Datorn krånglar!

Hejsan!


Sitter just nu & spelar lite TV-spel, datorn vill inte fungera alls, jag har stängt av den flera gånger nu men lik förbannat fungerar det inte, jag kan inte gå in på Spotify, Media Player, eller internet explorer, dom jag använder mest på hela datorn! Men nu använder jag Internet Opera en snabbis för att göra ett inlägg innan jag spelar ett tag till & pluggar sen. 

Vi orkade inte åka till Avesta idag, så vi tog moppen till Fors & käkade pizza där. Det var gott, kommer däremot inte ihåg vad pizzan hette.

Hade en kommentar också som jag kan svara på.



Ja det är bara bra, själv? :)


Förresten! ..

.. innan jag går & lägger mej så kan jag berätta att jag kommer antagligen (absolut) gå på karate! Det kommer bli fett kul! :D Jag längtar! Den börjar den 14e (har jag för mej) så ska försöka anmäla mej tills dess ^^


Går och lägger mej.

Fan vad trött jag är! La precis in bilderna från Vimmerby, lägger upp någon sen men nu går jag fan och sover. Även fast jag behöver plugga men ska plugga som fan imorgon istället, så fort jag kommer hem från stan för nu behöver jag verkligen plugga. 
Det kommer nog bli ett sent inlägg imorgon med tanke på att jag är till stan imorn & så, bara så ni vet.



Nej gud jag orkar verkligen inte. Det blev bara en bild men jag somnar snart fan så jag måste gå & lägga mej. Och jag är lite töntig och täcker för mitt ansikte men ni skulle sett min min, hahah!

God natt nu iallafall!

Förresten, någon som kan tipsa om någon bra låt? :D


Kommentarer!

Yay, jag börjar få fler kommentarer! Fortsätt så! ^^



Bjuder på en härlig sommarbild också ^^

Hemma igen!

Kom hem från skolan nyss, sitter vid TVn & känner mej civiliserad som jag inte fått göra på hela helgen haha. :)
Orkar inte ladda upp bilder nu, har inte ens lagt in dom på datorn än, gör det i ett annat inlägg. Nu kom Sandra så nu ska jag dra. Laddar upp bilderna sen & berättar lite annat kanske. ^^

Packningen kvar..

Nu är skivan klar, nu ska jag bara packa .. fråga inte varför jag tog mej tiden att göra skivan först men men.

Random bjudbild.



Det här är dessutom kanske mitt sista inlägg till på måndag så ni får ha en trevlig helg! God natt. ♥

Nyklippt!

Kom precis hem från frisören, jag är jätte trött & måste packa & sånt till imorgon då vi åker så jag tänker inte orka ta några kort på varken vad jag köpte för hårprodukter & sånt eller min frisyr. Jag kommer ta massa bilder i Vimmerby och andra kommer säkert låna min kamera & ta kort med också så då kanske jag blir med på någon bild där som jag laddar upp, men just nu orkar jag inte!

Medan jag väntade på att mamma skulle klippas så råkade jag somna i soffan hos frisören .. haha, och skulle jag lägga mej ner & blunda nu så skulle jag lätt somna, men det får jag inte tyvärr för jag måste packa nu. Laddar upp nån random bild från systemkameran också för det blev en jävla massa text nu märker jag.



Förresten så ska jag försöka gå upp imorgon så att jag hinner göra ett inlägg innan jag går till skolan (det kmr antagligen inte lyckas, men det är tanken som räknas :)) och sen kanske jag hinner ett innan jag åker, sen blir det inga mer förrän på Söndag/Måndag dessvärre.

Inte van med kommentarer..

Ursäkta att jag var lite seg med att märka kommentarerna men jag är inte så van att få kommentarer så jag kollar aldrig översikten på bloggen riktigt ^^' jag loggar bara in & klickar 'skapa inlägg' eller vad det nu står & skriver lite sen loggar jag ut igen ^^'

Men nu ska jag allvarligt sova & försöka komma ihåg att kolla om jag fått några kommentarer ..

God natt! ♥

Behöver photoshop!

Bläääää, jag kom på att jag måste göra om min design för den syns inte när man klickar in på min blogg. Eller den syns på min bärbara men inte på någon annan dator verkar det som. Fan vad less jag blir, jag måste fixa ett bättre program, jag vill verkligen ha photoshop! Jag behöver det. Dessvärre har jag redan fått min födelsedagspresent.

Ska iaf fixa lite fler låtar nu, sen sova tror jag. Jag är skit trött :s God natt!


Titta vilken tjockis Cherry är hihi ^^♥

Drar till Vimmerby på Fredag.

Just ja, kom just på att jag drar till Vimmerby på fredag. Kommer inte att blogga då, men kommer hem på Söndag kväll igen så jag är inte borta så länge. Iallafall så sitter jag därför och laddar hem lite låtar som jag kan lyssna på på den sex timmar långa resan dit, blää! & imorgon ska jag klippa mej, undrar hur det blir .. vet fortfarande inte riiktigt hur jag ska klippa mej men jag har lite funderingar. Nu ska jag fortsätta fixa låtar, cya!


Fick bli en bild på en liten kattunge som var hos sandra förut ^^


Duschen nu, god natt!

Tog längre tid än vänttat men jag började gå igenom bilderna. Lägger upp en bild nu & drar & duscgar sen. God natt!



Har så många bilder att ladda upp så det vart en sötbild på Simba som jag inte orkat rotera så vrid på huvet!


Apareces en mis sueños.


Lite panik inlägg..

.. inlägg just nu. Ska fixa upp någon bild, lägger in på datorn just nu. Men det kan ta ett tag så jag går & äter lite snabbt nu tror jag .. Skriver in ett till inlägg om några minuter innan jag går & dushar, bye!


Tog bara en bild så länge.♥

Tidsfördriv!

Öppna din sms-inkorg. Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar.

Vad vill du säga till den snyggaste du vet? jaha XD

Vad säger folk bakom din rygg om dig? vi väntar utanför snart, för mamma är lite som hon är

Vad är din största önskan? Bra

Vad är din innersta hemlighet? Försök

Vad sa dina föräldrar då du föddes? Tack, tror jag inte >.<

Vad säger din bästa vän om dig? Då blir man bara ensam

Vad säger du när du sover? Inte direkt >.<

Vad skriker du när du inte får som du vill ? Ja det får du göra med musen i såna fall, det går inte med tangenter >.<

Och när du äntligen fått som du vill ? Om du mena det i hörnet så finns dom på sidan >.<

Hur berättar du för någon att du är kär? Det går däremot inte >.<

Vad säger du när du får syn på ett spöke? Jag kan hjälpa dej sen om du vill >.<

Vilken är din bästa raggningsreplik? :p, I'll explain later, nu tänker jag sova. God natt ^^

När du är arg så säger du oftast: Va?

Om du ska göra slut, så säger du: Men ni går så fort hela tiden. Det tror jag med


det fanns ingen humor i någon av dom där så blääääää  

Svampplockning.

Yaay! Jag har fått tillbaka den bärbara datorn nu! ^^ men just nu sitter jag vid den stationära men jag ska lägga in lite bilder på den bärbara så då kan jag ladda upp lite bilder från Furuvik! ^^

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna nu heller.. blir nog kanske inte så mycket nu på skoltid men ska försöka så gott jag kan och försöka hålla mej till ca. ett inlägg om dagen. Det är inte mycket, men det är ju något, eller hur? Som idag när jag & Sandra plockade svamp (kantareller ofc!) så hittade jag en kantarell & sen hittade vi inga fler. Det var bara en kantarell i en stor skog. Men bättre än inget, eller hur? Haha.


Sandra hitta någon sida och jag märkte att man kunde lägga till smilesar, typ som man lägger till youtube rutor, bläää jag orkar inte förklara, skit samma, och dom är jätte söta så jag kanske använder några såna ibland, men det är så störande att det ska stå PuriCute (namnet på sidan) över hela bilden liksom.







Slut på sommarlovet.

Hellou!

Första dagen i skolan idag, blä! Men den var kort & bra. Vi slutar halv fyra typ alla dagar utom Fredag, fyfan det suger! Men det är ju Fredag imorgon så det gör inte mej så mycket, men skulle gärna ha lite längre sommarlov.

Var med Sandra efter skolan också, som vanligt alltså. Förutom att idag spelade vi The Sims 2 & lekte fjortisar. Lite udda tidsfördriv kanske, men det är inget att klandra oss för, vi är som vi är ^^ laddar upp några bilder innan jag sticker & duschar.

Men vafan, bilderna är inte kvar på datorn längre. Hopplöst säger jag bara, hopplöst!





sen palla jag inge mer & det vart lite olika storlekar på bilderna bara för att jag glömde att ändra men det var ju skit sak samma. Nu ska jag iallafall gå & lägga mej, god natt♥



if you only love me back.

@ home, all alone

Hmm.. Tror inte jag gjorde något inlägg igår, gjorde jag? Iallafall så var jag hos Sandra på kvällen & spelade lite the Sims 3 :p Eller hon gjorde, jag satt & ritade & hjälpte till lite då och då.

Och nu sitter jag och sjunger, skriver lite Muhammed och blev jätte sugen på att spela the Sims 2! Får se ^^



Och sen blev det en bild på Filles öga också.


Fanta Lemon

Kom från Fors för ett tag sen, var där och köpte pizza & såg en Fanta Lemon så jag var tvungen att köpa den. Den var god, smakar ungefär precis likadant som Schweppes Lemon tycker jag.



Men nu ska jag spela lite Naruto med min bruuuuuur, skämta, men jag ska spela lite med Filip nu.


Shrek 4

Ska sticka till Erika & se Shrek 4 nu, ses senare! :)

Det vart inte riktigt som jag tänkt mej. :p

he .. *yawn* .. j.

Så trött. Och jag hade planerat så bra att idag så skulle jag gå upp vid tio, sätta mej vid dator, logga in på spotify & lyssna på musik sammtidigt som jag gör min jävla uppsats om Muhammed som ska vara klart tills slutet på sommarlovet vilket är på Torsdag, men jag gick inte upp vid tio för det orkade jag inte, och sen kom det massa småbarn hit så jag fick springa runt och leka med dom och när dom väl stack så har jag kommit såhär långt på min Muhammed uppsats:




Jag ska låtsas att jag är Muhammed & skriva om min uppväxt, min död & vad som hände efter min död blah blah o.s.v. typ. Kul som fan, eller hur? Bläh, nej!

Så därför har jag suttit och gjort det här istället:






aw ^^



Gör ett inlägg nudå innan jag går & lägger mej. Har precis gjort rent Cherry's bur, ska nörda spotify ett tag till sen går jag och lägger mej. Tror jag vet hur jag vill klippa mej också, men vi får se :)

Förresten så gillar jag söta bilder på Pon&Zi så jag ville bara ladda upp en ^^

Quickie!

Shoooobre!

Kul jag har.. Iallafall så har jag jätte kul på spotify och har suttit och nördat enbart åtta låtar i flera timmar nu x) känns det som iallafall. Men nu kommer sandra snart och jag funderar på att sätta upp håret då för det ser förjävligt ut.. Ciao!

Spotify!

Hejsan!

Fixade precis Spotify, har laddat ner det två gånger nu för jag hittar det verkligen ingenstans på datorn, hoppas inte datorn tar bort det en gång till nu för då blir jag förbannad -.-
Iallafall så ska jag leta på lite bra låtar! Något förslag? :)

Vattenkrig!

Hellou!

Sitter och äter en Smack nu, yummy, kom precis in efter att ha haft vattenballongkrig med bror & hans kompis haha, det var kul fast jag tror jag blev blötare än vad dom blev eller så såg det bara så ut för att jag hade kläder på mej & dom badshorts. ^^ Jag tog inga bilder för jag orkar verkligen inte idag, det är så varmt! Och inatt frös jag så jag trodde jag hade feber, jag mådde så dåligt & imorse när jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen och huvet. Men nu mår jag jätte bra!
Iallafall så ska jag till Erika ikväll, eller till Tim&Leos lägenhet, hon fick ha den medan dom är borta (fusk som fan, fan ta dej erika.) iallafall så ska jag dit så ska vi kolla på Shrek 4 där då! ^^



La in en liten bjudbild också, cya.

Lillbrorsan

Hellou!

Sitter & irriterar min bror för jag sa att jag bara skulle fixa en sak, men jag loggade in här så det tog lite längre tid, mohahaha! Sitter och chattar med hans flickvän också, hihihihihi. Nej jag skämta, det är våran kusin jag ville bara driva lite med honom för att irritera honom lite mer, & ändå hämtade han en chokladboll åt mej! Han är verkligen överdrivet snäll ibland och min egen lilla slav, hahah! Skämta, men ibland är han faktiskt det.



Titta vad söt! .. han var en gång i tiden. ^^ skämta :)

God natt!

Screw counting sheep, I'll sit on my roof and count the stars between us.

Kolla! Jag orkade göra ett till inlägg innan jag går och lägger mej. Har precis dammsugit mitt rum och ska nog äta en Billy's.
Slänger in en bjudbild, god natt!


I'm singing in the rain.

God "Morgon"!

Här sitter jag i pyjamas & sjunger medan jag väntar på mat. Senare ska jag ner till farfar för han skulle ha nån liten valp där och jag älskar valpar så jag tackade inte nej!♥

Den stationära datorn dampar som vanligt och 'mellanslag' tangenten har segat upp sej så man måste typ sitta och trycka på den i fem sekunder innan den reagerar så att det blir ett mellanslag på skärmen, det är jätte irriterande! Och ändå  skrattar jag åt det på något sätt. x)

Igår stack Jeremy hem också, inte för att typ någon vet vem han är men iaf så var det typ asstressigt igår innan han skulle dra och sen var typ alla deprimerade. Efter det plockade vi blåbär, fast jag tror vi åt mer än vad vi plockade. ^^

& nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska fortsätta sjunga ett tag tills maten är klar. ^^

cya!

+

Hihi, hittade många kul bilder men orkar inte ladda upp dom ^^♥

Jag är bäst.

Fan vad bäst jag är! Hur länge sen var det jag bloggade egentligen? Haha förlåt, men eftersom min bärbara dator inte fungerar och är inlämnad just nu så har jag inte startat den stationära. Jag gjorde det nu för jag ville verkligen lyssna på den. Så medan ni kollar på lite gamla, roliga bilder jag hittar på datorn så kan ni lyssna. :)

















Jag hinner inte med några fler bilder för nu vill jag sova. & jag hann inte gå igenom alla mappar så vissa blev inte med lika mycket som andra & sånt men det orkar jag inte tänka på riktigt. Om jag orkar slå på datorn nå mer så lägger jag in fler bilder. & det gäller att bjuda på sej själv! haha

Ha det bra ♥

RSS 2.0