på tre-fyra år kanske! Och så åkte jag Helikopter! :D
Nu ska jag fixa min kemi uppgift. Jag ska bara sitta och glo på en plastpåse och beskriva vad som händer, hur svårt är det?
Jag tänker klaga på mitt hår igen!! jag hoppas det blir sådär i sommar igen, jag tycker om det där.

du gör mej bara mer förvirrad.


Mamma har köpt nya kakor så jag tänker ta en, sen ska jag ut och gå. :)

9an <3

Nu känns det som att jag kan andas ut! :) Mina labbrapporter är gjorda, mina engelska uppsats är gjord, jag har inte många prov till, ett som jag vet iallafall och jag är rätt säker på att jag klarar det. Resten är muntliga prov och dom är inte jätte svåra tror jag. Det enda jag har kvar är plugga till Biologi provet, göra min kemi uppgift och lära mej agera till premiären av vår kabaré men det är inte så jätte viktigt. Lite roligare bara. Fuck, snart är det över..

That's when

När tankarna snurrar men tiden står still. Din musik går inte ihop med hur du dansar.


you're driving me insane

Blogg.se har krånglat så det har gjort min uppdatering värre än vanligt. Men kunde inte se min blogg och då tyckte jag att det var onödigt att blogga. Men nu är den tillbaka! :D
hahahaha varför tycker jag om den bilden?

Akta dej för solen och pojkarna i poolen

Tänkte förresten berätta att vi har bokat resa till Rhodos den sista Augusti. Jag har tänkt köpa ett nytt minneskort till kameran, ett större också. Vet inte varför eftersom jag bara tänkt ha bilderna från Rhodos på det, men jag kommer ha kameran med mej var jag än går känns det som så det känske behövs. Skönt ska det bli iallafall! I Augusti och September är det ungefär 27-29 grader varje dag och det är inget jag klagar på!!

Hotellet heter Kipriotis och ser ut såhär.















Jag tycker det ser bra ut! :D

Ska jag stanna eller gå?

VHS:en vi hade fungerade inte så min helg blev inte som planerat. Helt tvärt om faktiskt.

Jag badade benen idag, trodde dom skulle ramla av för att det var så kallt! Det var därför jag gick i två gånger också.. :P

Nu ska jag käka lite chips, fixa det som jag sagt att jag skulle fixa som jag antagligen inte kommer fixa nu heller fast jag känner mej fruktansvärt stressad när jag tänker på det.


Avan och Eda

Jag har fått en ny VHS, nu ska jag kolla på mina gamla videofilmer heeeeeeeela helgen!!! Jag börja nu, jag och Matilda ska se Avan och Eda. Hahahah!


Nightmare on Elmstreet

Nu är det såhär att jag fryser så in i helvete, jag är kissnödig, jag ska fixa det sista på Fysiken och lämna in de imorgn sen ska jag sova och fyfan vad skönt det kommer vara och jag är inte ens trött, vet inte varför jag längtar efter att sova heller för jag drömmer bara mardrömmar nu.
Drömde att jag blev jagad av Freddy Krueger i skogen och för er som inte vet så är han med i en skräckfilm där dom som drömmer om honom sanndrömmer eller vad man nu ska säga, så blir dom skadade i drömmen så har dom såret när dom vaknar och håller dom i hans hatt i drömmen precis när dom ska vakna så får de med sig hatten ut o.s.v. Iallafall så drömde jag att jag blev jagad av honom i skogen, jag kommer inte ihåg vad som hände men när jag vaknade och gick upp så märkte jag att jag hade massa mossa i håret, hahahhahah. Jag blev nästan rädd tills jag kom på att det kunde varit från min tröja, inte för jag riktigt vet varför den skulle vara mossig...

Dance rock shake pop

Jag fick skäll för mina dåliga uppdatering så jag tänkte bara berätta att jag inte har så mycket att säga om kycklingar. Bara att Erika suger på dom. Om hon menar levande kycklingar som är små och fjuniga eller om hon menar stekt/grillad kyckling vet jag inte. Men eftersom dom har höns kan jag ju gissa. hon är ganska desperat av sej, hon vet bara inte om det själv så säg inget till henne.
Nu efter att mina tankar har kommit tillbaka från Fors och jag har strulat klart med tandborsten ska jag göra något vettigt, och vettigt kan innebära många olika saker. För mej är det för tillfället att klia mej på magen och sen att ta något att dricka. Trevligt.
Jag ser ju nästan brun ut (a)

Music; on

Nu är det provet gjort också, skönt! Nu ska jag fixa det där som jag sa att jag skulle fixa häromdagen men först ska jag göra som jag gjorde då alltså sätta mej och lyssna på musik istället. Bara sju och en halv timme kvar på Spotify, jag dör när det är slut!! :(

They'll fall in love

DAGENS LÅT: Jag vet inte vad den heter eller nånting, men det var verkligen dagens låt.
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, underkläder, linne, t-shirt, munkjacka & strumpor
DAGENS DUSCH: Ingen
DAGENS FRISYR: Platt & tupperat 
DAGENS MAT: Schorizo och jag ahr ingen aning om hur man stavar till det :p
DAGENS HÄNDELSE: lite sms
DAGENS PLANER: Plugga matte som faaaaan
DAGENS VILL HA: sommar!
DAGENS SAKNAD: Lovet..
DAGENS DROG: inget vad jag vet, lipsyl kanske?
DAGENS TRÅKIGASTE: Matteeee
DAGENS KÖP: Inget :)
DAGENS HUMÖR: Jag känner mej lite förvirrad men glad ändå! :D
DAGENS SJUKA: Ångest & trött, proooooooov imorgon!
DAGENS KOMPLIMANG: hahah dedu! :D
DAGENS SKRATT: Jag höll på att garva sönder när jag blev kittlad haha :p
DAGENS BILRESA: Ingen
DAGENS GRÅT: När jag garva hahah
DAGENS DRYCK: äppeljuice
DAGENS LÄNGTAN: sängen
DAGENS TELEFONSAMTAL: Mamma. "Sofia, jag hittade en sak du vill ha från mormor! Hennes vitlökspress!!!"
DAGENS PERSONER: :D


I love it when the lyrics fits perfect with your life

Tänkte göra ett onödigt inlägg innnan jag går och pluggar lite mer matte, annars får jag väl skäll för dålig uppdatering som vanligt. Av någon anledning kollar jag på Big Brother också, men nu var det slut. Jag fattar inte varför man kollar? Det var helt värdelöst. Jag får leta på något annat, eller jag borde stänga av TV:n hhelt så jag kan plugga. ÄSCH vi kör på en dagens istället. Nej jag gör den sen istället, det blev Glee nu!


Bye bye dreamer, han älskar inte dej

Nu ska jag fixa lite saker som jag förhoppningsvis kan vinna några MVG:n på, och sen ska jag ta reda på varför jag luktar snus...
Filip undrade om jag knarkar, för jag är så konstig. HAHAH! I wonder why.

f.u.

Fick jag mina repliker idag då? NEJ. Jag kommer ha fyra sketna dagar på mej att lära mej replikerna om han inte ger mej manuset imorgon eller någon annan gång under den här veckan. Jag kommer nästan vägra ha premiären nästa Fredag om jag inte får resten av manuset imorgon. Jag mår riktigt dåligt över det här! Och sen ska självporträttet vara klart helst nästa gång, dream on...

Men nu ska jag vara positiv och tänka att det fixar sej, jag är inte ensam så!


KANTARELLER! ♥


Folk blir vilda, Sofia dansar go-go

Skola imorgon. Det känns inte som det. Men Måndagar brukar gå snabbt och jag längtar faktiskt för imorgon får jag resten av mina repliker. Hoppas det är många, men inte allt för många. Och undrar hur det hela slutar. Det får jag se imorgon, synd att det är bland mina sista lektioner, det är så jobbigt att vänta. Särskilt om man har connextion. Förhoppningsvis har inte jag det, jag blir lika sur varje gång haha.

Nu borde jag nog sova. Godnatt.


Ingen hindrar mej att bara gå


HEMSKHETER!!!


I don't want this moment to ever end

Kanske kan jag en dag glömma alla känslor som jag har
men bilderna av dej lever kvar.

Nu vill du att jag ska glömma livet som det en gång var
men bilderna av dej lever kvar.

Ögonen ler varje gång jag vaknar
bilder av dej när kylan tar tag.


Har säkert redan gjort det men skit samma

Tidsfördriv

100 Frågor

Testet börjar: 13:45
1. Fullständigt namn? - Sofia Andersson
2. Ålder? - 15
3. Vart bor du? - Högst upp på min gata
4. Färg på ditt hus? - Grått & rött
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? - 9b
7. Vilket år tar du studenten? - Vi får väl se
8. När gick du upp i morse? - När Sandra pilla på min fot
9. När ska du sova? - Jag vet inte
10. Vad har du ätit idag? - Ingenting
11. Dagens klädsel? - Trosor,linne, munkjacka, mjukisbyxor
12. Dagens smink? - Inge
13. Dagens roligaste? - Det har inte hänt så mkt roligt idag

Socialt:
14. Har du många vänner? - Lagom
15. Har du ovänner? - Jodå
16. Vem chattade du med senast? - Typ dennis 
17. Har du pojk-/flickvän? - Nej
18. Vem pratade du med sist? - Mamma
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Malin

Favorit:
20. Film? - Har ingen 
21. Låt? - Comatose
22. Mat? - Grillat!
23. Dryck? - Coca Cola med en citronskiva och is tror jag 
24. Färg? - blå
25. Stad? - Bahia Feliz
26. Land? - Spanien får det nog bli, fast jag har inte varit där men nästan :p
27. Ämne i skolan? - Cabaré just nu!
28. Människa - Många

Senaste:
29. Gången du shoppade? - Nån vecka sen 
30. Gången du bakade? - Det var ett tag sen
31. Gången du stulit något? - Det kommer jag inte ihåg
32. Gången du rökte? - Nevah
33. Gången du drack? - Det kmr jag inte ihåg
34. Personen du kramade? - Sandra ♥
35. Gången du pussade någon? - Dedu
36. Personen du dampade på? - Filip säkert
37. Personen du bråkade med? - Sandra tror jag
38. Personen du blev ovän med? - Jonna kanske
39. Gången du fick skrattattack? - Igår!
40. Personen du snackade i tele med? - Kristina
41. Gången du grät ? - Dedu
42. Gången du var kåt? - Hahaha jadu
43. Personen du sa snygg till - Vet inte

antingen eller:
44. Svart eller vitt? - beror på
45. Hund eller katt? - hund
46. Ute eller hemma? - beror på
47. Tvspel eller datorspel? - Tvspel
48. Singel eller upptagen? - Upptagen
49. Hångla eller ha sex? - Båda såklart, ehhe
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - Msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - Jag kan inte ragga på folk hahaha
52. Blont eller svart hår? - Beror på
53. Har du blåa ögon eller bruna? - Nada
54. Choklad eller lakrits? - Choklad!
55. Coca cola eller fanta? - Coca cola
56. Pizza eller kebab? - Vet inte...
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Blatte eller svenne? - beror på
59. Älska eller bli älskad? - båda
60. Leva eller dö? -  leva
61. Vänner eller familj? - båda

Antal:
62. Personer du älskar? - Många
63. Personer du hatar? - 1
64. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning :p
65. Gånger du haft minnesluckor? - Ingen aning
66. Gånger du har varit hög? - 5 ;)
67. Personer du saknar just nu? - 3
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Ingen aning

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - Jag brukar inte komma överens med min mamma
70. Vill du kyssa nu? - Dedu
71. Ska du träffa imorgon? - Alla i skolan igen
72. Sjöng du senast för? - Filip
73. Skickade du senast gb till i pea - Jag har inte pea
74. Spelade du tvspel med senast? - Sandra
75. Vill du ta med på resa nu? - Jag känner inte för att resa just nu 
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen faktiskt
77. Förtjänar att dö? - Ingen
78. Är söt? - JAG! :D
79. Vill du sova jämsides med i natt? - Helt ärligt så skulle det nog vara Sandra

Vad:
80. Gör dig glad? - Mycket
81. Gör dig ledsen? - Lite olika
82. Vill du helst göra nu? - Gå in på mitt rum och skruva upp musiken så högt det går
83. Önskar du att du slapp göra? Nationella proven i matte
84. Vill du ha nu? - Mer lov
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ett objektiv kanske
86. Längtar du till? - Sommarlovet
87. Tycker du om dina betyg? - dom funkar
88. Ångrar du i ditt liv? - Jag vet inte...
89. Är det bästa som hänt dig? - Ingen aning

Vad tycker du om?
90. Rökare? - Jag tycker inget speciellt
91. Bråk? - Onödigt
92. Killar? - Beror på vilka killar det är, men killar i allmänhet är väl typ ofta maktgalna enligt mej
93. Tjejer? - tjejer i allmänhet stör mej, jag vet inte varför
94. Skola? - Tråkigt
95. Framtid? - Skrämmande

Övrigt:
96. Är du kär? - mjo
97. Hur lång är du? - 1.60 ca 
98. Första tanken när du vaknade? - Sandra lever!
99. Sista tanken när du somnade? - Typ undrar om Sandra sover eller om jag ska säga godnatt till henne
100. Hur mycket är klockan nu? - 14:20

RSS 2.0