Btw

Kom på att jag är nog osocial imorgon, jag ska se I am number four så jag kommer vara i stan hela dagen.

NV

Nu sitter jag här, ny duschad och fräsch och tänker berätta om min skoldag som jag sa att jag skulle.

Vi går ju på Naturvetenskapligaprogrammet, eller vad det nu heter, idag och imorgon och det var mycket roligare än Samhäll. Men jag håller nog fast vid Samhäll ändå.

Första lektionen vi hade var iallafall Biologi, vi gick igenom blodomloppet och sånt jag redan kunde, sen skulle jag och Mich få sitta vid datorn men då kom Ulla (en väldigt vimsig lärare) och undrade om vi ville följa med och fika så vi drog, hehe. Sen hade vi historia, vi fick sitta i biblioteket och vi hade inget att göra så jag tänkte läsa en bok. Men dessvärre fanns inte boken jag tänkte läsa så jag var social med folk istället. Sen slutade vi, hade lunch, jag åk äpplen med kanel och det är mitt nya godis! Love it!!
Fysiken var rolig, vi skulle titta i en spegel och försöka skriva rätt men det gick åt helvete! Han mobbade alla men han sa att jag var riktigt duktig (A) Suck on that :P skoja bara. Här är några av mina otroligt fina reslutat.



Sen hade vi hål i en timme för att sedan gå på en lektion som vi var med på i tio minuter. Det var t.o.m. lektionen som jag lärde mej mest på ahhaha.

Nu ska jag sova så att jag inte missar bussen imorgon. Det var nära idag, jag kom precis samtidigt som den, hade jag inte sprungit hade jag missat. Godnatt! ♥


Ica Kvantum

Nu har jag kommit hem från stan, vi var in på nya  i stan och handlade lite. Och jag verkar absolut inte komma ifrån Tobbe, jag praktiskt taget sprang ifrån honom idag och det kändes rätt taskigt men när ska han förstå att jag faktiskt inte vill träffa honom? Jag undrar om han ens kommer förstå det om jag skulle säga det rakt ut.

Men nu skiter vi i det, nu ska jag gå och smaka på min Dama Nera som jag köpte.



Jag har redan tjuvsmakat och den var riktigt god! :)


Påväg

Hejsan!

Min skoldag var helt okej, eller väldigt rolig t.o.m. Jag tänker berätta mer om den sen men nu ska jag försöka få tag på min mamma och sen ska vi ta och åka in till stan för att lämna mormor på lasarettet. Hon ska bo där för hon är väldigt vimsig av sej så hon klarar inte av att bo hemma längre. Stackars liten. Men jag vet att hon kommer få det bra där, då slipper hon vara så ensam också. :)


I bet you'll never remember the thing I'll never forget

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mej, ananrs kommer jag missa bussen imorgon och vara tvungen att ta den som går över By så att jag kommer försent igen. Tänk, jag har inte ens börjat på gymnasiet men jag har redan börjat komma försent och sånt. Hmmmm hur kommer de andra tre åren att sluta? Haha, vi får väl se. Godnatt!


When I feel down I want you above me

Matilda såg vad jag hade skrivit i det förra inlägget och skickade ett sms och frågade om jag tänkte komma, så jag drog dit. 527 bilder kunde tas varav 375 bilder togs. Hon var väldigt ivrig och därför hann jag inte lägga upp något inlägg innan jag gick men vad gör det?

Nu ska jag ta och gå igenom bilderna och så laddar jag säkert upp någon bild också.

Jag lyckades doppa fötterna i vattet idag och för er information är inte vattnet badvänligt än! Usch, det var jävligt kallt!


Youre gonna catch a cold from the ice inside your soul

Nu ska jag rensa lite bilder på kameran sen vill jag ut och ta kort! Undrar om jag drar med mej Matilda? Iallafall så kommer min kamera behövas rensas inom kort igen.


Polaroid kamera

När jag letade fram installations skivan till min skanner och letade på bilderna som skulle skanans häromdagen hittade jag även vår gamla Polaroid kamera. Det är en kamera som framkallar bilderna direkt när man har tagit dom för er som inte vet. Det finns tyvärr ingen film i kameran så man kan inte ta några bilder men jag ska försöka hitta film till den någonstans! Det skulle vara ganska kul. :D Någon som vet ar det finns att få tag på?


You have a smile that even the sun envies

Jag tänkte ju spela hela dagen idag men det är så fint väder så jag tror jag tänker ta och gå ut lite. Men inte just nu för nu ska jag försöka komma vidare på Ocarina of Time, annars spelar jag något annat så länge.



bild från google.

Jibun no hana (Flower of my time)



Jag skulle förklara för Matilda att jag tycker att låten är väldigt fin och så skulle jag översätta första meningen öfr henne. Det blev ungefär såhär.

"'Hitotsu mai chiru hanabira ni namida no kazu wo kasame' (jag skrev det där helt ur huvet, slå den ni ;)) betyder 'Every time a petal fell I...'" *blir avbruten*
"Everytime I fucked a pear?!?!?!"

Såklart Matilda, är den inte underbart vacker? Everytime i fucked a pear. Min favoritdel. :) Haha.

Här är översättningen på engelska. Jag minns inte var jag hittade den, jag har den utskriven och jag är inte säker på att den är rätt och vissa ord hittar jag ingen översättning på men fråga eller säg om det är något så får vi se om jag kan svara eller själv få svar. :)


Everytime a petal fell I cried
I sigh again, when I suddenly remeber the past

It is I who pull my hand mandatorily

I looked upon the whitley hazy sky and sought my destination that childish impulse was aesthetic
Flower of my time

I hustled my life, so that the light went out
I will rather take a dream in my hand than looking for the lost light

I get away from tepid memories

Ah, I'm sure that every accumulation of single dust particles has a meaning
Si I meditate and keep it in my heart

Soul and body entwine around each other and bind
I feel something and use it to overcome the following time
I open the door without looking back

The fog that surrounded me has dissappeard
The way I ought to go is now visible
Now the hazy sky looks beautiful somehow
I feel like having decided my form

A true flower, independent from time, wich will remain forever
.


Matilda fixade mitt hår

Ursäkta den dåliga updateringen. (den är precis som den brukar men ändå) Jag stannade i stan längre för jag missade bussen och drog in till Matilda. Jag var i Mediahuset idag och det var därför jag var försenad för Håkan fick för sej att bränna photoshop och ge det till mej så jag har gratis photoshop! Men gissa vad? Bara för att det är jag så går det inte att installera. Men jag kanske inte har plats på datorn, jag pratade med Annica och hon bad mej att gå in på något speciellt och kolla något förut och där kunde man se det och hon trodde inte det skulle få plats på min dator. Gud vad krångligt det där var! Jag ska iallafall låta henne prova och funkar det inte så blir jag ledsen. :( Men jag är fortfarande glad för att jag fick gratis photoshop! :D Det var datorn som var seg på att bränna skivan och gjorde att jag kom försent till bussen. Men jag fick en gratis hårinpackning och sällskap hem så jag klagar inte! :) bara kanske på mitt hår för jag sa att Matilda fick göra vad hon ville med mitt hår...



Tydligen såg jag ut som Sandra så det var jätte hemskt! :( :( Nej jag skoja bara men Matilda sa att jag såg ut som Sandra. :P

Sen är det studiedag imorgon vilket jag hade glömt men det är fruktansvärt härligt! Jag funderar på att skippa det där med att gå upp tidigare men iof så om jag sover hur länge som helst kommer jag inte komma somna på kvällen sen och sen orkar jag inte gå upp på morgonen och missar bussen. Vi kör på att jag sover lite halvt som halvt så blir det bra! :)


All this time

Det är först när du ser att en person ser löjlig ut som du inser hur mycket du älskar den.


Det var meningen att håret bara skulle bli lite lockigt...



Tänkte bara visa att jag var såhär "fin" innan jag spydde ner mej i Lördags. Haha mamma mådde helvete den dagen så jag fick stryka min skjorta helt själv. Jag tror det blev fler väck på den än det var innan! :D

Nu ska jag gå och lägga mej för jag ska ta en tidigare buss imorgon och måste därför upp tidigare. T.o.m tidigare än när jag ska till skolan för annars kmr jag inta hinna. :tired:

Godnatt!

Jag ville bara tillägga...

... jag redan vet det, så håll käften nu bara? :) Vad ska jag göra åt saken?



SAY FUCK YOU AND SMILE! :D


Hittade gamla spel

Jag och Sandra gick ut och tog lite kort med hennes kamera och duktig som jag är glömde jag att lägga in dom när hon ändå var här. Vi kollade iallafall på någon film som hette något med Diary. Det var en nyare Disney film och fortfarande så tål jag den inte. Varför får alltid filmer sluta lyckligt? :tired:

Nog om det. Igår tror jag att det var jag sa att jag skulle spela Ocarina of Time på kvällen, men Filip och jag hittade en hel bunt gamla spel till vårat Playstation (det kanske bara var sex spel men det är fler än vad vi har haft innan) så jag provade två av dem. Filip provade alla men jag hade fullt upp med ett spel som jag bara dog på hela tiden. Jag har ingen aning om vad det är för spel för det står "Demo 55" eller någon annan siffra så riktiga spel är det ju inte heller. Men det spelar inte mej någon roll, jag kommer fortfarande ha något att göra ett tag nu! Men jag vill faktiskt hellre komma vidare på Ocarina of Time just nu. Däremot tror jag att jag har fastnat någonstans igen. På Onsdag ska jag sitta och nörda Ocarina of Time bara för det. Jag bestämde det nyss. Jag har ju studiedag då så då kan jag gå upp lite tidigare och spela hela dagen! :D



My day

Nu har jag kommit hem efter en inte så händelserik dag. Första lektionen vi skulle vara på kunde vi inte vara på för att de hade prov och den lektionen hade vi fram till lunch så vi satte oss och kollade på folk som gick förbi ist. Sen träffade vi på någon vars namn jag aldrig fick veta, han visade oss media huset där jag antagligen kommer vara under morgondagen! Jag längtar otroligt mycket! Han sa att om jag kan komma dit imorgon skulle jag få prata med Håkan som vet väldigt mycket om kamera inställnignar och sen skulle jag få ta några bilder och sen få leka lite med dom i photoshop! Jag kommer få skriva ut dom och ta med dom hem också, då kan jag skanna in dom i datorn och visa, om jag tycker dom är värda att visa vill säga. :)

Efter media huset skulle vi ha Geografi men vi blev törstiga och frågade om vi kunde ta ett glas vatten och kolla busstiderna så vi gick och letade efter det. Sen hade JAG Geografi i kanske en halvtimme för Micho skolkade, gud vad oväntat. Egentligen kunde jag fått håltimme där men jag frågade om jag inte kunde kolla i en Geografi bok ett tag. Sen skulle jag ha engelska men då skulle min buss gå så jag stack, väntade på bussen som tydligen inte ens gick förbi skolan, stannade en annan buss i tio minuter för att chauffören ville hjälpa mej med busstiderna. Det slutade med att jag fick gå till buss stationen och ta samma buss som Erika så det gjorde väl inte så mycket. :)

Gud vad lyckat måste jag ju säga. Och jag längtar som en apa till imorgon! :D


Och här har Johanna en till bild som hon kan spara eftersom hon aldrig är inloggad när jag är det så att jag ka skicka. :P

Gymnasiet idag

Godmorgon!

Idag ska jag till Gymnasiet och gå Samhällsvetenskapliga programmet om det nu heter så. SA kallar vi det (jag har allatid svårt för vad de heter.) Jag är inte nervös, än. Men det sätter nog igång när jag väntar på bussen, som för övrigt går om ca en timme och jag har lite att göra innan det så jag måste gå.

Ha en bra dag!


Nästan så att man skulle tro att det är Erika, hon brukar ju ha pannkakor i pannan. Men det här är min kusin, vilken av dom är jag inte så säker på. :p

Careface! :p

Nu ska jag lägga in en låt på mobilen och bilder från mobilen till datorn sen ska jag gå och lägga mej. Väldigt intressant att veta. Godnatt!

Stereo Skyline






Jag var jätte beroende av Stereo Skyline förut, sen glömde jag bort dom men idag när jag letade efter bilder att skanna in i datorn hittade jag även några bilder jag skrivit ut på dom så då var jag tvungen att söka upp dom igen. Jag tycker inte riktigt om låtarna lika mycket som jag gjorde förut men dom är väl svängiga, typ. Jag lyssnade på många fler låtar med dom men jag orkar inte ladda upp alla så om ni vill höra fler av deras låtar så kan ni gå in på den här länken. Dom finns inte på Spotify, jag har redan kollat haha. :)


Du har mej som din privata grej. Den du ringer till när det behagar dej.

Varför duger jag bara ibland?


Gran Canaria


"Där är det en örn."
"Som cyklar???"
Vilken humor jag har.



Dom bilderna vi tog var ju inte mycket bättre men vi hade bättre på Digital kameran men dom lyckades Filip radera så dom är inte kavr roligt nog.

Take me back

Jag kan inte förneka att jag saknar det.
Pilen visar var jag bodde sist jag var där.



Det fanns inga bra bilder på Google överhuvdtaget så det får bli dom här. Jag ska leta på installationsskivan till min Skanner så ska jag skanna in några bilder vi tog när vi var där.

tidsfördriv

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett att filmer gör mej bara deprimerad.
Jag lyssnar på musik som jag tycker är grymt bra, i två minuter.
Jag pratar med mej själv ibland.
Jag tycker om ost.
Jag avskyr när folk är allmänt dumma i huvet.  
Min första vän hette Magnus tror jag.
Kärlek är obeskrivligt.
När jag borstar tänderna sitter jag oftas vid datorn så det kan ta upp till en halvtimme..
När jag lagar mat är det aldrig något komplicerat jag lagar.
Jag tänder på strömbrytaren. ;)
Det
sexigaste yrket är svårt att komma på. Jag har ett antal men jag vet inte vilken jag skulle välja. ;)
Det är charmigt när en kille rodnar.
Jag är rädd för spindlar.
Den värsta känslan är när man mår så åt helvete illa att man vill köra ner fingrarna i halsen bara för att få spy. 
Den bästa känslan
är när man vet att man har någon man kan hålla om.
Jag är bäst på allt!
Jag är sämst på att förklara saker. Men jag är ändå bäst på allt. :)
Om jag va ett djur skulle jag kissa på folk jag inte gillar. :)
O
m jag va en insekt skulle jag vara ihjältrampad om två minuter kanske.
Om jag vore ett redskap skulle jag
vara överanvänd.
Jag kommer alltid att vara väldigt varierande av mej.
I sommar ska jag bli neger!
Sist jag grät var igår. Jag klarar inte av att se filmer.
Jag kan garva åt ungefär vad som helst.
Jag kan inte alltid säga nej.
När jag vill tänka så vill jag helst vara ensam.
När jag bakar så bakar jag det jag vill baka?
Min mobiltelefon kan jag inte låta bli att tafsa på lite då och då.
När jag vaknar på morgonen gör jag allt för att försöka somna om.
Innan jag går och lägger mig smsar jag och lyssnar på musik.
Just nu tänker jag på Magnus Carlsson :p
Bebisar är underbara! Tills dom börjar skrika...
Idag har jag gått upp tidigt!
Ikväll ska jag spela Ocarina of Time.
Jag vill verkligen ha tandställning.

Magsjuka är ju absolut det bästa jag vet

Jag har varit vaken sen halv nio imorse, eller halv tio heter det nog eftersom man skulle ställa om klockan idag. Det ger mej en härlig känsla av att det snart är sommar!

Gårdagen var inte så lyckad. Ungefär vid nio gick jag ut och spydde ner hela trappen. Jag som trodde jag hade klarat mej från att bli smittad. Men nej... Och nu mår jag jätte dåligt, det känns som att jag har smittat hela Erikas släkt. Förlåt, verkligen! Jag trodde att jag var frisk men tydligen inte, förlåt.

Nu känner jag mej bra förutom att jag känner mej ganska slut men det är väl inte så konstigt när det enda jag har fått i mej är vatten och lite Coca Cola. Det var inte länge sen jag var magsjuk sist men det sägs att magsjukan bara går runt och runt just nu. Härligt, verkligen. Det är ju absolut det bästa som finns. :tired:


snabbt inlägg

Det har aldrig tagit över en timme för mej att fixa mej, förrän nu. Haha och gud vad fin jag är. Jag skulle aldrig visa mej såhär i vanliga fall men det här är ett undantag, antar jag. Jag hinner inte skriva något för de hämtar mej snart, eller du skulle hämtat mej för ca 10 minuter sen så jag vet inte riktigt när de kommer. Jag var klar i tid den här gången iallafall, men jag hade problem med vilka skor jag skulle ha. Jag tror de är här nu, hejdå!

Glömde lägga upp inlägget

Skulle gå upp åtta imorse för att göra mej iordning men jag gick inte upp då. Gick upp tidigare än vanligt iallafall och sen ringer Erika och säger att dom inte hämtar mej förrän fyra. nu har jag lite tid att prova kläder iallafall. Tänkte bara säga att idag kommer jag inte göra speciellt många inlägg eftersom jag kommer vara borta hela dagen, jag ska servera. Snyggaste servitrisen man kan få. ;) Haha, skoja bara. Men jag ska gå och leta på något jag kan ha på mej.


Godnatt

Nu ska jag fortsätta träna både mitt ögonbryn och min mage, sen ska jag sova. Godnatt.  ♥



Nån cp bild från förra veckan men jag bjuder bara för att jag var hos Bella där. :)

Kylskåp ♥



HAHAHA, jag måste erkänna att tandkrämen i min mun inte höll sej där länge när jag fick det där svaret. Jag fick skynda mej in på toaletten och fick några konstiga miner påvägen dit eftersom det inte går så bra att skratta med tandkräm i munnen för då rinner det ner för halva ansiktet istället.

IQ bullpåse



Jag är Fucker om ni undrar, han döpte mej till det när jag sa så, haha. Klicka på bilden för att komma till sidan.



Hmmmm det känns som att han jag pratar med har IQ, verkligen... Särskilt när jag bett honom låta mej vara sjutton ggr och han fortsätter skriva, och svarar jag inte har jag typ sjutton medd efter det och så stalkar han typ mej... Och inte fattar han nånting heller, hahahah!

Övning ger färdighet!



Nu har jag tränat på att höja ögonbrynet och såhär mycket har jag lyckats. Bilden är ful men jag är tvungen att anstränga mej ganska mycket för att lyckas hålla sådär ett tag så vi kör på den. Och det där räknas, iallafall om man jämför med hur mycket jag kunde tidigare idag då båda ögonbrynen hade samma höjd vad jag än gjorde, så det går ju framåt. :D Övning ger färdighet! Snart kommer jag kunna. ;)

Frisk!

Hejsan! Det är äntligen Fredag, och jag har lyckats hålla mej frisk! Jag är riktigt glad! :D Nu ska jag lära mej göra sådär med ögonbrynet så jag har inte tid att vara speciellt social. Och vem fan var det på ica?!



Jag vet att jag redan har laddat upp den. :)


I got my eyes set on you

Där blev jag osocial. Men jag sover typ jämt när jag kommer hem från skolan, vilket inte är speciellt smart av mej men när man bara sitter framför TVn och inte har något att göra och känner hur ögonen vägrar vara öppna, vad gör man då? Sakta men säkert så somnar man även fast man tänker att man inte ska.

På tal om ögon, nu ska jag lära mej att göra såhär ↓, vare sej mina ögonbryn vill eller inte.



Jävla skitunge till bror jag har som kan det. Nu har han tydligen magsjuka igen så jag måste springa och låsa in mej på mitt rum, jag tänker inte ha det igen! Vi hörs någon gång!

Yay, tror jag..

Jag har så mycket tränignsvärk att det gör ont när jag hostar! :'D haha skitbra att jag är glad över det. Finns väl annat jag inte är speciellt glad över, jag mår inte bra än även om jag känner mej bättre så vi får se hur det blir med skolan imorgon. Godnatt. :)


Sloganizer



haha, såklart. Sloganizer har så rätt. ;) Klicka på bilden för att komma till sidan. Har man tråkigt så har man!


Happyface!

Nu har jag tränat lite mer, även fast jag har en jävla huvudvärk. Det känns verkligen i magen! Yay, nu får jag bara komma ihåg att träna regelbundet också. Lycka till Sofia... Men nu skulle jag behöva duscha.


:)

Jo det var så, men det var inte därför. :)


Hjälp mej :(

Jag somnade i soffan och vaknade upp till doften av hamburgare... Jag tänkte att jag skulle sova tills maten var klar och somnade igen. Plötsligt väcker Conny mej, mamma sticker på föräldrar-möte och lämnar mej ensam med två små kaxiga, perversa nio åringar som verkligen inte lyssnar och jag vill fortsätta sova. :tired:


Let me out!

Wihoooo! :D

Gissa vad? Jag tror min träning faktiskt fungerar för jag har träningsvärk i magen! :D Och sen så ska jag söka på youtube och se om det finns några bra tränings tips där också så har jag snart mina magmuskler, förhoppningsvis! :D :D



Jag ska inte ha extrema magmuskler utan jag ska ha mer såhär. Men ändå inte, men på ett ungefär. Eller så tar jag det som det blir! :P Bild från google.

Sucker!

Nu har jag suttit hemma snart två timmar och de i min klass har precis slutat. ;) Hahahah suck on that! Däremot är vi kvitt för ni mår förhoppningsvis bra och det är ju annat än vad jag gör.

Det blåser som fan ute, hoppas ni inte blåser bort! Ni kanske blåser hem så att ni slipper gå. Jag som tänkte gå ut och sätta mej i solen även om jag kanske inte borde men vädret är så härligt! Om man bortser från att det blåser så mycket. Det gör nog så att jag stannar inne för jag fryser redan nu. Jag går och kikar efter något ätbart i kylskåpet istället, det kanske finns tacos kvar om jag har tur.


Bild från google.

You know I want yah

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? Birgitta
3. Hur lång är du? 1.60 kanske
4. Vilken var den senaste film du sett? The Proposal
5. Vem ringde du senast? Något nr jag inte knr igen, haha
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "aa"
7. Vad är dagens planer? Försöka ta mej ut soffan senare för att göra engelska läxan
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag har att säga
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, på sätt och vis
10. När såg du senast din mamma? Imorse i typ två sekunder innan jag somnade om igen
11. Vilken ögonfärg har du? Grön, lite smått melerade eller vad det nu heter
12. När vaknade du idag? Först 06:00 och lite emellanåt, sen halv sju men jag gick upp 07:12 för att vara exakt ;p
13. Har du någon gång hittat en katt? Inte hemlös men jag har träffat på några
14. Vilken är din favoritplats? Lite olika beroende på vilket humör jag är på men ett öppet ställe där jag kan vara för mej själv skulle aldrig sitta fel
15. Vilken plats föredrar du minst? Den där var svår... Kanske skolan?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har ingen aning, jag har inga som helst planer så det blir som det blir.
17. Vad skrämde dig som barn? Monster, jultomten och kryp
18. Vem fick dig att skratta senast? Erika eller Matilda tror jag
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, det kan man väl inte vara för ung för. Man behöver ju bara rätt utrustning så att man kan lyssna!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på :P
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1, eller jag bor halvt som halvt nere i vimmerby men jag räknar inte in det ändå
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nope
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på vilken årstid det är men vanligtvis strumpor (brukar ha det på sommaren också men det finns undantag)
26. Är du social? När jag knr för det kan jag vara det :)
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Dra utomlands på en gång!
29. Tycker du om kinamat? Ja :D
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Berocca, usch, prova aldrig det....
32. Sover du på någon särskild sida? Jag tror jag somnar bättre på höger sida, iallafall på morgonen men annars rör jag runt mej som en dåre så det tror jag inte!
33. Kan du spela poker? Nej, haha
34. Tycker du om att mysa? Beror väl på vem det är med men för det mesta så gör jag! :D
35. Är du en beroendemänniska? Jodu :P
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes, rätt många också konstigt nog
37. Vill du ha barn? Jaa :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Min engelska går väl att förstå och jag skulle kunna ha en inte alltför komplicerad konversation på spanska och så kan jag väl säga några meningar ord på lite andra språk men jag kan bara engelska och svenksa flytande om man säger så. :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope, jag är inget jävla klantarsel ju! ;)
40. Föredrar du havet eller en pool? Hmmm.... Havet tror jag. :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat tror jag, hahah
42. Äger du dyra smycken? Ja, eller jag tror åtminstone det.
43. Har du någon gång testat narkotika? Ohja, det var mej dom skrev om i tidningara. ;)
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mitt halsband, som förövrigt är kvar där just nu också.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag är nog tvungen att säga Magnus där haha.
46. Välj ett ärr på din kropp? Min grop i pannan
47. Vad har du för ringsignal? MIRROR BALL - Alice Nine
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Beror på vad du menar med liten.
49. Flirtar du mycket? Som fan, hela tiden ju. ;) ;) ;) ;) ;) Drev bara. ;) haha 
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen tror jag, bäst jag skaffar en!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej det tror jag inte, men jag vet hur man kolar den på en brandbil. :D
52. Har du fått fortkörningsböter? Nope :)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det tror du att jag kommer ihåg? Det var nog Sune hahahha! :D
54. Läser du dagstidningen? Nej det gör jag inte
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Jaaa :D
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Gaara tror jag, eller så gjorde jag bara lite cirklar
59. När var du i kyrkan senast? I julas kanske
60. Hur många tjejer och killar kan du lita på till 100%? Jag själv litar inte på någon till 100%, tyvärr men det finns säker någon jag skulle kunna lita på så mycket.


Always pushing us apart

Jag kände mej mycket piggare imorse och gick till skolan men nu efter lunch kände jag att jag inte mådde speciellt bra och jag kände mej typ febrig, så nu sitter jag här. Jag har huset för mej själv och jag orkar egentligen inte göra något för jag känner mej yr men jag kanske hittar på något vettigt för en gångs skull. :)



Jag önskar att det blir sommar snart!


I guess I'll learn to take the good with the bad

Jag mår riktigt dåligt, jag vet inte var jag ska ta vägen. Orkar jag gå till skolan imorgon? Jag kommer vara helt slut, undrar om jag orkar ta mej genom dagen. Vi får se hur jag mår imorgon när jag vaknar. Nu måste jag sova, annars kommer jag må ännu sämre. Hoppas ni mår mycket bättre än jag! Godnatt.


You try to look so pretty. Soon you'll look like a Hello Kitty

Det blev lite jäktigt idag så jag hann inte ta någon bild men det kanske var lika bra det. Jag målar bara grunden nu också så det ser inte så bra ut, allt ser bara slätt ut. Vi målar iallafall med akryl. Det är roligt men jag tycker inte riktigt om att blanda färger för jag får aldrig till dom!

Vi fick en del av manuset till kabarén idag också, och vi fick våra roller! :D McHorndal heter kabarén men mer tänker jag inte säga. Allt är typ jätte hemligt så jag vill inte säga något ifall att någon på skolan eller inom kommunen läser, jag tror inte riktigt det men man vet ju aldrig.

Resten av kvällen har väl varit allmänt cp och nu sitter jag här. Jag ska kolla bilderna Matilda har tagit och lägga in dom i datorn. Hörs.


Porträtt målning

Det är ju inte alla som brukar sitta och äta tacos halv ett på natten. Jag som trodde att jag skulle hinna dammsuga innan jag gick och la mej men det kan jag ju glömma. Jag får göra det imorgon istället. Får se om vi får veta något mer om kabarén också, jag längtar så mycket! :D Vi får också se hur långt jag kommer på porträttet. Om det inte blir allt för missbildat så kanske jag tar en bild och visar. :)



Ungefär såhär ser skissen ut, det är lite som är ändrat och tillagt men det är inte så stor skillnad vad jag vet. Den håller jag på att måla just nu. Minns inte vilka färger vi använder eller vilken sorts teknik vi använder oss utav men det kan jag upplysa er om imorgon!

Godnatt. :)

Hårinpackning

Godkväll.

Här sitter jag med en snabb hårinpackning. Den skulle bara verka i några minuter så jag ska snart gå och skölja ur den. Mina Söndagsplaner blev lite förstörda för att jag stack till Sandra som förövrigt kastade ut mej och sedan kom till mej istället. Så det jag hade planerat blev inte gjort men nu efter duschen så ska jag ta och läsa lite matte, träna lite snabbt vilket jag inte tror kommer ge något resultat alls och sen så får jag väl se till att sova. Fysiken får jag fixa imorgon, jag hittade en av labbrapporterna så jag har bara två att göra nu! :D

Nu är det dags att skölja ur det här så jag hinner inte lägga in någon bild nu heller. Strax tillbaka för att svara på kommentarer!


Nothing compares to you

Jag har sjukt tråkigt, men ifall att en viss person läser min blogg tänker jag inte säga vad jag ska göra nu. ;)


Min Söndag

"Godmorgon!"

Jag vaknade kvart i tolv och jag har setat och lekt med Molly nu på morgonen. Nu sitter jag och skriver labbrapporterna som jag ska lämna in för att få MVG i Fysik, efter det ska jag göra lite Matte och så ska jag fixa mina magmuskler också. ;) Vi hörs!


Fuck you.... for me.


Sover hela dagen imorgon

Jag somnar sittandes här snart, mina ögon klarar inte av att vara öppna. Imorgon ska jag sova riktigt jävla länge så räkna inte med att jag kommer vara social. Godnatt!


Det här är en rubrik

erika om Ge mej mat:
Sv: Märker att du inte står ut med mig, det är jag stolt över :) Visst märks det att jag lärt dom andra allt jag kan?

SV: Isf har du lärt dom mer än du kan för dom är bättre på sin sak.

Ge mej en fotostudio som jag kan ha med mej i fickan




Tog lite bilder på Johanna idag, hon bad mej egentligen att ta vinter bilder på henne men det blev för mörkt ute och jag tycker inte om bilder med blixt. Men ljuset inne i huset var för mörkt så bilderna blev inte så bra ändå. Jag behöver en studio.... eller bärbara lampor som jag kan ha med mej var som helst.

Ge mej mat



Åker iväg med släkten, det blev senare än planerat och jag tror inte vi kommer äta ute längre heller. Men jag är sjukt hungrig så jag ska nog ta en macka innan jag går och gör mej i ordning. Vi höres. :)

Jag blev förresten överraskad på Klinten också, och då menar jag inte positivt överraskad. Jag har liksom undvikt en kille som gillar mej ett tag nu, sen kom Michaela upp med honom till mej på Klinten, wihooo. :tired:


Sista snowboard åket imorgon?

Nu går jag och lägger mej och så ska jag sova riktigt länge imorgon! Nej, just ja, jag ska ju upp på Klinten. Sista helgen nu kanske? Sista snowboard åket. Jag skulle nog vilja ha några bilder... Men nej, jag orkar nog inte. Kan ju inte ta kort på mej själv när jag åker! Haha. ;p

Godnatt. ♥

Wtf?

Jag har bloggat i mer än ett år, ändå har jag bara laddar upp 840 inlägg. :( Gud vad osocial jag är. Jag blev riktigt besviken där! :( Nejdå, men jag trodde nog det var mer, iallafall med tanke på att jag haft min blogg i över ett år. Men vad finns det att göra åt saken? Inte speciellt mycket, nej precis.


Wouldn't it be the perfect crime if I stole your heart and you stole mine?


Fredag?

Det är Fredag idag, jag hade helt förträngt det. Fan vad fört veckan har gått! Men det är skönt, en vecka närmare sommaren! Jag vill verkligen ha sommar även om jag tycker vintern kan hålla i sej lite till så att jag kan åka snowboard. Men varma sommarnätter kan ingen slå. Jag förstår inte riktigt vad som är så härligt med dom heller, men jag vet att jag längtar som fan! :)

Matilda däremot har fått mej på negativa tankar och det är ovanligt för hon är alltid så positiv. Men hon tjatar hela tiden om att det här är kanske sista året vi spenderar tillsammans. Till hösten går alla skilda vägar, ingen har tänkt att gå på samma ställe och vi kommer träffa nya människor och sakta kommer vi ifrån varandra. Efter tio år tillsammans så försvinner allt, alla väljer varsin dörr och går ut genom den för att inte återvända. Det är inte säkert att det blir så men jag har en stark känsla av det, pessimist som jag är. Jag önskar tiden kunde stanna här.

Men min blogg ska inte vara deprimerande så nu ska jag ge mej! Istället så ska jag ta och försöka arbeta fram magmusklerna jag bestämt att jag ska ha till sommaren! :D


Finns inget bättre än tacos!

Hade många kommentarer men jag svarar på dom efter att jag har ätit! Jag får nämligen tacos och jag har bråttom, jag är så fruktansvärt hungrig och tacos är inget jag vill missa! :D

Tänkte bara tillägga att Erika, det är bäst för dej att du är frisk på Måndag för jag orkar inte vara barnvakt åt "dom där" nå mer. Hur står du ut ?!


Sitter hos bella nu :-)

Hejsan! Som sagt så sitter jag hos bella nu. Hon lånar mitt The legend of Zelda; Twilight princess över helgen och hon har nyss börjat. Det går framåt för att vara första gången hon spelar, iallafall om man jämför med mej :p Det går inte framåt för mej som bloggar från hennes mobil iallafall, så jag slutar med det ett tag nu. Vi hörs! :-)

Svarar på kommentarer imorgon

Som sagt svarar jag på kommentarerna imorgon för nu ska jag borsta tänderna klart, fixa lite mer träningsvärk och sen ska jag sova efter det "fruktansvärt hårda" träningspasset.

Just ja, bussresan till Avesta var lång. Vi åkte som vanligt från Horndal, genom Morshyttan, till Fors men i Fors åkte bussen runt skolan, och tillbaka och ut i Lycka, bort till Åsgarn och den skiten. Långt ut till ingenstans kan man sgäa.. Jag trodde vi hade tagit fel buss igen, haha.. Men den åkte tillbaka till Fors igen och sen åkte den in i Folkärna, där somnde jag, jag drömde om kemi igen, jag tror jag pluggade lite för mycket... Haha.

Och imorgon följer jag antagligen med Isabelle hem, så ni som tänkt kidnappa mitt hus kan ju glömma det. ;)

Orkade inte lägga in bilderna från mobilen så ni får en annan bild jag la in idag. :p
Jag tkr inte om att vara seriös, men det kanske ni har märkt?


Fräsch

Nu är jag fräsch och mitt hår är blött. Bäst att göra något åt det, hårfön här kommer jag!


Onödigt inlägg

Känner mej lite små trött nu, jag har snackat med samma spanjor i typ en timme. Han är liksom uttjatad. :( Skoja bara. Men nu loggade annica in, förhoppningsvis är hon rolig och är social! :D

Och jag ska lägga in lite bilder på datorn så vi hörs. Gud vilket onödigt inlägg.

Hemma

Kom nyss hem från stan, har handlat lite men jag orkar inte visa. :p
Jag och Matilda ska dampa på lite random folk istället, vi hörs. :D


Hurry!

Vi kom spontant på att vi ska in till stan.. Så vi har lite bråttom nu, bussen går snart! Vi hörs!

skolan nu

Ska snart gå till skolan, jag måste bara hitta ett par strumpor som jag kan ha över bandaget på foten. Min hälsena är nog inflammerad roligt nog. :)
Nog om det, jag måste gå och spotta ut tandkrämen. Der är tredje gången jag borstar tänderna idag, jag kommer ta kol på mina tänder snart...


Meet me at the hotelroom

Vad osocial jag har blivit. Men jag har blivit ganska upptagen också. Jag gör inte speciellt mycket och ändå känns det som att jag gör allt på samma gång! Det var som att idag glömde jag att jag hade sovmorgon så tio i åtta var jag klar, sen sa Jon att vi hade sovmorgon. Jag blev såhär glad. :tired:
Och provet igår gick rätt åt helvete om man får uttrycka sej så. Jag kunde ingenting! :S Men alla blev ganska försvånade över provet och jag har inte hört någon som tyckt att det gick bra så antingen har kanske alla dåliga betyg eller så gick det jävligt bra. Men nu är det gjort och förhoppningsvis så slipper jag göra det ännu en gång. Däremot måste jag göra klar reflektionen och det får jag ta och göra nu.


Tog lite kort på matilda igår också. :)


Älskar er!

Jag har inte loggat in förut idag med tanke på att jag har försökt plugga till provet imorgon så gått det går men när det kommer kusiner man inte träffat på länge har man en del att prata om. Så har inte hunnit varit på bloggen alls men tänkte att det är lugnt idag när det är vardag. Sen när jag loggar in har jag grymt mycket kommentarer och statestiken var högre än vanligt! Jag fick nästan skuldkänslor för att jag inte hade bloggat något idag då. :( Men jag ska bättra mej, dessutom ska jag fixa ett tema så att min blogg kan handla om något annat än bara mej och min vardag för den är inte så intressant.

Nu sitter min söta mamma och skriver frågor till mej som jag ska plugga på, som sagt så kan jag inte plugga genom att bara läsa. Jag kommer inte ihåg nånting då. Tycker det är gulligt av henne att skriva frågor åt mej! Provet är imorgon och det är förmodligen det enda vi har på hela dagen förutom idrotten sista timmen. Vi slutar tidigt och efter det kan jag andas ut ett tag innan jag tänker plugga in spanskan. Den däremot är inte svår.

Godnatt med er som får sova, jag däremot lär få sitta och plugga det där i några timmar om det ska gå in i mitt huvud. Sov gott. ♥


Jag ser att den behövs redigeras, men jag orkar inte. :)


Ballar av stål

Sitter och kollar på Ballar av stål nu, men det är reklam. Jag tänker gå och lägga mej efter det för jag har så sjukt ont i huvet och känner mej så fruktansvärt trött så om jag ska orka plugga mer imorgon är det nog smartast att lägga sej tidigare idag. Jag skulle egentligen lagt mej för ungefär en timme sen men av någon anledning gjorde jag inte det. Jag borstade tänderna då men jag gick aldrig och la mej. Nåja, jag kommer ändå lägga mej tidigare än vanligt och det är bra. Men jag skulle bra gärna vilja lgga mej nu... Jag kanske går och lägger mej innan det är slut, så att jag somnar någon gång. Skit samma, det behöver ju inte ni veta! Godnatt med er!



Jag gillar bilderna och jag vet redan att Sandra bjuder för hon gillar dom minst lika mkt! ;)

Tjena mittbena



Inte fin men det är en utfyllnadsbild, haha.

Syror och baser

Åh gud, jag vill gå och lägga mej. Jag kan allt om syror och baser nu och det är inte mycket med tanke på att det inte bara handlar om syror och baser och jag har några miljarder till papper känns det som. Eller hela kemiboken rättare sagt. Det är bara att läsa igenom sammanfattning efter sammanfattning och försöka minnas. Tyvärr så minns inte jag på det viset utan läser jag så läser jag bara utan en baktanke som försöker minnas det där en gång. Jag rabblar bara det som står där utan att ens lyssna på mej själv ungefär. Ögonen följer raderna men tar inte upp orden som står på dom. Så istället gör jag mina egna sammanfattningar efter varje gång jag läst en sammanfattning från boken och det funkar men det tar längre tid. Så varför sitter jag och skriver här för? Hmmm bra fråga. Jag går och hämtar min Coca Cola istället så att jag håller mej vaken åtminstone.


saknar!


Pluggar resten av dagen

Har precis käkat en pan pizza och lite glass även fast jag frös. Så nu ska jag hoppa runt till lite musik och efter det ska jag plugga hela jävla kvällen! Så kommer inte att vara speciellt social idag, inte för att jag brukar vara det men nu har jag ju en orsak. När vi ändå snackar om skolan kan jag ju berätta att jag fick MVG på nationellaprovet i Svenska! Happyface!!


Gotta have it now

Drar in i duschen och försöker tänka lite kemi, hmmm... Syror och baser kan jämna ut varandra... Ägg koagulerar när man steker dem... Något hette raffenaderi (stavning?)... Lackmus är ett exempel på en indikator och en indikator är något som ändrar färg beroende på vilket PH-värde ett ämne har.. O.s.v. haha :)


Remember me

Medan jag pluggade kemi kollade jag på Remember me men eftersom jag bara såg några få delar och inte från början så hade jag svårt för att hänga med i vad som hände och varför vissa saker hände så jag kan inte riktigt säga något om den, men jag blev nyfiken på en del saker jag inte förstod och skulle gärna se den igen bara för att få veta och få en bättre uppfattning av filmen.


Oooh baby, baby lalalalalala~

Matti om Så roligt att minnas!:
jag och mich har snygga tår:D:D

SV: Inte lika snygga som mina, dom är blå. ;)

erika
om Så roligt att minnas!:
jag tror jag var med när du tog varenda jäkla bild ;o Jag har övermycket att säga om varenda en !

SV: Jag tänkte också på det men kom fram till att du var inte med på varenda en, men många utav dom! :D

Okej?

Satt inne på Facebook då någon helt okänd utländsk kille la till mej som vän och började skriva till mej. Han vill verkligen att vi ska vara vänner och träffas hit och dit och jag har aldrig hört talas om honom? :s Vi bor tydligen i samma ort men jag ljög om var jag bodde, lik förbannat säger han att jag bor där han bor?! Är han någon stalker eller?? Vad är det här? Hahah, jag tänker logga ut och gå och käka något istället...


Jag tog fel bild som jag ville ladda upp men min dator är så seg så ni får ta den här istället. Det var ändå jag på båda bilderna så whatever.


Nu så ser jag klart

Hemma nu, och jag är mätt och belåten. Jag åt för fort så jag har lite ont i magen men det går nog över snart. Jag fick lust att sjunga, ska slå på Spotify och dra några falska toner till några låtar innan jag börjar plugga mer till Kemin.

Ha en fortsatt trevlig Söndag! :)


Alltid lika fin på morgonen. Skulle ha kort på min cpiga frisyr. ;p

Bråttom

Jag höll på att försova mej, men jag vaknade av ett sms för tio minuter sen! Jag är så jävla trött, hoppas jag somnar tidigt ikväll så att jag inte är ännu tröttare imorgon när jag måste upp ännu tidigare!

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för jag ska åka om en kvart och vill hinna fixa mej lite innan det, inte för att jag orkar men man vet aldrig vem man kan träffa på i Fors. ;) Jag vill iallfall hinna klä på mej.


haha, är vi inte lika så säg? ;p


Godnatt

Om jag ska hinna upp före elva imorgon så är det bäst att jag går och lägger mej nu. Ska bli riktigt roligt imorgon, men ska inte skriva mer nu. Godnatt! :)


Där är jag, syns det? ;)

Dag 27 – Min favoritplats

En plats där jag får vara ensam som t.ex. mitt rum eller ute vid något öppet ställe en solig dag. Eller vid någon sjö vid en kväll.


Så roligt att minnas!

Jag tröttnar aldrig på att titta på bilder, det kan jag sitta och göra i flera timmar. Jag älskar det verkligen! Bilderna här nedanför är nog inte så intressanta för er att se men hade ni setat bredvid mej när jag gick igenom dom första gången hade jag haft något att berätta om varenda bild även om det bara är en bild på en skruv! Jag skulle nog kunna berätta en hel del om hela den dagen, däremot låter jag bli, men vill ni veta så är det ju bara att fråga! :) Nu ska jag inte skriva världens längsta text om det här utan ni får bara se bilderna.



Bilderna kom i en annan ordning än den jag laddade upp dom i men det var väl skit sak samma! Jag skulle kunna ladda upp hur mycket bilder som helst men om jag laddar upp alla bilder på en gång har jag ju inga till senare. ;) Så det fick bli bara några bilder ur en utav mapparna, hihi. :D

Stationära datorn ♥

Det blev inge Malin idag, vi tar det imorgon istället. Det skulle bli så tight annars eftersom vi var tvugna att skicka iväg mormor med ambulans och så. Istället gick jag ut och fotograferade med Sandra som förövrigt är hemma och äter nu. Hon kommer tillbaka senare för vi fick igång den stationära datorn ochs ka därför kolla lite bilder där. När jag rensat den lite och fixat internet till den kanske jag kan ladda upp bilder, ananrs kommer jag ändå sno Sandras USB-minne och lägga in lite bilder på den här datorn. Önskar min externa hårddisk hade fungerat nu.. Jag måste verkligen lämna in den!



Det bränner i mej varje gång det påpekas. Jag försöker låtsas som ingenting, men hur lätt är det?


Nu drar jag

Nu var det dags igen då.



Iallafall så drar jag till Malin nu, jag kmr inte hitta dit så jag ställer mej och väntar vid ip, haha. Vi hörs!

Im 99.9% sure he doesnt like me..

.. but its the 0.1% that keeps me holding on.

Jag vill också ha någon att hålla i handen.



Jag har tråkigt!



Hittade nån rolig sida, får se vad jag kan få fram mer. ;p


София

София ... tycker det är ett ganska cp sätt att stava Sofia på, eller ? :p



men София saknar sommaren. :(

Skolan idag

Skolan var ganska nice idag, jag trodde jag skulle slippa dom två sista lektionerna men nej. Lärarna kom, men försent. Så det var väl bra ändå. Och jag tappade mobilen på skolan, jag visste inte var den var och fyfan vilken hjärtattack jag fick! Som tur var hade Viktor hittat den och antagligen inte kollat på den! :) Haha jag bara kutade runt och svor för att den var borta. :p Men nu ligger den i tryggt förvar i min ficka!... Tror jag. :s nej jag skoja bara den är där.

Och nu är det mat så jag går och äter, och förhoppningsvis luktar jag lite midre vitlök efter det också.

Just nu..

Humör: Mätt
Frisyr: Utsläppt, smålockigt
Klädsel: Jeans, linne, magtröja, underkläder
Längtan: Duschen
Låt: Boys don't cry
Bästa: Mina fotoidéer, nästan
Sämsta: Att jag inte fick prova dom :(
Sötaste: mina blåa tår :)


kände för att lägga upp den där, vi bjuder!


Naruto

Tänkte vara lite tråkig och göra ett test men istället är jag lite tråkig och sätter på lite random musik på spotify och spelar Naruto på Filips DSi istället. :D


My courage is your weakness

Filip hade massa kompisar här och jag orkade inte med att dom sprang runt mej hela tiden så jag satte mej i köket och somnade mot kylskåpshandtaget, så jag har ett jättefint märke på kinden nu. Det ser ut som att jag har blivit masshandlad, jag är helt röd vid ena ögat haha. :p

Jag tänkte ta och lyssna på spotify nu men innan det tänkte jag berätta att jag fick högsta betyg och alla rätt på Asienprovet som jag hade innan lovet, föreläsningen vi var på igår var ganska underhållande till en början och han sa mycket vettigt, han pratade om rasism. Vecka tretton är det praktik men jag valde att testa på gymnasiet den veckan istället så måndag och tisdag den vecka tillbringar jag på Samhällsvetenskapligaprogrammet eller var det nu heter, SA kan vi säga, onsdag är jag ledig och torsdag och fredag går jag till Naturvetenskapligaprogrammet som jag tror det heter, NA iallafall. Jag ser fram emot det, däremot kommer jag inte hitta någonstans! Som tur är har jag ju Mich. :D


Bäst som jag är. ;)


23:18



Godnatt, går och lägger mej tidigt idag, haha. ;)

I got time to kill

Ingen bra uppdatering idag men har varit lite upptagen. Var bl.a. hos Sandra och så var vi ute och sen var vi här. Och så har jag pluggat kemi också, jag känner mej duktig. Men jag vet att jag behöver det så det är ju lika bra att fixa det. :)


Föreläsning imorgon

Fick ju nästan håret som jag ville ha det hihi.



Det är fortfarande lite blött på bilden och dessutom syns det inte lika bra där heller. Men nu ska vi inte prata om mitt hår utan jag ska gå och ta mej något att äta innan jag går och lägger mej. Det är ju ännu en hemsk skoldag imorgon. Men jag går inte så länge imorgon ju så .... Fan, det var föreläsning imorgon. Om vad vet jag inte, jag vet i princip ingenting förutom att det går på övertid. Missar vi gymnastiken då? Det borde vi väl göra? Jag skiter i gymnastik kläderna då och är det idrott ändå skyller jag på föreläsningen. Varför sätter man en föreläsning på vär korta dag?! Humöret sjunker, mycket! :tired:

Var social förfan!

Bara för att jag gick och duschade så försvann alla som var sociala på msn? Skulle alla dsucha samtidigt eller? Bra där. Jag gör en dagens och sen ska jag kolla om mitt hår vill göra som jag vill.

DAGENS LÅT: The Riddle - Prezioso /Marvin
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, underkläder, strumpor och en tröja
DAGENS DUSCH: Nyss :)
DAGENS FRISYR: Just nu lite små cp, vet inte hur jag ska förklara x) 
DAGENS MAT: Ost :D
DAGENS HÄNDELSE: Det har varit ett allmänt normal dag så jag vet inte riktigt
DAGENS PLANER: Föna klart håret
DAGENS VILL HA: Sommar, som alltid.
DAGENS SAKNAD: värmen
DAGENS DROG: Musik!
DAGENS TRÅKIGASTE: Filmen på SO:n!
DAGENS KÖP: Inge
DAGENS HUMÖR: Det funkar :)
DAGENS SJUKA: Inge sepciellt tror jag
DAGENS KOMPLIMANG: Ingen
DAGENS SKRATT: Kmr inte på något riktigt
DAGENS BILRESA: Har inte åkt bil idag
DAGENS GRÅT: Ingen :)
DAGENS DRYCK: Hallonsoda
DAGENS LÄNGTAN: Somamrlov
DAGENS TELEFONSAMTAL: Typ erikas fail? "Vadfan håller ni på med??" "Vilka ni?" "Är du själv?" "Ja?" "Jaha."
DAGENS PERSONER: Ingen speciell


Förlåt!

Jag fick just skuldkänslor för något! När jag laddade upp trettio bilder och hade bild på mina närmaste och det kom jag på att Sandra inte är med på den bilden, förlåt mej!


har inte roterat än så vrid på datorskärmen!



Vet att Sandra bjuder Stenhårt!

Mitt hår



Tog bilderna där det inte syns hur konstigt det egentligen ser ut. ;)

Near a tree by a river

Usch, jag hade bad sista timmen. :( Det är skönt att bada men jag hatar hur mitt hår är efteråt. Därför lät jag Matilda fixa det och ni ska bara se hur det ser ut just nu. Jag kan visa det sen men nu ska jag vara upptagen med att hitta låtar till min asgrymma spotify lista!

jag tänkte ladda upp en bild men jag och mama ska ut och smyga på filip så vi skiter i det. ;)

Spotify ♥

Har lagt till lite låtar på Spotify nu. Jag har kommit på att jag föredrar låtar som nog ingen jag känner förutom Ellinor möjligtvis, kanske inte ens hon, skulle lyssna på. Men jag blir glad av dom så imorgon ska jag nörda Spotify och fixa lite fler. ;) Ska ta och fixa ogjorda saker till skolan undertiden eftersom jag inte har några läxor än så länge. Tycker det är ett bra tillfälle då, däremot är det också ett bra tillfälle att ta det lugnt vilket jag föredrar framför läxor så det blir svårt.

Men något som inte blir svårt är nog att somna nu. Jag går och försöker, vi hörs imorgon. ♥



Nattuhumor, eller vad ska man kalla det? Men det är nog mest för att jag verkligen kan föreställa mej hans reaktion framför mej och i mitt huvud låter han jätte roligt. ;)

Fuckyou

Dom som vill ta åt sej får göra det men jag vet vem jag menar.


Dag 26 – Mina rädslor



När man frågar vad jag är rädd för är alltid det första som kommer upp i mitt huvud spindlar. Det är nog det äckligaste som finns enligt mej och jag får seriöst panik om en spindel kommer nära mej. Jag höll på att köra åt helvete med cykeln en gång bara för att jag hade en spindel på armen, jag släppte styret smart som jag är. Nej usch, spindlar är hemska djur och jag vet inte ens varför jag tycker det.

Sen är jag ju rädd för annat också, som att bli ensam och jag har en konstig fobi för utomjordingar också. Men det är bara ibland av någon anledning och då blir jag extrem också. Nej usch.. Lastbilschaffuörer skrämmer mej lite också. :s



hmmmm.... Ungefär så. Haha ;p


McDårhus

Kom just på att musikläraren vår hade börjat på manuset! Vi fick välja roller idag, däremot tror inte jag att jag får någon av rollerna jag valde men helt helt ärligt spelar inte det mej någon roll för jag är lika uppspelt över det ändå! Jag ser verkligen fram emot det. :D Kabarén heter McDårhus, mer vill jag inte avslöja här ifallatt det är någon av de som kommer vara åskådare som läser min blogg. ;)


Vi vandrar iväg utan att vidröra mark

Jag höll på att somna i fåtöljen och precis när jag känner att jag försvinner ringer telefonen så då var det bara att gå upp. :tired: Men det var väl lika bra, annars hade jag inte kunnat somna senare ikväll när jag egentligen ska sova. Jag har tänkt göra fysiken ikväll men jag är helt borta, just nu fattar jag knappt vad jag skriver för jag är så trött. Jag gör den lite senare.


Hemma ett tag

Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt som mormor brukar säga.

Sitter hemma för jag har håltimme nu, det är väl rätt nice? Efter det har jag bild i några timmar och sen slutar jag. Jag som trodde att jag skulle få ha kabaré idag. :( Och dom har tydligen inte ens börjat med manuset? Jag undrar om vi hinner.

Nu ska jag ge Sandra ett äpple så att hennes mage slutar morra på mej, så hörs vi sen. ;)

Vill inte till skolan imorn :(

Nu är jag klar, det tog "bara" ett tag för jag var tvungen att äta först, sen gjorde jag ren Cherry's bur och blåste håret men nu sitter jag här och är fräsch, om man bortser från att jag inte bytt till en ren pyjamas än. Usch, nu är det lite mer än åtta timmar kvar till skolan börjar och jag måste vänta på nästa lov. :( Men så långt kan det väl inte vara till det? Lite mer eller mindre en månad? Ingen aning faktiskt men mycket hinner hända på den månaden som t.ex. nationella provet i Kemi. Usch, skolan är förjävlig ibland. :(

Nej jag skriver för mycket, jag ska överlåta mitt skrivande åt socialt folk på msn och sms istället så hörs vi någon gång imorgon om jag inte somnar så fort jag kommer hem. Ha en bra första dag i skolan, det ska jag ha. (ironi)


Jag är bäst, vet du väl?

matti om 1-30 bilder:
HAHAHA du är jämt glad med mig:D:D<3<3<3
Pussili pussXD

SV: Jag vet :D<33
Pussili puss på dej själv. xD
Och svar på det du har skrivit i typ 20 kommentarer som jag inte orkat svara på förrän nu så är det faktiskt JAG som är BÄST! :D

10 timmar och 45 minuter

Usch, jag blir deprimerad. Det är bara 10 timmar och 45 minuter kvar till skolan börjar! Det skulle inte skada om vi fick en till veckas lov, nu är det tillbaka till läxor och stress. Wihoo.
Det fick mej att tänka på en sak, min träningsvärk från häromdagen är borta! Jag fick lite träningsvärk men jag brukar få värre efter gymnastiken i skolan. Det märks hur otränad jag är, efter nästan varenda idrotts lektion får jag träningsvärk. Men jag ska köra på stenhårda mag- och benmuskler till sommaren! Hehe, men vill inte ha överdrivna muskler för det tycker jag är fult men ska fixa lite muskler till somamren iallafall. ;) Får se hur det funkar. Jag kanske blir smal som en pinne istället? Nej usch.

Nu påminnde jag mej om ännu en grej! Vi kommer antagligen börja lite smått med kabarén imorgon, jag längtar som fan! Jag undrar om manuset är klart.. Förhoppningsvis börjar de iallafall bli klart nu så att vi kan börja öva. Undrar om det finns några skådespelare i klassen. ;)

Höll på att göra ett collage men jag har fan inga idéer nu så det sket sej. Sticker in duschen istället.


Kommentarer!

Sandra om I'm warning you, if you take one step closer, I'm never letting you go:
händer det där på bilder ofta på något vis? xD

SV: Ser så ut, ska börja göra så jämt på bilder med dej :A

matti om Titta!:
Kanske:D:D

matti om Märks det att jag har tråkigt?:
NOPP står för det jag säger:D

SV:
Nu kommenterar du för fan! :D
Och det är bra, man ska stå för det man säger!





det är ju gamla kommentarer med där, som jag redan svarat på men jag blir riktigt glad när jag ser det där! :D

1-30 bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


2a bilden: En bild på dig själv.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

haha nej jag skoja, jag kom inte på någon konstig tid i mitt liv. Iallafall ingen jag har bilder ifrån.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Enda bilden jag hade på mej och bella på dee här datorn. Hon får skicka lite. ;)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


8e bilden: En person som du saknar.


9e bilden: Någon i din släkt.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

nejdå, jag kan nog berätta det mesta för dom flesta men jag låter oftast bli.

12e bilden: En bild på din vardag.


13e bilden: Du och någon klasskompis.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


15e bilden: En person som du vill vara med.


16e bilden: En bild på dig själv.


17e bilden: En ovanlig bild.


18e bilden: En bild på din fritid.

finns ju hur många bilder från min fritid som helst!

19e bilden: En person som är snygg.


20e bilden: En bild på dina närmaste.


21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

tror nog dom skulle ställa upp om jag bad dom. ;)

22a bilden: En bild på en tid du saknar.


23e bilden: En bild från i somras.


24e bilden: En bild som gör dig glad.


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

har inte bilder på alla. Så många :D

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


28e bilden: En tokig bild.

visste inte riktigt hur jag sulle tolka "tokig" och jag tycker inte det är speciellt normalt att ha en bild på vad det där nu var så det fick bli den.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

såhär asfin.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Märks det att jag har tråkigt?

Anonym om Svar till Matti:
JAG ÄR BÄST BÄST BÄST:D:D:D
haha glömmde skriva namnet, ville inte vara anonymXD

matti om Svar till Matti:

haha glömmde igenXDXD

SV: Jo erkänn att du ville vara lite hemlig. ;)

erika
om Dagens:
Är det inte min fot jag ser där brevid dina strumpbeklädda fötter? :)

SV: Jodå, det är det. :) 

Titta!



Jag loggade in och blev riktigt glad! Det kanske bara är Matilda som har kommenterat men fortsätt så! ;)


I'm warning you, if you take one step closer, I'm never letting you go

Känner mej inte alls trött men jag ska gå och lägga mej iallafall. Lägger mej och lyssnar på radion tills jag blir trött, eller så spelar jag spel på mobilen. Jag kanske letar efter vad som stinker på mitt rum.. Det är riktigt hemskt, jag ahr letat igenom rummet men jag hittar inget och det är inte Cherry's bur heller. Usch... Jag kanske tänker disinfektera heller rummet och sammtidigt byta tapeter och skit! Fast det tvivlar jag på, jag vill helst byta färg på garderoben men annars funkar mitt rum rätt bra, om man räknar bort att tapeten är trasig. Jaja, det var väl skit sak samma, jag går och lägger mej nu, godnatt!


Svar till Matti

orkar inte kopiera allt hon kommenterade... är ni nyfikna får ni kolla mina kommentarer ;p

SV: Nej, jag vill inte till skolan, vilken mardröm! :( Ännu värre när du är där varje dag! :(
Och det märks på hur du skriver att det är du, du får skriva annorlunda om du vill försöka vara anonym. ;)

00:40??

Det känns som klockan bara är sju! Men så är det väl när man går upp vad två, halv tre? Så jag är inte ens lite trött nu, däreemot kommer jag avra död på Måndag i skolan bara för att jag somnar så sent. Jag tänkte sova ut imorgon när det är sista dagen men jag hoppar nog över det, eller så gör jag såhär att jag sover imorgon, somnar sent på natten, är trött i skolan men klara mej ändå och sen somnar jag tidigt på kvällen på måndagen. Låter bra! Om jag inte får läxa då förstås...

Men nu blev jag sugen på glass, tar lite innan jag går och lägger mej vi hörs! :)


Kände för att dden skulle vara liten. :p

Svar

Anonym om Dagens:
sofia?? varför har du strumpor på sommaren vid vattnet? bara frågarXD

SV: Den är tagen första Juni och jag har för mej att det inte var så jätte varmt då men det har jag faktiskt ocks funderat på haha :)
Klickade ner din blogg och orkade inte gå in där igen för att svara. ;)

CYA

Drar nu. Får se om jag snor Sandras dator och bloggar på den. >: )



Dagens

hittade en annorlunda dagens.

Humör: Det funkar :)
Känsla: Mätt
Fundering: Vad hände?
Väder: Blåsigt! 
Mat: Kyckling gryta och ris
Bok: Ingen
Låt: Whispers In the Dark - Skillet
TVPROGRAM: Inget
Bästa: Sov länge! :d
Sämsta: För länge..
Lyckliga stund: Ingen, än
Klädsel: Pyjamas :D
Frisyr: Mitt vanliga lockiga hår men tupperat, haha
Shopping: Inget idag
Puss & Kram: Ingen
Löfte: Det kan jag hålla för mej själv :)
Saknad: Sommar


Sommar. :(

Resident Evil hela morgonen

Jag har varit lite busy och spelat Resident Evil sen jag vaknade. Nu måste jag städa mitt rum men "tyvärr" funderar jag på att städa bort lite skit bara sen dra till Sandra. Jag pallar inte vara hemma, det är deprimerande. Det finns inget att göra och mamma är bara förbannad så vad gör det om jag går till Sandra? Laddar upp en rolig bild också för jag kände att det här inlägget var ganska tråkigt. Btw Matilda, bilden på dej är söt! :D


En kväll i stan :p

Vi käkade på Cityburger och trött som jag var garvade jag åt allt. Sen stack vi till Coop men det var tråkigt så jag drog med mej Johanna till Vega, dom andra segade dit efter ca. tio minuter. Då hittade Filip Resident Evil Umbrella nånting till Wii och köpte det så nu har vi nördat det i någon timme. Dessvärre tror jag att vi glömde spara, hehe. :tired: Jag kör inte banan med spindlarna igen!

Jag lät mitt hår självtorka idag också och jag måste bara få klaga lite, det gör jag aldrig om! Det blev cplockigt och jätte platt (utan volym) så nu ska jag fixa det innan jag går och lägger mej annars kommer jag må dåligt. :( Skoja bara, tror jag skulle överleva, men det är tveksamt alltså. Nejdå.

Men idag är mamma skit förbannad på mej så snart slår hon ihjäl mej om jag inte går härifrån så istället ska jag låsa in mej på mitt unkna och förövrigt stinkande rum och lyssna på Skillet hela natten så vi hörs imorgon om det finns något kvar av mej att höra vill säga.


Bilden är härlig! :)

C u l8r

Drar till stan vi hörs!

Kontaktlistan

- Har du pussat nummer 2 ?
Annica - Tror inte det
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
Isabelle - En av dom närmaste! :D
- När ska du träffa nummer  24 ?
Jonna - Venne
- Är nummer 18 söt ?
Horoskop - ohja, sötast i hela stan!
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Eve - Kommer inte ihåg!
- Gillar du nummer 14 ?
Felicia - Som vän :)
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Bibbi - Japp, igår!
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
Jonna2 - Venne
- Är du nära vän med nummer 23 ?
Jon - Nej inte så värst. :)
- Har du gått på bio med nummer 4 ? 
Jonas Landberg - Nej men jag skulle :p
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
Mamma - haha tveksamt om jag ens skulle kunna gå utanför dörren med henne! skoja bara
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
Carro - vi snackar aldrig
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Erik - HAHAHA nej
- Vad har du och nummer 24 för relation ?
Jonna - vad ska man kalla det?
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26 ?
Jonte - Prata kanske?
- Vad är det bästa med nummer 37?
Matti - Allt! :D

HurtbulleN

Nej vet ni vad? Nu ska jag fan ta och träna lite. Tänkte köra typ massa situps och så. Jag vet vad ni tänker: "Ja visst, säkert att hon kommer göra det." och javisst kommer jag göra det! Och efter det ska jag belöna mej med ett glasspaket, hehe! :D

Hungrig

Jag känner mej lite hungrig, undrar om jag ska gå och steka hamburgare, igen. Jag gör så fruktansvärt goda hamburgare! Helt seriöst, jag älskar mina hamburgare! :D Makaronerna jag gjorde igår blev också goda tyckte jag, men jag gör dom ju som jag vill ha dom så det är ju inte så konstigt. :)


Vi bjuder. ;)

Såhär var det...



Tänkte att jag skulle förklara varför vi såg ut såhär igår, annars kanske ni trodde att vi gjorde sådär bara för skojs skull, men så var det inte. Vi var ute och solade och tog lite bilder men när vi tittade på bilderna så såg vi så nakna ut utan smink så då gick vi in och sminkade oss. Det blev riktigt bra! Jag kan inte riktigt säga vad Matilda tycker men jag känner mej som mej själv i den där sminkningen, så jävla fint alltså! :D
Det var väl det som fanns att säga, trodde det skulle vara mer men nu vet ni varför iallafall. :)

A sweet dream or a beautiful nightmare?

Jag har aldrig blivit så tagen av en dröm förut.
Och jag har aldrig upplevt att det har varit såhär plågsamt att vakna.




Vår snart!

Erkänn att man får lite värkänlsa av den här bilden?

Sen så ser man all snö som är kvar :(



Här har ni några fina bilder från idag och jag har måånga fler så nu blir inläggen fyllda med bilder! :D Haha, har bilder från en hel jävla massa tillfällen, bara att ladda upp! :)

Men nu har jag ont så jag tänker gå och lägga mej och hoppas det blir bra. :( Godnatt. ♥


Dag 25 – En första

Första dagen på somamrlovet, så jävla härligt! :D

Ursäkta att jag är ososical, men jag har inget att skriva.

Glömde lägga upp inlägget, igen

Godmorgon!

Morgonen spenderade jag med att avstressa mej i min säng, jag sov inte speciellt bra med andra ord. Simba var bra lugnande när jag hittade honom på min mage när jag vaknade, jag tror aldrig jag ahr varit så glad över att se Simba förut.

Sen såg jag det fina vädret ute och bestämde mej för att ringa Matilda och fråga om hon ville sola. Jag behövde nog inte ens fundera över vad svaret skulle bli. :) Så nu ska jag bara steka en hamburgare som jag kan äta och sen drar jag dit.


Vad hände?



Godnatt!


Picnik

Sitter och hjälper folk med lite saker på msn nu, hjälper bl.a. Johanna med att fixa bilder på picnik. Hon har tackat mej ett antal gånger för att att jag hjälper henne men som sagt behöver ni inte tacka mej för jag gör det av rent nöje, jag tycker om att ställa upp för folk och se deras glada miner och veta att jag gjort något för dom hur lite eller mycket det än är. Jag menar jag gör ju inte mycket som hjälper till att fixa bilder men hon blir ju lite glad av det iallafall och det gör mej glad! :)



Gjord på picnik. :)

We see what we want

Filip tog över datorn hela dagen. :( Och så hade blogg.se något problem också.
Men jag hade ändå inte haft något intressant att skriva om, har inte nu heller för den delen så jag ska fortsätta vara social med folk på msn.

Men :(

Jag som varit så duktig och gjort massa inlägg idag och sen suger statestiken. Blä på er. Inte för att jag har skrivit något intressant men ni kan ju berömma mej för att jag är lite social iallafall?

Nu ska jag ialalfall inte vara social något mer idag. Dags för The Big Bang Theory. Godnatt!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag har faktiskt inget riktigt bra svar på det där. Det är knappt något som får mej att gråta längre. Senast jag grät var i Oktober och före det var det någon gång mitt i sommaren så jag kan inte påstå att jag gråter ofta, däremot kan jag erkänna att jag gjorde förut då jag grät för minsta lilla. Nu gråter jag knappt alls och det är riktigt skönt även om det är vissa saker jag känner att jag kanske borde gråta för men jag kan bara inte, det kan vara jobbigt men annars mår jag bra och är glad och tur är väl det! :D


Aww

Last night I was just looking at you and a tear ran down my face.. I asked the tear why it was going and the tear replied
- There is someone so special in your eyes, there is no room for me.


Sista nudå

Du: vad tycker du att jag ska göra då?

Datorn: Inget speciellt.

Du: ska jag bara låta honom våldta mig eller?

Datorn: Ja, verkligen!

Du: Varför det?

Datorn: Därför att någon bestämde det igår.

Du: Vem?

Datorn: En gammal apa.



Bra där

Du: Är du en kille?

Datorn: Nej, det är jag inte.

Du: Är du en tjej?

Datorn: Nej.

Du: Vad är du då?

Datorn: Något tokigt.

Du: Är du bög?

Datorn: Jag tror det.


Ehm? Haha!

Datorn: Det kliar i min hårddisk.

Du: Var sitter den?

Datorn: Den sitter bakom dig!

Du: Vad gör den där?

Datorn: Jag vet inte vad den gör.

Du: Vad tror du att den gör?

Datorn: Jag tror att jag tror något konstigt.

Du: Vad skulle det kunna vara?

Datorn: Vet du inte det?

Du: Jag har mina aningar

Datorn: Jag vet att du har det.

Du: Vad skulle det kunna vara?

Datorn: Något intressant.



Hahaha hade gömt den där sidan! "det kliar i min hårddisk" XD

Klicka här för att komma dit.


Hahah Filip..

Tänkte gå igeonom några gamla inlägg innan jag går och lägger mej. Det är rätt roligt att läsa om det och minnas massa saker!

Haha måste bara säga att Filip är rätt rolig för på TV:n var det några tjejer som höll på och lärde sej poledancing och Filip säger "Åh, sådär gjorde en tjej på spelet jag spelade och hon hade också bara BH och trosor!" helt uppspelt som att det vore världens coolaste sak och mammas reaktion var inte uppspelt som att det vore coolt överhuvudtaget. Hahah...

Btw: Jag hade nått mitt mål på wii fit, jag hade t.o.m gått ner lite mer! Bara 0.2 kilo mer men det var väl skit sak samma, jag nådde mitt mål och nu har jag ett nytt. ;p



Vilka söta egobilder jag hittade på mitt gamla minneskort. Den vänstra bilden är lite beskuren för jag blottade mej lite, hehe.

Norrsken

Jag är helt genomfrusen efter klinten. Den sista halvtimmen satt vi bara uppe i backen och kollade på norrskenet. Någon mer som såg det? Det var fruktansvärt fint! Det sträckte sej över hela himlen både uppåt och på bredden i blågröna nyanser och olika former som långa band. Åh, det går inte att förklara, synd nog hade jag inte ens mobilkameran där heller. :(



Ungefär såhär men inte riktigt. Så sjukt fint!
Bild från google.

Klinten nu

Drar till Klinten med den där ↓ muppen resten av kvällen. Kommer hem runt halv tio kanske. Vi hörs. :)


Svar

   matti;D;D om Börjar morgonen med bilderna från igår! :):
Fia:P
Vad tänker du på när du ser erikas fritterade kykling?
hahha
Bara undrar!!XD :D:D
                  Matti:D:D:D:D om Fashion in my way:
hahahaha bara för jag suger så heter det jegginsXD
jeans+leggins=jeggins
hahahaha
XD

SV: smart där.. Jeggings.. haha :D
Jadu, tillsammans med dom där två friterade bollarna blir det något otroligt fint! .... En elefant! Haha! :D Och får du det till något annat så vet vi hur du är. :O ;)


Thoughts are spinning in my head


Wii Fit

Tänkte ställa mej vid Wii Fit och kolla om jag nått mitt mål som jag säkert skulle gjort för två månader sen :P Ska svara på sms först. Vi hörs. :)


Jag har tråkigt idag

Vilken färg har dina skor? - Dom ska vara vita men dom är gula hahah
Hur många sms har du skickat med din telefon? - 3733
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Erik
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - En hel jävla massa
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Många!
Vem kysste du senast? - Filip fick en puss igår morse, det får räknas nu :)
Vem kramade du senast? - Matilda kanske?
När såg du din bästavän senast? - Igåår, men mich var inte där
Din favoritfilm? - Har ingen
Din favoritlåt? - Har ingen
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Har alltid gjort :)
När vaknade du imorse? - Halv tio ungefär
Gillar du hästar? - Jodå
Har du ett turnummer? 22 ftw ! :D
Vem hade du velat träffa just nu? - Hehe ;)
Vilket är det bästa året hittils? - Jag tänker inte så :)
Är du kär? - Ja
Är du en rökare? - Nope
Föredrar du snus eller rökning? - Inget helst :)
Vad heter du i mellannamn? - "Ellie"
Har du en blogg? - Nej, vem är så dum att den bloggar? :O
Vilken klass går du i? - 9b
Är du oskuld? - Ja i rumpan :D skoja, jag tänkte på fb, inte för att ni fattar vad jag menar men haha :)
Ditt favoritband? - Har inget speciellt men Skillet om nåt
Din favoritartist? - ingen speciell
Thåström eller Håkan Hellström? - Ingen, men tack ändå!
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm tror jag, men jag har aldrig varit i Gbg :blush:
Var bor du? - Hemma
Var vill du bo? - Borta? Eller haha nej jag vet inte. :) I ett strandhus, vis en strand såklart!
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Marry You - Bruno Mars
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - The Sweetest Ass In The World - Radio Version - Alex C., Yass 
Vem skrev åt dig på msn senast? - Jimmy tror jag
Vem skrev du senast sms med? - Tobias
Vem ringde dig senast? - Mamma
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En smutsig ruta med en sol i bakgrunden :p

Blind eller döv? - Blind tror jag
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Snart har jag i Fysik :D
Hur gammal tror du att du kommer bli? - 325 :)
Vad vill du jobba/jobbar som? - Något roligt :)
Var är dina syskon just nu? - På klinten tror jag
Senasta kändisen du såg? - Hmmm typ Erik Grönwall & Calle Kristiansson?
Favoritkändis? - Ingen speciell
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Det vet jag faktiskt inte
Har du piercingar? Isåfall, var? - Öronen
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Lyssnar på musik just nu så Now you're gone :p
När grät du senast? - Lääääängesen!
Är du vig? - Haha verkligen inte!
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - 'Klinten' till Tobias
Använder du hårspray? - Yes
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej :D
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Vill du gifta dig i framtiden? - Nej
Vilken vän vet mest om dig? - Sandra skulle jag tippa på
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Jodu
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - Jimmy tror jag
Vad stod det i din senaste händelse? - Har inte kollat på ett tag men tror det stod "Matilda Forsberg har taggat två bilder av dig"
Vad var det senaste du installerade på din dator? - Skrivaren
Vem är den perversaste person du känner? - ellinor möjligtvis

Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Kläderna eller munnen tror jag
Favoritdryck? - Coca cola tror jag
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Bacardi Breezer; melon
Senaste CD-skivan du köpte? - Skillet - Awake
Har du några plancher i ditt rum? Nej
Vad ska du göra i sommar? - En hel jävla massa! :D
Hur många har du strulat med på en kväll? - Haha, noll
Har du rökt på/knarkat? -
Hur ofta festar du? - inte ofta
Favoritskådespelare? - orlando bloom (AA)
Favoritkomiker? - Vadfan heter han då? Magnus Betnér tror jag :)
Klänning eller kjol? - beror på. Hur ser dom ut?
Har du varit med på TV? - Japp
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - Vad går det för program på morgonen? Haha
Snyggaste kändisen? - Orlando Bloom
Vart vill du resa innan du dör? - Ingen aning

Btw

Jag skulle ju ladda upp bilderna som jag & Sandra tog & så, men det är så att hon har dom flesta bilderna så hon ska få skicka dom först så kan jag lägga upp några bilder. Jag ska skicka bilder till henne också så då är vi väl kvitt. :)


Palla

Idag tycker jag verkligen inte om spotify, mellan varje låt ska Danny Saucedo (stavning?) sjunga sin jävla låt som var med i Melodifestivalen i år och jag tror jag kan den utantill nu. Kan dom inte ens variera reklamen lite? Shitface! Skoja, tkr det låter cp med angryface bara och jag tkr inte sadface passar in då blev det shitface. :)



Mina bilder blir alltid lika bra när jag inte orkar vara noggrann, haha.
Nog om det, jag tänker lägga upp en "dagens" istället.

DAGENS LÅT: En hel massa
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, underkläder, linne & den svarta magtröjan i inlägget här under! :)
DAGENS DUSCH: Ingen än så länge! (svarar så jämt men det är för att jag duschar på kvällen, jämt)
DAGENS FRISYR: Ingen speciell, morgonfrillan
DAGENS MAT: Inegn än så länge men ska käka det nu :)
DAGENS HÄNDELSE: Jag tror det var min duktiga hjärna som kom på att jag inte har skjuts lite för sent :tired:
DAGENS PLANER: Klinten ikväll, annars vet jag inget
DAGENS VILL HA: Bättre låtar till Spotify, har tröttnat på mina :(
DAGENS SAKNAD: Sommaren
DAGENS DROG: Majsbollar (vet att du älskar mej erika ;))
DAGENS TRÅKIGASTE: Det mesta
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS HUMÖR: Lite trött
DAGENS SJUKA: Mår fint! :)
DAGENS KOMPLIMANG: Ingen
DAGENS SKRATT: Inget
DAGENS BILRESA: Ingen
DAGENS GRÅT: Ingen
DAGENS DRYCK: Ingen
DAGENS LÄNGTAN: Sommar!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Kristina
DAGENS PERSONER: Me, myself and I!

Fashion in my way

Kung på att komma på rubriker! Engelska är verkligen min starka sida. (ironi)
Jag brukar aldrig nämna kläder eller något i min blogg men jag kan väl visa vad jag har köpt, jag köpte ju bara 3 plagg ändå. Alla köpta på H&M och priset minns jag inte eftersom jag bara behövde betala 7 kr. Presentkort är bra att ha. ;)



Vilka sjukt snygga läppar jag har. Det är iallafall den svarta jag har på mej som jag köpte och dom andra två som ligger på sängen. Det låter som att jag just idiotförklarade er... Men man vet ju aldrig! Haha.



Funderar på dom där leggingsen (heter det så?) också.

Förresten måste jag bara få säga att den här  luktar fruktansvärt gott! Ge mej (a)


Börjar morgonen med bilderna från igår! :)

Godmorgon! Tänkte berätta om gårdagen lite snabbt, med bilder och allt. Så det kanske inte går så värst snabbt när jag tänker efter.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att sticka till Kina resturangen för att äta (såklart). Jag vet inte riktigt vad resturangen hette men jag kan med säkerhet säga att jag kommer äta där igen, det var riktigt gott. :) Då ska jag inte ta lika mycket, jag orkade verkligen inte äta upp det. 
Efter det shoppade vi lite och sen fikade vi. Det var väl ungefär det vi gjorde under den dagen, men roligt var det iallafall. :)

Min tallrik..

Sandras tallrik. :)

Matilda och hennes tallrik. :)

Erikas tallrik. :)

Och bellas tallrik tog jag aldrig kort på men hon åt så fjuttigt också. ;)
Tog varsin lyckokaka också, däremot tog jag bara kort på min.

Roligt i provhytten.

Matildas bakelse, elelr vad ska man kalla det? Minns inte vad den heter men den var god! :)

Jag har inga kommentarer till den här bilden.


Läste lite bloggar medan jag laddade uupp bilderna, bl.a. så läste jag några bloggar från folket som var med igår och alla verkade vara lika förbryllade över min portion med mat! Hahahah, det verkar som dom tyckte jag tog lite för mycket, särskilt med tanke på att jag hämtade mer när jag inte ens hade ätit upp. ;)

The Big Bang Theory

Lägger in bilderna imorgon istället, nu ska jag se The big Bang Theory, godnatt! ♥

RSS 2.0