I'm cool, I'm quiet

Härligt att få skjuts både till och från bussen hehe, jobbigt att få gå från bussstationen däremot. Men härlig dag, inte för långoch för kort skoldag kan man ju inte ha. Slutar tidigt på tosdag vilket är sjukt jävla skönt! 



Det finns saker jag saknar

Var som sagt (tror jag sagt det på bloggen iaf?) till Sandviken igår med Matilda & Evelina. Fast vi drog till Gävle först för att käka på Max, jag kan ju inte klaga på att jag inte blev mätt iallafall haha! Och eftersom vi kom dit typ fyra & Norlie&KKV skulle börja spela kl. 23:00 så hade vi inte ett skit att göra så vi drog & såg The Hunger Games hehe. Den var faktiskt rätt så bra! Förlåt Hanna för att jag inte läste boken först haha.. Sen drog vi till Sandviken, drygaste bussresa jag nånsin gjort tror jag haha, men värt't! :D



Snodde bild av Matilda, har inga egna :( Fulaste minen ever, förstår ni varför jag gör miner på mina bilder jämt haha!!

Fantasier, ändå gör det ont

Kom hem från Hedemora för nån timme sen, förstår inte hur jag alltid kan ha sån magvärk när jag åker därifrån? Haha jävla cpn ♥ Och imorgon drar vi till Sandviken och är där några timmar vad vi nu gör där?.. Ska säga åt mamma att fixa pengar till kortet också om hon är söt och vill göra det. Nu ska vi se om det är nå roligt på tv, annrs gör jag nå skit test ist. Kul liv en Fredag kväll? Nej :(




WATCH. IT.

VIDEON!

SQUAAASHHH GURKA BANAN!!!!! Haha, videon är släppt & har lovat idioterna i Hedemora att se den med dom, får inte ens tjuvkika! Missade bussen som gick för en kvart sen & får vänta tills mamma kommer hem igen vid två så kanske hon kan skjutsa mej.. Men Monster! ♥

Soooooooool

Sitter just nu ute på skolgården och steker i solen med Louise och Rebecca & Vicky. Sitter med bara en t-shirt & det är hur skönt som helst! :D Tog förövrigt precis ett blodprov på Naturkunskap, hemskheter! Ledig imorgon också så då drar jag till Hedemora till Emmorna antagligen och se Mimikrys musikvideo som troligtvis släpps imorn :D Trevlig info, cya!

Födelsedagar lite här & var

Var till stan och fixade mitt bankkort idag, nu saknas bara pengar på det & ett bra minne till min hjärna så att jag kmr ihåg koden. Fick även mat, god kyckling från City Burger som jag brukar ta hihi, tröttnar fan aldrig på den kycklingen..
Och så köpte vi nå högtalare till telefon för dom kosta bara 9 spänn haha, & såklart nya hörlurar till mej så nu kan jag leva som en människa igen på bussen & Evelina kan få tillbaka sina hörlurar!
Otroligt bra människa det där, jag skulle aldrig klara av att låna ut mina hörlurar sådär länge.. Och den där bra människan fyller år idag också så grattis på henne!
Och grattis till bästa Emma a.k.a äggtallsurban som fyllde år förra veckan! Jag gjorde ett grattis-inlägg till henne också men jag glömde lägga upp det hihi.. Elak jag är. Men säger grattis till båda i samma inlägg, det blir bra det! ♥



Enda bilden på er som inte var suddig hehe, puckusar!

I believe I can fly!

I believe I can touch the sky!
För lättnaden jag känner är obeskrivlig, hallelujah! Eller nå hahah...



Hell yeah, dirty base

Idag ska jag vara jävligt duktig och göra massa skit som jag ligger efter med & nästa helg också, den tid jag hinner. Ska till Sandviken med Matilda & antagligen Evelina & titta på Norlie&KKV på Lördan, sen på Söndan fyller farfar år & jag ska dit & träffa kusinerna&faster igen. Yay?.. 



Duktiga idioter på Samhällsprogrammet? Såklart.

You never realize how much you use a letter until it stops working on your keyboard

Unless it's  Q.

Hey-ey-ey-hey-ey

There's no point when words aren't enough to explain it. 
But just like the heartbeat the drumbeat carries on.

Yo amaba.....

Sitter med Bella på Spanska lektionen i skolan. Hon tycker att jag ska kunna russin åp spanska?... Vem fan kan säga russin på spanska?? Haha.. Äntligen Fredag idag iallafall och Matilda smsade mej och sa att vi antagligen ska ta en vända på super 8 sen, fuck yeah! ;)

Why can't we just try?

Nejmen titta vad tråkigt jag har! Har fixa massa nytt hit & dit på bloggen, tänkte att den skulle ändras helt men riktigt så tråkigt hade jag inte. Har ju ändrat en del iallafall. Inga fonter eller så men bilder & färger & sånt, det är ju roligast hehe, istället för att sitta & leta koder för att få byta färg på 'den' texten eller byta font på texten som är 'där' osv. Sånt intresserar mej inte alls huhu.
Det vart lite fjortis stuk på headern med massa detaljer & sånt men lev med det, det är fan min första header som är gjord i photoshop så då får man lägga till en hel jävla MASSA skit om man vill! :) Och bakgrunden snodde jag men det behöver ingen veta. Profilbilden ser lite apa ut också men den ska jag byta ut så fort jag har en halvt vettig bild att sätta där. 



Snodde från Matilda (a)

Fan, jag hoppas och ber

Jag blev kär i en ailien. 
BU FUCKING HU

& förövrigt så suger boken 'Röda Rummet' så jävla hårt så ni vill inte veta, den rekommenderas inte, har en del kvar att läsa & fattar inte ett skit? Inte för att jag nödvändigtvis gör det annars heller. Bad imorn igen, wiihooo.

Nobody's gonna tell me I can't

Twistrandet hos Erika gick ju bra, fyra rundor med tre pers ungefär, varav än var med sammanlag 1 ½ gång kanske hahaha, resten blev att vi kikade på Monty Python & tjockade oss framför tvn när det var slut också. Härlig söndag. Men vad hände nu med min bok jag skulle läsa? Hahah, räknar med ett fett jävla F i svenska 1 alltså...



Awesome, tackade precis ja

Välkommen som funktionär på Peace & Love 2012!
Du har nu tackat ja till att arbeta som funktionär inom ett specifikt område och vi kommer att återkomma till dig i slutet av maj med mer information om ditt schema och arbetsuppgifter.

Vår vision är att skapa något större än en vanlig festival. Vi vill att Peace & Love-veckan ska finnas till som en återkommande mötesplats för alla människor oavsett ålder, kultur eller nationalitet. Årets tema är ”En ny värld” .

I samband med den första festivalen 1999 bildades föreningen Peace & Love.
Det ständiga budskapet som föreningen och festivalen jobbar efter är mångfald, gemenskap och förståelse. Våra förhoppningar är att genom festivalen sprida vårt budskap och verka för en mer kärleksfull och fredlig värld! Utan alla funktionärer och medverkande skulle detta inte vara möjligt.

Tack för att just Du vill vara med och förändra världen!
Vi ses på festivalen i sommar!

Fred å kärlek

Peace & Love


Förhoppningarna dom väcktes för att sen raseras

Härligt att somna ihop trängd i en liten fåtölj när man ligger och krampkramar en kudde som knappt får plats där bara den, sen bli väckt av mamma mitt i natten som tycker jag ska gå & borsta tänderna men jag blir skit förbannad istället & går & tränger ihop mej i min säng som är sprängd med kläder, påsar, ett smyckeskrin, en stor gitarr, mina skolväskor och några böcker. Låg inträngd i väggen hela natten, vaknade av att smyckeskrinet ramlade ner, somnade om & vaknade för ca en timme sen med tio kg mascara under ögonen, två feta tröjor på sej, helt genom svettig utan att ha borstat tänderna. Älskar den känslan. Haha ironi.. Usch hatar att vakna upp så, uäähhf. Värsta som finns nästan, men pigg är jag iallafall & jag vaknade t.o.m före elva vilket inte händer ofta när det gäller mej.

Senare idag ska jag antagligen till Erika för hon har gjort en egen twisterplan & det kan ju bli intressant?.. Så nu ska jag börja läsa mer i min Svenska bok som ingen förstår för fem öre haha. Men då kan man ju tolka det som man vill & en tolkning kan ju aldrig vara fel eller hur? ;)


Muppig tjej önskar alla en trevlig Söndag, trots att bilden typ är tagen i Onsdags haha.

My life is over

Hemma från Stockholm, besviken över mitt land, antinationalist, vad nu det betyder men det lät som ett bra ordval när man inte är stolt över sitt land, för trött för att berätta om min dag men blev iallafall inga kläder från Carlings. Köpte enbart en Bazinga tröja. :) Nu ska jag tröst äta hamburgare.



Estocholmo

Stockholm imorgon = ingen uppdatering alls antagligen. Jag ska in på Cardigans höhö oops menade Carlings *hosthost* så fel det kan bli ... Men ska kika efter hur mycket snyggt som helst & så ska vi se Johan Glans, Henrik Dorsin, Henrik Hjelt om jag inte minns fel & massa andra komiker jag glömt. Awesome. Och jag får ju inte att glömma att jag får träffa töntarna jag gick i nian med! ♥


Inte alla dårå men många

You should've when you could've



Funderar på till sommaren, när jag kommer hem från Rhodos ungefär. Borde jag?.. :)
Haha har aldrig gillat rött hår men det där såg fan bra ut.

ALLA FKN JÄVLAR SOM LÄSER MIN BLOGG SVARAR ANNARS RULLAR HUVEN INNAN HELGEN ÄR ÖVER. Tack på förhand! :)

Ice age tvåå

Sitter & kollar Ice Age 2 nu, tröttnar aldrig hihi. Så dom kan ju släppa fyran fort som fan nudåå! (a)
Men har inte tid å sitta här nu, reklamen är väl snart slut & jag ska ju hinna ladda upp en bild också, uuhhf. 



Back away, be who you are

Just ja, blev antagen som funktionär på P&L i sommar! Så jag tackar ja så fort jag vet att Erika gör det, så får vi gå runt med P&L tröjor & städa haha.. Men inte hela tiden ju, tror det stod att vi skulle få se scheman & sånt sen men aja, jag är antagen iallafall! :D Så i sommar ska jag till Rhodos, på Peace & Love, till Vimmerby & möjligtvis till Leksand också om mamma får som hon vill men tror nästan hon skippar det eftersom vi drar till Rhodos. Men jag har en del att se fram emot i sommar nu då, förra sommarn gjorde jag ju typ ingenting höhö. Var med Matilda varenda jävla dag typ? ;)




Ibland tror jag saker om dej Emma...

Försöker ta mej, försöker va mej

MONSTER HAR SLÄPPTS PÅ SPOTIFY NU! Nu väntar jag bara på videooon! :D

För er som inte fattar, det är låten Mimikry spelade när vi var på deras videoinspelning!

Mimikry – Monster

Klickaklickaklicka!

Trååååååååååååkiiiiiigt :(

41 FRÅGOR
1. Det första du tvättar i duschen? Håret
2. Gillar du kaffe? Nja
3. Hur mår du just nu? Bara bra men har inget att göra
4. Berätta om din senaste dröm? Kommer faktiskt inte ihåg den
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Har ungen favorit rätt direkt men nej det tror jag inte jag skulle kunna
6. Vad vill du ha just nu? Kul!
7.Har du räknat till 1000 någon gång? Nej haha
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Biter helt klart
9. Använder du smileys? Ja man kan ju inte vara en torris :P
10. Har du träffat någon kändis? Ja, coolt va !
11. Gillar du keso? Har aldrig smakat
12. Vilken låt hade du sist i huvudet? Always - Bon Jovi
13. många länder har du besökt? Inte en blekaste
14. Är dina föräldrar stränga? Nja det beror på vad det handlar om
15. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Hihi nej
16. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej det är bäcksvart :-(
17. Brukar du hyra film? Det händer
18. Var kommer du vara på lördag? Donno
19. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej och det är jag glad för !
20. Vad åt du till lunch? Åt ingen lunch ...
21.Har du lockigt hår? Japp eller halv vågigt snarare
22. När grät du senast? Yesterday
23. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha ja
24. Favoritårstid? Vår
25. Vem höll du senast i handen? Jesper
26. Sover du med TVn på? Ibland
27. Tycker du att du är gammal? Nej
28. Är du mörkrädd? Ja ibland ...
29. Gillar du ditt liv just nu? Ja
30. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Sisi
31. Har du bra syn? Ja
32. Var är dina föräldrar just nu? Dom ligger och sover
33. Vad har du på dig just nu? Min sovtröja och trosor
34. Vad var det senaste du köpte? En buss biljett hehe
35. Hatar du mer än 3 personer? Hatar är ett starkt ord
36. Använder du sushipinnar? Nej jag vet inte hur man gör :-(
37. Äger du ett vapen? Nej
38. Gillar du ditt hår? Helt Ok
39. Gillar du dig själv? Ok.
40. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Pappa antar jag
41. Hur ofta använder du MSN? Aldrig på sista tiden
41 FRÅGOR
1. Det första du tvättar i duschen? Håret
2. Gillar du kaffe? Nej fyfan!
3. Hur mår du just nu? Lite förkyld men annars äre sjukt bra! :)
4. Berätta om din senaste dröm? Ehm jag drömde typ att en grabb kom & ville ha tillbaka mej, fast han sa det inte utan han visade det bara, jag var glad & var lika gullig tillbaka & vise versa tillbaka. Sen kom jag på att jag är dum i huvet som tar tillbaka honom men då var det försent & jag visste inte vad jag skulle göra sen kom jag på att jag bara drömmer vilket gjorde att jag blev mer förbannad & sen vaknade jag & märkte att jag missat både 07:50 bussen & 09:20 bussen.
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Haha ja det skulle jag nog kunna
6. Vad vill du ha just nu? Sommarlooooooov!! :(
7.Har du räknat till 1000 någon gång? Nej, lite vettigare saker har jag nog för mej ibland ;)
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Haha inget, jag suger på den (a)
9. Använder du smileys? Ja såklart, fast det beror på vad jag skriver om eller vem jag skriver med också
10. Har du träffat någon kändis? Ja, senast i Söndags också, cool jag är va? :D
11. Gillar du keso? Jag kommer faktiskt inte ihåg för jag äter typ aldrig det men tror jag gillar det
12. Vilken låt hade du sist i huvudet? Fell in love with an alien - Galaxy
13. Hur många länder har du besökt? 5 typ, eller öar som tillhör 5 länder iaf
14. Är dina föräldrar stränga? Ganska
15. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Jag vill men jag är rätt så säker på att jag ångrar mej när jag väl står där & ska ner haha!
16. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Ja ett nagellack, silverglitter hihi ;)
17. Brukar du hyra film? Nej det här hänt nån gång men vanligtvis gör vi inte det
18. Var kommer du vara på lördag? I Stockhooooooolm! :D
19. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej jag brydde mej knappt om att det hände då haha! såg däremot en dokumentär om det förra året som var ganska intressant. & jag brukar vanligtvis inte gilla dokumentärer!.... :o
20. Vad åt du till lunch? Nå skit i skolan fast det var min frukost så jag säger nog min Potatissallad&Rostbiff baguette som jag åt vid fyra hahah
21.Har du lockigt hår? I vanliga fall ja men my plattång is my best friend ♥
22. När grät du senast? Ja det var ett tag sen, nån vecka sen?
23. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha ja varje morgon då jag försover mej (a)
24. Favoritårstid? Sommar förfan! :D
25. Vem höll du senast i handen? Emma tror jag? Jag har ingen aning hahah...
26. Sover du med TVn på? Om jag somnar i soffan så :p
27. Tycker du att du är gammal? Nej, tydligen har jag ju stannat på 14 haha ;)
28. Är du mörkrädd? Nej inte så värst
29. Gillar du ditt liv just nu? Jodå det är helt okej, blir glad i onödan ibland bara haha!
30. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Ja många gånger!
31. Har du bra syn? Ja ganska, jag slipper ju mina glasögon nu iallafall hihi
32. Var är dina föräldrar just nu? I tv rummet tror jag
33. Vad har du på dig just nu? Leggings, underkläder, strumpor, två linnen & klasströjan
34. Vad var det senaste du köpte? En cola & en macka
35. Hatar du mer än 3 personer? Nej jag tror kanppt ens jag hatar 1 haha
36. Använder du sushipinnar? Vi har såna som jag brukar träna att äta med ibland men det går inte framåt (a)
37. Äger du ett vapen? Man kan använda allt som vapen, dessutom har jag två händer ju höhö
38. Gillar du ditt hår? vanligtvis ja men just nu är det förjävligt! Tycker inte om när det inte gör som jag vill! :(
39. Gillar du dig själv? Jodå, jag är ju bäst! :)
40. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Haha mamma
41. Hur ofta använder du MSN? Allt oftare & oftare, det är mycket enklare än att smsa



Just ja, cp murpen var ju med på mina lektioner idag hihi! Alla älskar Igge det bara är så.

Gotta keep my head up, stay cool



Hmm?

I don't know which I would rather believe... that you never did care or that you eventually stopped?


Tell the devil I said hey when you get back to where you're from

Isabelle om It used to be a funhouse but now it's filled with evil clown:
Men dra till Romme med mej på söndag då ;) (fast då får du ta dej dit på egen hand och hem xd)
Isabelle om It used to be a funhouse but now it's filled with evil clown:
Men dra till Romme med mej på söndag då ;) (fast då får du ta dej dit på egen hand och hem xd)

SV: Haha tack för erbjudandet men tror jag kommer varken dit eller hem isf ;)

I whip my hair back & forth

Nu är det såhär att jag tänker sälja mitt hår väldigt billigt, nämligen helt gratis. Jag skänker det till den som erbjuder mest bara jag blir av med skiten! Jag ska bara förvarna, blås det inte för då delar det på sej & blir fult, låt det inte heller självtorka för då får ni ingen volym & jätte konstiga lockar som vissa är raka & vissa helt uppskruvade så det bara ser konstigt ut. Sätt inte upp det på något vis för då lossar halva huvet när ni tar ur tofsen sen. Det kan även vara så att när ni nyligen tvättat håret för sisådär ca fem minuter sen så kan det kännas som att ni inte tvättat det på en vecka & vara helt ihoptovat & äckligt trots att du nyss tagit en ordentlig dusch. Det växer absolut inget heller, kanske nån cm om ni har tur men man måste ju fräscha upp det så då klipps den biten bort ändå så det spelar ingen roll. Den naturliga hårfärgen är en ful grå/mörkblond blandning som ni inte bör spara ut till, det kommer dessutom ta många många år så det är inte lönt. Det vill heller inte vara helt platt om man plattat det & om ni lockar det så kan ni vara säkra på att lockarna också försvinner ganska snart. Mer har jag nog inte att säga, hör av er om ni är intresserade.





Några exempel. 


It used to be a funhouse but now it's filled with evil clown

Sitter & läser massa kommentarer angående min bästa Svensk lärares bild på facebook. Nån kärring, nej förlåt, äldre dam, har kommenterat att hon skulle tyckt det var mycket mer praktiskt om bilden var rätt roterad & förstod sedan inte min lärares sarkastiska kommentar & sen blev det ett jävla liv. Det har varit diskussioner om det där sen igår på förmiddan tror jag & jag förstår inte hur hon orkar haha... Dom håller fortfarande på, inte min lärare då som har något vettigare för sej men hon har inte gett sej än. Hon sitter & tjafsar & klagar på alla andra & jag tror jag kissar på mej snart för hon är fan värre än min moster, vilket jag trodde var omöjligt. 



Sakna min snowboard också :(

Who says I can't stoned?

Oh grymt vad hände med läsarna igår? Gillar Mimikry kanske? Hahah nej kanske inte, men jag kan väl gissa. Jag är trött som snö ville jag ha in där men det låter ologiskt, men jävligt trött är jag iallafall. Somnade precis innan gympan & struntade också i att gå på den just därför. Ska fortsätta läsa min bok så fort jag duschat & ätit bara så ni vet & min uppdatering om dagarna är bäst när jag knappt kan uppdatera i skolan & sen somnar när jag kommer hem. Härligt.



Lillsyrran hade saknat mej idag också, naaaw.

I brist på annat...

& fantasi så snor jag både rubrik & lista av Matilda höhö.

Dagens humör: Lycklig!
Dagens mående: Suveränt skit bra!
Dagens borde: Läxor & sova men fuck that, det hinner jag säkert imorn!
Dagens frisyr: Plattat ^^
Dagens smink: Eyeliner & mascara
Dagens planer: Nu, bara sova skönt som fan!
Dagens vill ha: Lite längre lov skulle passa bra, yes!
Dagens längtan: Rhodossssss :D
Dagens fundering: Inte enda, såna har jag inte haft tid för :D
Dagens beroende: Hjalle's ögon höhöhö
Dagens låt: Monster - Mimikry
Dagens tråkigaste: Skulle vara bussresan dårå!

Shout it out loud

Nu sitter jag här hemma, helt jävla slut. Skulle jag lägga mej nu så skulle jag somna direkt utan att överdriva. Jag har skrikit mej hes & hoppat så mina ben är helt borta & jag hade håll ett bra tag också men jag kan fan inte klaga för det var grymt. Man är helt borta från omvärlden & man kan inte tänka på annat än att man är där & har grymt kul. Jag hade inte en tanke på att det ens fanns något utanför den där lokalen, allt som behövdes fanns där. Ni vet fortfarande inte vad jag pratar om haha. ;) Jag var på videoinspelning med Mimikry & det var så grymt kul! Ni anar inte vad ni missade! & låten var grymmare ändå! Men jag ska inte säga för mycket, ni får kolla videon sen! Jag kan ju lugnt skryta om att jag tafsat på sångaren också höhö. ;) Åh jag vet inte vad jag ska säga mer än fyfaaaaan just nu. Mimikry, gratis, live & videoinspelning kan ju bara vara awesome eller hur? bilderrrrrrrr!







Såhär blir man på Coz hahahhaa... 







Bruises, cover your arms

Åker om en timme, ska käka & sminka mej nu, mitt hår ser apa ut & det gör mej inte glad! :( Känns helvete också, det är typ stenhårt & formar sej som det själv vill, visste inte ens att hår kunde göra så? FML. Hahahah men jag har inte tid med det här nu, vi höres & synes ikväll kanske!

Fuck yeah

adam om In and out, just like a knife would:
ska du inte skriva lite mera fuck ;)?

SV: Det skulle du bra gärna gilla va ;)

adam om Tell me why:
det gör de inte alls, sluta ljug!

SV: Det gör det visst! Jag ljuger aldrig (a)


If I had it my way

Fett trött jag är, ont i huvet som en dåre har jag också. Det var en jävla släkt man har som låter så förjävligt mycket. Haha men jag måste väl erkänna att lite kul hade jag trots allt, men jag är fortfarande skeptisk till att träffa dom, ni som jag brukar prata med vet vad jag menar. Släkt jag inte träffat på nio år, hmmm? Aja.

Nu ska jag lägga mej, ellar nej först ska jag välja om jag ska ha vita, röda eller svarta kläder till Coz imorn för det var vad man helst skulle ha.. Tänk alla dessa röda byxor som kommer vara där. Uähh. Jag tänkte köra på någon blandning, däremot tror jag inte att jag har några röda kläder, inte många iallafall. Kanske inga jag vill ha heller? Vi får se hur det blir med det, får klura på det nu & så får jag ha skoj som fan imorgon så ingen bloggning imorn alls. Först upp, duscha, åka till Hedemora, sen säter & så vidare mot Borlänge. Blir fint det. Det finns ju läsare som inte ens vet vad jag ska göra där höhö. Nyfikna?..



Arkivbild, som många säger. Trodde alla bilder kom från ett arkiv?...

The thunder of guns

Matti!!!!!!!!! om Everybody's changing and I don't feel the same:
Näääääää... ser ut som om man har kunnat tagit bilderna samma dag!

SV: Ja det var väl det jag också tyckte!

No time, no pic

Snart kommer dom då... & mitt rum är helt dammigt, önskar jag hade låtit bli att städat det så hade man iaf inte sett dammet, jag vill inte ta i nånting i rummet just nu haha... Freeescht :(

No time, no pic.

Everybody's changing and I don't feel the same

Jag idag


Jag i sjuan


Lite har jag väl iaf förändrats??

Baby doll

Var till stan, som lovat, med Sandra idag då hon klippte lugg & fick även håret lockat så hon såg ut som en liten docka haha!
& Louise om du läser min blogg så kan jag ju även berätta att hon satt & sa att hon såg ut som dej i typ tio minuter också just för att henens hår var lockigt men luggen var platt haha. 
Sen drog vi till Matilda som fick färga våra hår, Sandra färgade utväxten så det blev ingen förändring där & jag färgade mörkare hihi. Garvade så jag grina, trodde inte det var så roligt att färga håret? Hahah.. Cpmurpar! ♥ Kan lägga upp några bilder från idag & sen ska jag städa igenom mitt rum tills faster & co. kommer imorn. Ruligt! Eller?...








Elaka Matilda som inte orkar skölja ur åt mej! :(





& sist men inte minst, mitt reslutat

Före


Efter med blixt

Ignorera att jag har 10 kg mascara runt ögonen som jag inte orkat tvätte bort & att jag ser apa ut med blixt haha!

Utan blixt

Trying to look normal like a boss. 

Aja mobilbilder är väl bra fina! Vi bjuder rätt hårt om man säger så! :D


Jag är trött, okej?...



Hhahaha humor på hög nivå... Eller? Haha börjar känna mej som Erika när jag sitter & garvar i en kvart när Sandra sitter & är skitsur på mej! Hahahhahahaha jag dör...

Chineesseee

Kom hem från stan för någon timme sen, käkade på Kina som planerat. Förbannat gott men orkade knappt äta något, aptiten är inte sej själv när jag är sjuk & jag har knappt ätit något på nån vecka så det kan förvärrat det hela. Men det börjar dra sej tillbaka så det är lugnt, snart äter jag alla ur huset igen! Jag har ju inte ens ätit upp min ostbågspåse som mamma köpte förra veckan än & dom brukar vara slut på en-två dagar? Alla andra har ätit mer ur den än jag har. Men nu ska jag fixa Naturkunskapen & läsa mina bäcker, ruuuligt!...



Dålig gammal bild men jag åt i princip samma sak idag & jag är för lat för att lägga in bilderna på datorn.

RSS 2.0