Borta bra men hemma bäst

Hemma nu! Köpte lite saker, eller tre tröjor en dricka & mat. Blev proppmätt... Tog lite bilder som jag kan visa sen när jag loggar in på min inloggning. ;) Dom får beskriva dagen. Nu ska jag fortsätta med Filips lista på Spotify. :)

Stan idag

Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sen, men orkadeinte gå upp då som vanligt så jag gick upp för kanske en halvtimme sen. Jag ska fixa mej lite och gå med Filip till dagmamman innan 11.45 så jag ska sätta lite fart nu, vi hörs!



fuck, jag glömde ladda upp inlägget. hahahah! så jag är klar nu! :D ska gå med Filip sen tror jag att jag sätter mej och väntar på dom andra. Vi hörs!

Lär mej snowboard!

Nu ska jag gå & lägga mej. Fastnade framför TV:n och kolalde på X-games tror jag. Massa snowboard åkare var det iallafall... Jag vill också kunna åka så. :(

ska lära mej, men inte ju. ;) godnatt!


Stan imorgon

Mamma kom hem med Forspizza, yummy! Sen säckade jag ner mej i soffan med Sandra och sen kollade vi på DisneyChannel haha. Filip satt ju och kollade med oss så vi kunde inte kolla på ngt annat. Nu är jag fruktansvärt trött och med tanke på att jag ska gå upp tidigare än vad jag brukar imorgon för att jag ska in till stan borde jag gå och lägga mej nu. Tänkte kolla bloglovin, fb & bdb först. :)


Jag gillar bilden, okej? :)

Lets remove the space between me and you

Det blev att jag ritade av mej själv, ville testa göra ett sånt porträtt vi har i skolan fast i gråskala. Däremot skulle jag behöva bättre pennor för det men jag kan ju alltid börja på ngt iallafall. Skissen börjar se någorlunda ut, jag vet bara inte riktigt hur jag ska fixa till håret men det löser sej med tiden! :)

Nu ska jag käka en Pan Pizza, har inte ätit det på flera veckor.



Sandra kmr nog snart också, jag trodde hon skulle komma vid fem men hon är fkn seg. :(

I made it obvious that I want you

Jag ändrade mej, jag tänkter rita istället! Får se vad jag får fram för ngt. Ritar säkert av ngn bild ändå. :)


Sometimes I walk a little faster in the school hallhway just to get next to you

Some days I spend a little extra time in the morning just to impress you. Guess you don't notice, guess you don't need this

Vet ni? Nu ska jag göra något så roligt som att rensa ur inkorgen på min mobil. När jag är klar med det ska jag rensa ur de skickade smsen också, det är bara några tusen! Efter det kanske jag rensar lite foton på kameran. Roligt värre. :) Men det kan behövas.



Ändrade mej, jag börjar med att rotera bilder på datorn istället. :p

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Att lyssna på musik får mej att må bättre (beroende på vad det är för musik) och mina vänner får mej alltid att må bättre. En dag med dom och jag mår hur bra som helst! Älskar er. ♥


Erika was in tha house

När jag stod och fönade håret kom Erika hit och skulle ha sina förbannade sockor som har sprungit iväg så vi fick inte tag på dom. Nu gick hon för att hämta sin hjälm istället och höll på att slå ihjäl sej 17 ggr påvägen dit. Några fler kanske.

Nu har Filip snott glassen och jag vill också ha! Vi hörs!

Bilder kmr sen.


Mer uppdateringar!

Jag har bestämt mej för att jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu på lovet! Det kommer inte gå så bra om jag inte är hemma men annars så. Det går om jag är hos ngn med en dator också. Men det är inte alla jag vill sitta vid datorn hos heller. ;)
Förresten så slapp jag knarka tabeletter hela veckan, jag har bara behövt tabletter en dag! :) Skit sak samma, nu ska jag in i duschen och sen är jag nog social förhoppningsvis.


Sängen ♥

Godmorgon är kanske fel ord som jag letar efter så vi kör på ett vanligt hej.

Jag har varit vaken ett bra tag men lat som jag är låg jag kvar i sängen i någon timme, det finns nog inget bättre! Att bara ligga där och se dagen flyta förbi! Nejdå, det är lite långtråkigt men det är fruktansvärt skönt. Nu är det mat här, det är kött&potatis&sås som jag alltid sa när jag var liten, älskar mammas hemgjorda sås! Jag kan äta enbart hennes sås ur en skål, jag överdriver inte. Mmmmmmmmm! Nu ska jag gå och ta för mej, vi hörs.


;)

Klinten ♥

Jag ändrade mej, jag laddar upp bilder från fackeltåget & fyrverkerierna på Klinten igår istället. Så firade jag lovet! :D


Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas.


Fotograferat

Jag har fotograferat typ hela dagen känns det som, känner mej så tom utan ngt i händerna. Antlingen så var det en sked med glass, en kamera, en Gamecube dosa eller mobilen och nu hlr jag inte i ngt då känns det tomt :( haha, jag och Sandra tog massa bilder på b.la. annat Cherry & varandra för den delen men det är blandat för vi tog med olika kameror hela tiden (vi bytte mellan min & sandras hela tiden). Kan ladda upp några när jag lägger in dom på datorn vilket jag antagligen gör nu. :)


Haha

"When was the last time you did something for the first time?"
"I think it was today because I've never been in this room doing this."

Tomorrow you'll be long gone

Roligt att jag vaknade klockan tio idag! Jag vaknade före det också men då somnade jag om istället. Duktigt av mej iallafall men jag brukar vakna tidigare när Sandra sover här så det är inte så konstigt att jag är vaken nu, det är något som sitter i bakhuvet att jag måste vakna då. Det är som när man har en bebis, man vaknar av minsta lilla, bara det att Sandra inte är någon bebis då. Så var det när jag tog hand om en hundvalp förut. Så fort den rörde sej så vaknade jag och undrade om den mådde bra. Hihi jag är lite överdriven ibland men ska man ta hand om ngt/ngn så ska man göra det ordentligt!


Drar till Klinten

Ska träffa lite folk på klinten och kmr vara där ett tag nu så vi ses senare. Måste bara få säga att fyfan va skönt det är med LOV!


By the way, I'm wearing the smile you gave me

Fan vad skönt, imorgon är det Fredag och det brukar vara en lugn dag som går ganska fort och efter det är det lov! Det är bara att pusta ut! Äntligen. Den här veckan har gått extremt fort, och idag fick vi sluta två timmar tidigare hur nice är inte det? :D

Nu ska det bli ännu mer nice att gå och sova så godnatt på er.


If I wasn't here tomorrow

DAGENS LÅT: Love Game - Lady GaGa
DAGENS KLÄDSEL: jeans, t-shirt, underkläder & sockor
DAGENS DUSCH: Ingen än
DAGENS FRISYR: Plattat & tupperat
DAGENS MAT: Tacos :D
DAGENS HÄNDELSE: :)
DAGENS PLANER: Chilla :D
DAGENS VILL HA: Lov!
DAGENS SAKNAD: Inge vad jag vet
DAGENS DROG: mobilen typ
DAGENS TRÅKIGASTE: Spanskan
DAGENS KÖP: Inge :)
DAGENS HUMÖR: Ganska glad faktiskt
DAGENS SJUKA: Fryser :S
DAGENS KOMPLIMANG: "du är jätte söt sofia" :D
DAGENS SKRATT: Många! :D
DAGENS BILRESA: Bussresan
DAGENS GRÅT: Ingen :D
DAGENS DRYCK: hallonsoda
DAGENS LÄNGTAN: Lovet!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Sandra
DAGENS PERSONER: :D

Faith

Har lite saker att göra, sen sängen! Godnatt. ♥

And now every look is awkward. Everytime our eyes meet they drop just as fast.

 


Början e lite seg så spola fram ca 38 sekunder :)

I think I'm addicted

I'm high on everything you do
All I need, your love's a drug, can't get enough, your love's a drug.


Valen är gjorda!



Men skrivaren krånglar så jag får skriva ut det imorgon istället. Jag är nöjd med valen iaf. :)


Friluftsdag

Vi satt i Värmestugan mestadels av tiden men här är lite bilder från när vi inte gjorde det!



There's just something that happens when you walk into the room

Sometimes I look at you and you seem to be looking at me. But sometimes you look away.. Like you're afraid of what might happen if you stare for just a secound longer.


He's the reason why I draw all those stupid hearts on my paper

Somnar snart. Fruktansvärt trött men jag har ont i magen :( Jag kommer få knarka tabletter resten av veckan, wihooo :tired:

Skönt att jag börjar en timme senare imorgon och att det är Friluftsdag så jag kmr vara på Klinten hela dagen iallafall :D


22:a Tisdag

22:a idag, 22 är mitt tur nummer! Därför har jag inte varit social idag. Nej det är inte därför, jag har gjort massa annat. Kom t.ex. nyss hem från stan. Kom på att jag kunde ju frågat dom på Coop om dom har praktikplatser men det kom jag på försent som vanligt!

Är kanske socialare sen för nu måste jag på toa sen ska jag duscha.

 

Nu kan jag sova, godnatt


Haha..

Godnatt


Sportlov, kom till mej..

Nu har jag pluggat i flera timmar så jag vet ungefär var länderna ligger och några huvudstäder, tror jag blir godkänd på det jag kan iallafall. Jag söker till gymnasiet imorgon, jag tror jag vet vad jag ska välja men ska tänka igenom det till imorgon. Önska mej lycka till på provet...


Dag 22 – Det här upprör mig

Mina tankar är något som ofta upprör mej men även saker som händer runt omkring kan uppröra mej. Jag blir lätt upprörd eller arg när jag är stressad vilket märks tydligt när jag spelar.


Staring at eachother, who's gonna make the first move?

Jag har ångest över geografi provet jag har imorgon, jag kan verkligen inte memorera sånt. Förra provet fick jag IG på om jag inte minns fel. Det är något/några Geografi prov jag fått IG på iaf, sadface.

Jag är fruktansvärt trött och så fryser jag sönder, jag önskar det var lov nu! Jag längtar som fan dit, jag har nog aldrig känt en sån här stark längtan till ett lov. Jag känner hur jag kan pusta ut då.

Nu ska jag försöka få mamma att komma hit för jag kollar gymnasieprogram igen, men hon hör ju lika bra som vanligt, inte alls bra alltså. Och så ska jag såklart lyssna på min grymma spotify lista! Som jag förövrigt är ganska trött på eftersom jag bara byter låt hela tiden..


Godnatt!



;)

Sociala människor gillar jag!

Tänkte försöka lägg mej före tolv och det märks ju hur det går. Ska sova alldeles strax iallafall. Blev jätte glad när många var sociala på på msn och sms nu på kvällen! Däremot blev det jobbigt att svara efter maten men ändå. :D

Jag var jätte duktig idag också, jag som skulle gå runt och lämna bilder till ve och alla människor i Horndal så nu var jag påväg att lägga in dom på mitt USB minne (bilderna alltså, inte människorna ;)) och så vill inte USB-minnet fungera! Det blir alltid såhär. Så nu måste jag gå runt med hela kameran!



Måste bara säga..



.. att det känns muppigt att det är mej den menar :)


Fortsätt så!

Oj, statisktiken höjdes.. rejält! Härligt! :D
Nu blev jag glad!

Tänkte fortsätta skriva något här men jag har inget att skriva mer än att avestas hemsida är sämst på att informera, eller så är jag sämst på att hitta.

Kan ladda upp dne här bilden för att den är så grymt snygg istället :D


To make me feel good

Jag lyckades komma vidare på Naruto men det blev tråkigt så jag spelade Ocarina of Time istället, jag höll på att ge upp när jag blev våldtagen av ett lik men jag gjorde inte det så nu är jag i Forest Temple, inte för att det kanske säger er så mycket men det är bra iallafall, om man bortser från att det enda jag gör är att virra runt där inne för jag är rädd för skuggor i taket, haha. :)

Nu ska jag iallafall kolla lite gymnasium och nu sa jag fel för jag ska gå i Avesta, jag ska kolla gymnasieprogram heter det nog. Det står mellan Samhällsvetande~, Naturvetenskapliga~ och Humanistiska~. Jag är rätt säker på att jag väljer dom i den ordningen också men jag kan ju kolla iallafall.


Ge mej lov..

Efter att ha läst några bloggar har jag kommit på att jag ska söka gymnasium till på Torsdag, plugga Asien till på Tisdag, göra min Engelska uppsats och komma vidare på Naruto. Jag tror jag börjar med det sista...


krullllllll

Somewhere far away, I want you back

Jag måste bara få berätta att jag har varit duktig den här helgen för jag har vaknat före 12 :D Det är riktigt duktigt av mej, annars brukar jag helt ärligt sova vid den här tiden. Och nu har jag t.o.m hunnit duscha! Däremot har jag inget att göra, jag ska kolla om det iaf finns nån som vill träffa mej. :( Ska gå in på msn först bara, och kolla vem fan det var som adda mej igår.. :s Sen är alla osociala på sms som vanligt, har inte testat messa alla men dom jag har messat iaf. Skit samma nu ska jag hitta på ngt vettigt, jag ska nog kolla lite gymnasium nu, elelr linjer heter det då men jag är rätt säker på vad jag vill ändå, det är bara några frågor jag vill ha svar på.

Ska lägga in bilderna på Sandras krull och Matilda och nåra andra på datorn också, så ni får ingen bild nuuuuu :)

Sometimes I just need someone to talk to

Jag hoppades nästan att det var mej du menade..



Godnatt, laddar upp bilder på Sandras krull imorgon :]

This time I wonder what it feels like

Sandra svarade, grattis! Så nu tänker jag dra till henne för ananrs kanske hon är osocial igen, baka-chan. Så vi hörs sen tror jag.


We had seasons in the sun

DAGENS LÅT: Our First time - Bruno Mars
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamas (A)
DAGENS DUSCH: ingen än så länge
DAGENS FRISYR: Morgon frillan
DAGENS MAT: Fisk
DAGENS HÄNDELSE: Det har inte hänt ett skit idag
DAGENS PLANER: Kika på melodifestivalen typ
DAGENS VILL HA: Inge speciellt tror jag
DAGENS SAKNAD: Nothing
DAGENS DROG: Mobilen, men alla är fkn osociala -.-
DAGENS TRÅKIGASTE: alla :tired:
DAGENS KÖP: ingee
DAGENS HUMÖR: uttråkad!
DAGENS SJUKA: uttråkad!
DAGENS KOMPLIMANG: inte en enda:(
DAGENS SKRATT: jag har inte skrattat idag :(
DAGENS BILRESA: hemma hela dagen
DAGENS GRÅT: Inge :)
DAGENS DRYCK: Mjölk
DAGENS LÄNGTAN: Lovet!
DAGENS TELEFONSAMTAL: ingee
DAGENS PERSONER: ingen

Dag 21 – Ett annat ögonblick

När man skrattar så mycket att man inte kan andas! Älskar såna stunder! :D

Nice

Hon svarar inte på sms, sen läste jag på hennes blogg att hon inte tänker gå ut idag så jag skickade ett till matilda som inte svara då gav jag upp så nu tänker jag sitta och redigera bilder istället. :tired:


Thank you stranger for your therapeutic smile

Hejsan!

Jag har varit lat idag så jag ahr bara setat och käkat glass framför TVn men jag funderar på att ringa Sandra för jag har lust att fotografera! Tänkte kolla fb först och några bloggar, om ni undra. Så jag är kanske borta hela dagen om ni har otur ;) haha.


Två bilder

Orkar inte ladda upp bilder, tog inte så värst intressanta bilder heller. :)



Godnatt

I need to tell him, but my pride don't let me


Give it to me baby

Det är -18 grader ute och jag har gått runt i stan med lite folk hela dagen. Lagom härligt kan vi ju låtsas som.. Nej, vi satte oss inne i plushuset och glodde på folk i några timmar för det var så jävla kallt ute. Vi satt även nere i bowlinghallen ett tag. Sen stod vi och väntade på bussen i en hel evighet kändes det som så jag frös ihjäl, fryser fortfarande för smart som jag är åt jag glass när jag kom hem, så nu tänker jag sätta mej framför TVn med en stor filt eller nåt!

Lägger in några bilder nu också.

Freezing

matti om sing it to me one more time:
hahaha vissa bilder är för snygga för att visas... host!!:D

SV: nog är de snygga men de ska visas ändå :D

Godnatt

Mycket hinner hända på tre dagar
ännu mer på tre månader
och en hel jävla massa på tre år.


Roligt på ica



Alla utom jag snart.. eller vänder det?

Piercing

Kollade på lite piercingar och inte vet jag varför men här är en jag tycker är rätt, eh ja, vad ska man kalla den? :D I like it.


If this is reality I'm not interested

1. Vad/vem fick dig att skratta idag? Mkt :)
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Gick till skolan
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Var på ica
4. Vad hände dig 1993? eh min morfar dog? eller så var det 1992..
7. Vilken färg är din hårborste? Röd
8. Vad köpte du sist? Mamma köpte en hel massa till mej på ica nu! T.ex. chips, glass, en pasta alfredo, choklad, lite mer choklad, bananer och så nå mer
9. Vad fick du senast i present? Choklad och en lott
10. Vilken färg är din dörr? Vit, grå typ
11. Var förvarar du dina pengar? Dedu ;) 
12. Hur var vädret igår? Fruktansvärt kallt!
13. Var kramades du sist? I skolan tror jag
14. Vad ser du fram emot? Sommaren!
15. Vad är 15? En siffra & Byxmyndighet!
16. Hatar du någon? Ja
17. Vill du klippa dig? Nej, eller topparna kanske, och färga utväxten :)
18. Är du över 25? cm jaaaaa :D
19. Pratar du mycket? Beror på men rätt så :)
20. Kollar du på O.C.? Nej
21. Har ditt namn ett "x" i det? Soxfia... Nä
22. Känner du någon som heter Steve? Nope
23. Hittar du på egna ord? Miif :] Ja ibland men jag är mer för ljud!
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Ja det är jag
26. Vad har du för mobil? Sony Ericsson w995 röd
27. Vem ringde dig sist? mamma
28. Biter du på naglarna? Nej
29. Har du lockigt hår? Mm :tired:
30. Vilken konsert ska du på härnäst? Ingen planerad
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just? fuckface :D
33. Vilket ord säger du ofta? 'fuck' tror jag, eller så säger jag 'bah' hela tiden 
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Aldrig hört talas om!
35. Ska du jobba imorgon? Arbeta som fan i skolan
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Bra fråga.. Erika kanske, på skoj ;)
37. Vad borde du göra nu? Gå och värma min Alfredo
38. Har du något smeknamn? Fia, Soffan
39. Sover du mycket? Nej det gör jag inte :p
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Ingen aning :s
41. Vad ska du göra på lördag? Plugga tror jag, och bänka mej i soffan!
42. När var du ute sist? Nyss, svinkallt ;s
43. Har du gråtit idag? Nej :)
44. Är du en glad person? Ja det tkr jag nog :)
45. Har du roligt nu? Då skulle jag inte sitta med det här, jag lovar
46. Vad äter du helst? Tacos! Eller någon form av kött bara, är ofta sugen på det..
47. Vem var du med sist? Matti :love:
48. Vad heter din mamma? Elisabeth
49. Vad är hela ditt namn? Sofia "Ellie" Andersson :)
50. Tycker du om någon just nu? Ja


Bjuder!

sing it to me one more time


Hihi titta vad liten Cherry var!



hinner inge mer, ska dra till ica!

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har nyss börjat för mej, det känns som att det fortfarande är den tredje Februari när det i själva verket faktiskt är den sjuttonde. Den här månaden har min bror fyllt år och min kusin också, två kusiner tror jag t.o.m. Den här månaden ska jag söka till gymnasiet också och jag har ingen aning om vad jag vill och jag har bara en vecka kvar innan jag ska lämna in min ansökan men jag ska kolla.
Den här månaden har skiljt sej lite från andra och kommer nog fortsätta göra. Inget är som det ska tycker jag, ändå verkar allt ändå vara som vanligt.
Den här månaden har kommit med både överraskningar och nackdelar, men sånt är livet. Jag har inte så mycket att säga om den här månaden, jag brukar inte märka någon skillnad på månadet, år, veckor eller sånt. Allt bara rullar på.

"Jag ska få kylskåpsmagneterna att fastna på din rumpa."

De tre senaste proven har ju varit ganska varierande, G på matte provet *sadface*, VG på Samhällsekonomiprovet vilket jag inte trodde och så MVG på biologiprovet som jag inte heller trodde! :D Nu är det ju så att det är självklart bra att man blir godkänd och ett G är bara bra men jag vet att jag kunde prestera bättre så det är därför jag är lite nere. Och idag gjorde jag spanska provet så vi får se hur det går på det. Godkänd skulle jag iallafall bli sa hon och det är bra! :) Så ikväll är jag ledig och imorgon är det Fredag, då är jag också läxfri så det känns extremt skönt! Ska däremot plugga lite länder och huvudstäder, även göra uppsatsen till engelska provet men det är inget jag behöver jäkta med.


Vintern är härlig men jag skulle inte klaga om det blev sommar nu.

I hope you always find a reason to smile

Jag blev fruktansvärt glad
men så deprimerad.


Mamma har försökt hjälpa mej att plugga på spanskan till imorgon men allt jag gjort är att ha gått och garvat. Såhär ungefär:

jag: "säg en mening som exemplel"
mamma: "filip åker buss"
"men det måste ju vara till någon"
"jaha, filip åker buss till mormor"
"det är ju typ två meter dit! han behöver inte åka buss!"
och sen började jag asgarva. Jag garvade åt massa mer t.ex. att 'Filip se lo va' "betyder" att filip åker buss till åke och massa mer, jag la mej ner på vägen för jag kunde inte stå.. Jag är trött. Sen kom jag på att jag har inte bara prov på det så jag måste plugga in fakta om ett spansktalande land och skriva om min framtid. Jag kommer dö av garv innan jag somnar... Wish me luck, godnatt!





Glad alla hjärtansdag, i efterskott

Själv sov jag bort hela min alla hjärtansdag. Vad gjorde ni? Hände något roligt?

Har prov imorgon, i samhällsekonomi och jag kan inte koncentrera mej alls. Jag kan ingenting om ekonomi och det går inte in i mitt huvud heller, allt är bara svammel för mej. ännu värre nu. Jag ska lyssna på nån mer låt, kolla några bloggar och fb sen ska jag gå till Sandra för hon har svaren till Instuderingsfrågorna jag har prov på. Jag kan tre av möjligtvis tio så helt borta är jag inte!


godnatt.


Alla hjärtansdag imorgon

Och som vanligt har jag ingen att spendera den med. Kanske kidnappar någon trotsallt för jag är trött på att vara ensam (A)
Sen blir jag fb- och smsbomad nu så jag har inte tid att skriva så mkt, dessutom ska jag plugga och det går inte framåt..


I'd love you to want me the way that I want you

Min dag har varit helt cp och är fortfarande för er information men jag ska, så gott som jag kan, lära mej Samhällsekonomi och Asien nu. Fuck, det kmr inte bli lätt...

Oh happy day!

Jag fryser men jag är varm på samma gång, det känns hel cp men jag brukar känna så ibland. Det är en rätt rolig känsla men jag vet inte vad jag ska göra åt den! Haha... Jag knr på mej att jag kmr känna så troligen hela natten också. ;P Det brukar sitta i. Precis som mina fåniga léenden jag har ibland. :)

Skit sak samma tänker göra en dagens lista sen fortsätter jag med bdb.

DAGENS VILL HA: Lov
DAGENS KLÄDSEL: just nu en t-shirt bara (a) förut idag hade mjukisbyxor, ett linne, en munkjacka, strumpor och underkläder sklart
DAGENS FRISYR: Ingen speciell, allmänt ful bara :)
DAGENS LÅT: Oh happy day kanske? Vet inte vem som sjunger eller om den ens heter så men har setat och sjungit lite på den idag :)
DAGENS PLANER: Plugga lite mer och sova
DAGENS SAKNAD: Sommaren
DAGENS DUMMASTE: Jag
DAGENS MISSLYCKANDE: Duschen..
DAGENS DROG: TVn
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: Glass :D
DAGENS HUMÖR: Glad! :D
DAGENS CITAT: Det är inte lätt när det är svårt men det är skönt när det är hårt
DAGENS ROLIGASTE: Den här tråkiga listan, säger vi :)


You tossed it in the trash

Åh, det där var skönt! Nu är jag jätte trött även fast jag legat där nere i över en timme. Nu ska jag kolloa facebook & bdb sen ska jag klä på mej. Ska kolla bilderna från igår också..


Vill du bada skumbad och smeka mej varm? Jag vet att du vill!

Nu ska jag fylla badet, skönt ska det bli! Vi ses! :)

Can I sit next to you and watch you smile?

Jag ville bara ladda upp den här också :D


Filmdag idag

Ursäkta mej för att jag är osocial men jag har kollat på TV hela dagen. Det var Pirates Of the Caribbean på tv så jag började kolla. Dom som känner mej vet att jag har svårt att säga att någon är snygg men jag kan säga att jag tycker Orlando Bloom är snygg. :)

Nu tittar jag på Titta vem som snackar nu!, eller jag småkollar lite men jag ska plugga lite Samhällsekonomi. Däremot tror jag mina instuderingsfrågor till Samhällsekonomin är i börta.. Men jag får försöka lära mej ändå.


Your awkwardness is adorable.

Jag tror jag somnar sittande, jag har varit såhär trött i tre timmar snart men sandra var här så jag kunde inte sova. Men jag ska titta klart på The Big Bang Thoery för det är min favorit episod nu! En av dom iaf. När Sheldon är i bollhavet med sina "Bazinga", haha jag tröttnar inte! Sen går jag och lägger mej så godnatt. ♥


Roligt


Biologi provet var lättare än jag trodde

Härligt, nu är det provet gjort också. Jag tror faktiskt på ett VG men vi får se! Nu ska jag avstressa mej lite innan jag ska fortsätta plugga till nästa veckas alla prov. Jag kanske tar ett bad senare också men inte nu, nu sätter jag mej med en nutella framför TVn. :)


Duschen nu!



Hahah diggar den där sidan asså.

In mario world



Jag är bäst! Hoppas alla känner igen sej, hahah! :D
Sandra säger att jag inte ska glömma att det var hennes idé, men det var hon som inspirerade mej helt ärligt då.

Always on my mind

Hade sista nationella provet i svenska idag, det gick nog inte så jätte bra så vi hoppas på iallafall ett G+ eller VG, men då blir jag förvånad. Jag skrev en krönika om Flammande kärlek och hur många blev förvånade? Däremot har jag för mycket i huvet så allt blir bara klottrigt och vimsigt och jag vill ha med saker som jag inte borde ha med.
Jag borde gå och plugga till Biologin imorgon och till SO:n nästa vecka men jag lägger mej hellre på golvet i mitt rum med hög volym på stereon just nu.



It's stuck, bruning inside of me.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns en hel massa jag ångrar men något jag brukar ångra är mitt beteende. Jag tycker jag kan vara extremt jobbig ibland och såna stunder ångrar ja. Sen finns det annat jag ångrar också, men det tänker jag inte nämna här :)

Ja, jag har fruktansvärt roligt.



Vad duktig jag är på att underhålla mej själv. Jag behöver göra något annat... Så nu ska jag gå och läsa på svenskan innan jag går och lägger mej! :) Godnatt! ♥

Wrap me with your arms and I wont let go

Nu har jag och Sandra setat och spelat Super Mario Bros 3 tror jag det va, jag ägde ut henne totalt. Jag gjorde Game Over så vi fick göra om samma bana 17 ggr. Men jag borde gå och lägga mej, jag somnade i fåtöljen idag och den är inte precis bekväm om man säger så, så jag var fruktansvärt trött. Sov i kanske bara tio minuter för sen var det mat så om jag går och lägger mej nu somnar jag nog på en gång.

Btw; så pluggade vi också, det var riktigt duktigt av oss tycker jag! Allt jag minns är att Libanons huvudstad är Beirut men det är ju något iallafall! :D



Ska titta på den där någon dag framöver också. Det är inte jag själv som har fått för mej att jag ska se på den om ni tror det, men nu när den ändå är nerladdad så kan jag ju se den. Det ska vara en komedi så det kanske bir roligt!

Just ja, har sovmorgon imorgon, sen har jag andra delen av Nationella proven i Svenska, ska sitta där i ca tre timmar. Har baguette och sprite med mej som igår! :)

Baby baby baby OH!



Fråga inte varför jag tog med Justin Bieber i bilden men han var den första som dök upp i mitt huvud. Och som jag har sagt förut så har jag inga problem med honom, jag kände bara för att mobba honom lite. :]

Sandra är kravmärkt.

Det var ju kul, skratta lite mer! :D

Ja, det var inte det jag tänkte säga. Ärligt tänkte jag inte säga något alls utan bara vara duktig och ladda upp ett inlägg tänkte jag, men senare ska jag vara ännu duktigare för då ska jag plugga! Jag har ju prov imorgon, kanske två t.o.m. men det var för att jag var sjuk. Sen har jag ett på Fredag, eller jag har för mej att jag hade nåt mer men det märker jag isåfall. Sen har jag en hel jävla massa prov nästa vecka som jag knappt håller reda på själv! Så det är nog bra pm jag pluggar till både det ena och det andra. Wish me luck.

Tråkigt :)

Ditt beteende
Elak eller snäll:  snäll såklart!
Tystlåten eller högljudd: Beror på tror jag
Tjaffs eller slåss: Jag tjafsar hellre
Mysperson eller festperson: Mys ♥
Kärlek
Är du singel nu: Ja
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: Halvt, vet inte vad jag ska räkna det som
Hur länge va du och din senaste pojkvän/flickvän tillsammans: 2 månader -1 dag för att vara exakt
Hur stor va/är ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: Ett år ungefär
Har du någon gång varit otrogen: Nej :)
Vem strulade du med senast och när? Nobody
Tycker du att det är mysigt att pussas? Ja! :)
Är du oskuld: nej den sprang iväg nyss
Är någon du haft sex med en ful: Jag råka (A) haha drev bara
Har du haft sex i någon kompis hem: Varför tänkte jag på Erika där?
Har du tackat nej till sex: Ja
Vad tycker du om våldtäkter: Nej, bara om det är jag som begår dom såklart! ;) nej, inte ens då

Utseende
Vad har du för hårfärg: Mörkbrun just nu
Vad har du för ögonfärg: Grön
Hur lång är du: 1.60
Vad har du för skostorlek: 37-38
Är du nöjd med din kropp: nej
Är du nöjd med dina bröst? nej
Är du nöjd med din längd: Brukar inte bry mej, bara om folk kommenterar den :p
Har du några piercingar: öronen
Har du någon tatuering: Nej
Söt eller snygg? båda såklart!
Vad tror folk om dig? Ingen aning, fråga?
Vad får du oftast komplimanger för? Får inte kommentarer så jätte ofta så vet helt ärligt inte..

Om killar
Killar som jämt går i mysbyxor: Mysigt
Killar med tatueringar: beror på hur många
Killar med långt hår: hur långt?
Killar med smink: Hur mycket?
Killar med piercingar: Nice!
Killar som slåss: Situation?
Killar som är emo: Nja, personlighet?
Killar som är punkare: Nej dom brukar jag inte gilla
Killar som idrottar: Nice!
Killar som slår tjejer: Fegisar
Killar som är korta? Gulligt!
Killar som har kontroll? Över?

Am I just a roadblock in your way?



Jag gillar ljuset på bilerna, synd att det inte syns lika bra när dom är små men jag tänker inte visa dom större, tyvärr. Dom två första är inte riktigt samma som dom två sista eftersom dom är mörkare men det är något med dom.
Nu började Spotify spela Cotton Eye-Joe så nu fick jag lust att dansa, ska gå och ställa mej framför TVn med Just Dance ett tag nu. :)

Dildo eller webcam?..

Camilla om Dag 18 – Min favoritfödelsedag:
Hejhej :) Var med och tävla och vinn en dildo eller webcam. Anmäl dig genom att kommentera inlägget TÄVLING på min blogg!

Fin blogg du har!

/Camilla :)

SV: Det var väldigt varierande priser måste jag säga. Svårt att välja vilken jag helst skulle vilja ha så jag står över den här gången och svarar därför på kommentaren här så att jag inte går med i något ;) Brukar inte svara på såna här kommentarer överhuvudtaget men jag blev rätt paff när jag såg den här och trodde jag läste fel.. Jag läste om det tre ggr helt ärligt hahah. Tyckte den var lite rolig!

Tack, du med! :)

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har inte haft någon favorit. Alla har sett ungefär likadana ut och jag vet inte att jag har fått något extra speciellt som jag blivit riktigt glad över när jag har fyllt år. Jag kommer bara på min 7 årsdag då mitt marsvin dog, det var ju inte den bästa födelsedagen om man säger så. Jag var så glad hela dagen och jag kommer ihåg att jag tog ett rån och skuttade in på mitt rum för att ge henne det på kvällen men hon tog det inte. Hon satt bara och glodde in i väggen och jag tror hon var full av urin också. Mamma ringde en veterinär och jag minns inte riktigt vad dom sa men det var inte säkert att vi skulle hinna in till veterinären så vi åkte inte. Mamma ropade på mej efter ett tag och då var Molly, som hon hette, död. Jag visste inte hur jag skulle bete mej och jag tyckte jag var konstig som inte grät men tillslut gick det väll inte längre och jag började gråta men det har ju inget med det hela att göra.

Nu kom jag på när jag var rätt liten men jag vet inte hur liten, så speciellt liten kan jag ju inte varit eftersom jag minns det men jag har ändå en känsla av att jag var fyra år. Jaja, det var ju skit sak samma, men jag minns att det stod ett jätte stort paket till mej inne i dator rummet, mammas nuvarande sovrum. Jag var jätte nyfiken på det och frågade massa frågor men mamma vägrade berätta. Tillslut fick jag henne att säga vilken färg det var på den; regnbågs färgad eller massa olika färger eller nåt sånt sa hon att det var. Jag blev jätte glad och började fantisera om var det kunde vara och sen på min födelsedag när jag fick öppna det var det en svart radio! Den står och går inne på mitt rum för fullt fortfarande, efter alla dessa år haha. :) Men den börjar bli lite slutkörd nu kanske, den tar inte emot vissa skivor och hackar fast det inte är hack i skivan. Ljudet svajar lite ibland också men annars går den som den ska med lite brus bara. :)


Roligt jag har när jag har tråkigt. (syftar på bilden) :D

Grenade

Nu är en del av Nationella proven i Svenska gjort. Jag blev lite nervös när jag satt med dom men om jag inte blir godkänd heter jag nog Kurt trots allt för jag tyckte det var ganska lätt. Det var den enda gången vi fick käka på lektionen också, det var nice. :) Däremot drack jag bara lite Sprite, jag hann inte mer. Men jag tror det gick lite bra iallafall, godkänd blir jag annars vet jag inte vad.



Den här låten ska jag leva på resten av dagen. <3

I'd jump in front of a train for you

You know I'd do anything for you
I would go through all this pain
Take a bullet straight trough my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same


Bloggen kommer stängas någon timme efter midnatt och då kommer jag ha gått och lagt mej så jag säger godnatt nu! Godnatt :P

I was once a treehouse, I lived in a cake

I:love:Rubriken! :D

Jag som engagerade mej lite för headern den här gången, så ser den helt cp ut på bloggen. Jag tänker byta.... Men då tänker jag göra om hela bloggen också. Fast jag kommer nog inte ha tid på ett tag så jag byter nog tillbaka till min andra header, jag trivdes bättre med den men jag tycker det är krångligt att lägga upp headerar, headers, headrar... Vad heter det? Äh, ni fattar ju, så jag tänker inte ändra nu. Nu ska jag läsa igenom pappret till Nationella provet imorgon en gång till sen tänker jag sova.

Det var något mer jag tänkte säga men jag har helt glömt bort det...
Kan ju berätta att jag hade väldigt trevligt vid ICA idag när det kom folk från när och fjärran och var sociala, haha!

OBS! Jag har pluggat hela kvällen men jag har haft några små pauser som jag brukar ha när jag fröhör mej själv och det är under dom pauserna jag har engagerat mej lite med min header! Som för övrigt ser jätte konstig ut och kvalitén blev jätte dålig! Den ser mycket bättre ut annars tycker jag. Och jag kankse gillar löshår trots allt. Just på dom där bilderna iallafall, även fast det är fail på en. :p


Klicka.
Erkänn att den ser lite bättre ut sådär?


Dikt

Kul att Robert och Conny springer runt och ska krama mej hela tiden. Conny bad t.o.m. om en puss också, haha... Han fick en på kinden bara för att han är så söt när han inte är konstig och då blev han helt röd i ansiktet och gick och fnittrade, haha. Det var ju lite gulligt faktiskt. Däremot är det inget han ska vänja sej vid.

Skit sak samma, jag tänkte ladda upp en dikt som jag läste i skolan idag som jag på något vis tyckte om, även om jag misstolkade den lite. :)



ELD!

När du ser på mej och ler.
Vet du om att jag börjar brinna?
Du är en pyroman.
Omedvetet.
Jag är gräset
som brinner.
Du är min pyroman, älskling.
Nu tar elden fart
Brandsläckarn!
Hämta brandsläckarn, älskning!
Han tar fram brandsläckarn.
Och släcker mej.
Omedvetet.
Jag pyser och fräser
och är svartbränd
I största allmänhet.
Och då gör han det igen:
han ser på mej och ler.
Jag återhämtar mej
från brandsläckarskummet.
Och elden tar fart på nytt.
Då var vi där igen.
Brandsläckarn, älskling,
BRANDSLÄCKAREN!!!

-
Susanna
I:
Det kliar i mitt hjärta, 2001


Hej!

Sitter här och gäspar så tårarna rinner och fryser. Mår ganska illa också, tror jag åt lite för mycket sötsaker. Två munkar och en hel choklad är kanske lite för mycket sött för min mage. Jag får ta och jobba bort det med dans lite senare, men inte nu. Nu har jag ett nationellt prov i Svenska att plugga till. Godkänd är jag rätt säker på att jag blir men allt kan hända så vi får väl se hur det går imorgon. Jag är nervös redan nu, jag vet inte varför jag inte kan se det här som ett vanligt prov. Det känns som att det är så mycket mer även om det inte är det. Men imorgon när det är gjort kanske jag har ändrat inställning.

Jag tänkte visa en bild på mitt porträtt jag gör i skolan men jag ändrade mej. Usch, jag vill göra om en hel massa först. Så ni får en bild ur min iheartit mapp istället.


Fkn döö

Fuck vad barnsliga vuxna människor kan vara. Jag tror jag får nåt psykfel snart, jag är trött på det här nu.. Jag har väl inte seciellt mycket med det hela att göra men jag får höra det hela dagarna så påverkas jag fortfarande och jag är allvarligt sjukt trött på det här nu. Hur kan en vuxen man bete sej så? Blä.

Nu ska jag gå och sjunga rejält högt medan jag gör ren Cherry's bur istället och sen tänker jag duscha!


Löshår, eller inte löshår? Det är frågan.
Det lutar åt inte. :p

24/7 on my mind

DITT LIV

Vad heter du? - Sofia
I mellannamn? - Detdu :)
Vart bor du? - Avesta
Du bor med? - Mamma, Filip, simba & Cherry
Trivs du där du bor? - Jadå, det är lite långtråkigt bara
Brukar du läsa horoskop? - Ja ibland
Har du körkort? - Nej
Vad spenderar du dina pengar på? - Godis tror jag nog
Antal kuddar i sängen? - 3 :)
Kan du baka bullar? - Om jag ahr ett recept så haha ;p
Bläck eller blyerts? - Bläck tror jag
Mc donald's eller burger king? - McDonald's!
Är du allergisk mot något? - Plåster :S
Äger du ett busskort? - Nej
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - Fruktansvärt snygg ;)
Nästa mål i ditt liv? - Få bra slut betyg
Vad såg du senast på tv - Freaky Friday
Hur svarar du i telefon? - Mobil - Hallå Hemtel. - Sofia/Hej det är Sofia
Vem ringde dig senast? - Leo
Vad sa den som ringde? - Han ville ha skjuts
Antal timmar sömn inatt? - ca 10
Sov du ensam? - Ja

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Cherry
Fick dig att gråta: Vet faktiskt inte
Du gick på stan med: Sandra tror jag
Skickade ett e-mail till dig: Säkert fb.

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja :)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja :s
Tar du droger? - såklart, 70 st :)
Vad är du mest rädd för? - Hur allt kommer bli
Vilka kläder sover du i? - Just nu växlar jag mellan ett par vita pyjamas byxor och trosor tillsammans med en vit magtröja :)
Vart vill du gifta dig? - På en strand
Har du varit kär? - Ja
Kör du bil? - Nej
Har du ett jobb? - Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - Beror på vad det är för folk :)

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Ja det tror jag
Är du ensam nu? - Nej :p
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Hallelujah brukar fastna ofta men det är för att Matilda alltid går och sjunger på den. Annars kan det vara låtar jag har lyssnat på en stund innan :p
Vill du gifta dig? - Nej :)
Vill du ha barn? - Ja! :D

FAVORIT

Rum i huset? - Mitt rum, men det hade varit bättre om datorn hade varit där också.
Typ av musik? Allt möjligt!
Månad? - Alla mellan maj och september :)

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Nej
Köpt någonting? - Nej, inte vad jag vet
Varit sjuk? - Nej
Sjungit? - Ja förfan! :D
Sagt "jag älskar dig"? - Tror jag skämtade då men ja :)
Velat säga till någon att du älskar hon/han? - Ja
Träffat nån ny person? - Jag hejade på en gammal gubbe jag inte träffat, räknas det? :p
Saknat någon? - Jodu :)
Kramat någon? - Ja :)
Kysst någon? - Nej, men Filip fick en puss ;)
Haft sex med någon? - Såklart, 17 ggr :)

SENASTE
Låt du hörde: Medez - Razor Tongue spelas för fullt just nu, haha!
Film du såg: Freaky Friday
Du krama: Mamma tror jag
Du åt: Thai ♥♥♥♥♥
Du hade sex med: Vill du bra gärna veta vaa
Senaste semester: Vimmerby säkert :tired:

FÖRSTA
Första bästa kompis: Johan
Första jobb: Jag tycker min prao räknas så brandman :D
Första inhandlade skiva: Gud, det kommer väl inte jag ihåg
Första förälskelse: Leo
Första begravning: Pappas <3
Första piercing/tatuering: Öronen

klockan är: 19:55

Dag 17 – Mitt favoritminne

Det finns fruktansvärt många! Så jag kan fortsätta ladda upp lite minnesbilder från telefonen! :)



Det blev inte många men skit samma. :)

Solat

Jag har varit ute och solat sen klockan två, tre kanske. Ja, jag solade. :) Däremot tror jag inte jag fick färg, haha. Det var riktigt kallt också, det är nog bättre om man rör sej mer. Jag skulle ha varit och åkt skidor, det hade varit bra. På tal om skidor så har jag träningsvärk efter repliften, det gör fruktansvärt ont faktiskt. :S

Nog om det, nu ska jag ta en titt på USB-minnet som jag fick på Karl-Feldts gymnasiet, det fanns lite grejer som man fick göra på Media där och lite bilder och sånt.

I'm not superhuman

Nu ska jag gå och spotta tandkrämen och gå och lägga mej. Godnatt! ♥


Söt jag är. ;) dddd;


Lets get the story straight


Någon..

.. som du älskar av hela ditt hjärta - många
.. som du skulle offra livet för - många
.. som är den smartaste du känner - ingen
.. som alltid får dig på strålande humör - Matilda
.. som får dig att le när allt känns tungt - ingen jag kmr på
.. som är den omtänksamaste du vet - mamma
.. som är en bitch - fuckface
.. som är en fjortis - Michaela
.. som är en föredetta bästa vän - Ardita
.. som är snygg - Patrick
.. som är osmart - Sandra
.. som är en riktig vän - ni
.. som är din älskling - Simba
.. som är den galnaste du vet - Ricki kanske
.. som är den konstigaste du känner - Pontus
.. som är underbar - Många
.. som är dum - Filip
.. som du kan prata med om allt - ingen
.. som är din barndomsvän - Johan
.. som du saknar - pappa
.. som du har spenderat mest tid med - Mamma
.. som du var dum emot när du var mindre - Dom som går i första nu
.. som du tycker är snäll - Isabelle
.. som du har sportat med - Erika
.. som du skulle vilja krama just nu - :)
.. som du känner var din första kärlek - Leo
.. som du inte har träffat på länge - Jeremy
.. som du vet saknar dig - Erika :A 
.. som du träffade idag - Filip
.. som du tycker är söt - Cherry
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Sängen

Freaky Friday

Kollade på Freaky Friday nyss. Den var rätt okej, den gick att titta på. Blev mestadels frustrerad men så är det, haha. :) Dottern och mamman bytte kroppar och skulle klara av att vara så i en dag, det skulle jag också vilja testa men ändå inte. Speciellt inte om det blev sådär! Men som vanligt löste det sej i slutet. :)


Jag minns verkligen inte det där, haha!



Det där hade jag skrivit på någon gammal kamrat sida haha, där ser man.


Dag 16 – Min första kyss

Den var trevlig den.


Don't wake me



When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up.

Tänker på den där dagen med ett léende och tårfyllda ögn.
Det är en dag som jag aldrig får tillaka. Och även om det knappt är något, är det allt jag har.

Aurora

Dagen på Domarhagen (K-F gymn.) började med att vi kom in och satte oss i Aulan, lyssnade på några som sjöng och kollade på några som dansade sen blev det upprop. Jag fick gå till det Estetiska programmet där jag inte riktigt trivdes med att bara sitta och lyssna. Vi satt och kollade på en powerpoint presentation som läraren stod och pratade om tills det var tio minuter kvar då vi fick gå och kolla på lokalerna eller sluta. Jag valde att sluta. Efter rasten vi fick blev det nytt upprop och jag&erika fick gå till Samhällsvetenskapliga programmet och sätta oss där vid nästa powerpoint (har för mej att det var ett powerpoint där). Dom pratade lite tills dom sa att dom som hade tänkt sej inriktningen media skulle följa med 'vad han nu heter'. Jag tvekade men jag valde att följa med och det ångrar jag inte! Jag skulle gärna välja Samhäll, inriktning; media! Dessvärre är min mamma emot det men jag ska snacka med en Syo (stavning?) och se vad hon säger.

På lunchen hade Erika på något konstigt vis fått pannkaka i pannan, jag hittade inte sylten och Matilda åt pannkaka med en sked för hon hittade inga bestick så det var jätte lyckat av oss. Sen fick vi gå på nån mässa och det var jätte tråkigt så efter ett tag gick jag och Erika och satte oss i Domarhagen och träffade Jonas och Harald, haha. Sen väntade vi på bussen hem. Det var rätt roligt, om någon ville veta eller orkar läsa heter det rättare sagt.

Btw; Helt plötsligt kände jag en hand på min axel och så hörde jag en röst som sa "Du, din blogg är bra ju." så jag blev ganska förvånad. Men glad också. :) Vilka söta klasskompisar jag har :)

Måste bara förlånga den redan långa texten med att säga att jag såg norrsken igår! Det var underbart fint. Jag såg norrsken när jag avr liten men jag minns det inte. 
Det var inte lika fint som på bilderna här nedanför men jag tyckte det var fint iallafall. Var det någon annan som såg norrskenent igår? :)



Vissa bilder kanske är fake eller annat men jag tycker det är väldigt vackert ändå. Bilder från google.


Osocial idag

D-hagen idag var faktiskt helt okej! Riktigt bra start på skolan. Mer berättar jag imorgon för nu ska jag duscha sen ska jag ligga och lyssna på Skillet tills jag tröttnar!

Godnatt.


Jag vet inte varför men jag gillar verkligen den där bilden. Kanske är för att man ser hennes ansikte. :) Nej, jag skoja bara!

Btw; Smilisarna hade inte alls försvunnit från min blogg, det var bara kin dator som kände för att sidan inte skulle blir klar ordentligt, om det säger er så mycket. Det var ialalfall inga fel på min blogg, det var datorn.


Happyface!

Mamma var till stan och då köpte hon min Skillet skiva ♥♥♥ och Just Dance 2, så nu är jag upptagen resten av kvällen, vi ses! :D

Btw

Ursäkta att jag härma 'din' design lite Bella men jag gillar verkligen rubrikerna till inläggen! Har bara fått till texten än så länge men tänkte försöka göra något eget. :) Nej förresten jag skoja, jag tror det är fel text men det är något liknanade och jag tyckte inte om det lika mkt på min blogg, men det fixar jag imorgon, elelr när jag ahr tid. Och det är nå cp för mina smileys försvann!

D-hagen imorgon

Jag är faktiskt riktigt trött nu. Ska kolla några bloggar sen tänker jag lägga mej så godnatt på er!

Morgondagen spenderas på D-hagen (som jag alltid kmr kalla det även fast det heter Karl-Feldts gymnasiet numera) och sen är jag tydligen bokad hela dagen. Kommer hem vid halv fyra eller något sånt.
Jag ser faktiskt fram emot dagen på något vis. Fast det kan ju bero på att jag oftast har otroligt roligt åt ungefär ingenting när jag är där, eller bara är allmänt jätte glad. T.ex. när jag var där med skolan nån gång och jag och Angelika gick utanför där och garvade åt, helt ärligt, ingenting och alla glodde på oss medan vi väntade på Malins bror. :D


Vet inte om jag ska ta texten som ngt positivt eller negativt men jag gillar bilden.

Hahah mormor!

Vi satt och tittade på 112 på liv och död när mormor helt plötsligt säger "ooh vilken mage!" hahaha, kändes lite ovanligt att höra det från sin mormor. :D


Saknar min prao! ♥


I should've started running a long, long time ago

 
 
There was a boy whose first love
was a girl in a picture,
which he found on the street.
He picked it up and kept it.
As time went by he married,
but still kept it.
One day, his wife found it and asked,
"Where did you get this?"
The man said,
"I found it when i was a child..
but why are you asking?"
His wife replied,
"I lost this picture when i was seven."

Den där var sjukt söt, jag kan verkligen inte öåta bli att le. :love:

Oops

Märkte att Grattis bilden på Filip blev cp, eller hela var inte med så klicka på bilden nedan så ser ni hela. ;)


Falling inside the black



Busy

Filip fick Link's Crossbow Training så jag sitter och spelar nu, hihi. :D


Hejsan!

Sitter och väntar på att ugnen ska bli varm nu, jag tänker värma en pizza. Jag tycker inte det är smart att börja käka pizza när man knappt ätit något innan men mamma är i stan och jag har inget annat att äta så det här är ett undantag. Jag kommer definitivt inte äta upp hela själv, jag ska dela den med Filip. Jag tvivlar på att vi äter upp det ändå men bara så att vi får något i oss. Båda mår iallafall mycket bättre idag, fast jag har lite ont i huvet.

På tal om Filip så fyller han år idag.



Och bara för att min datorn är så seg så har jag redan hunnit ätit upp min pizza, haha.

Do you want a piece of me?



Vad gör man inte när man har tråkigt? Och opåhittig som jag är blev det ett klassiskt äpple med vatten. Mer har jag inte att säga.

Godnatt! ♥

Jag är bäst

Duktig som jag är lyckades jag fixa smilesar till min bogg, förvånadsvärt, jag vet. :)
Däremot hade jag lite svårt för att välja smilesar så jag kanske råkar byta men då är det ju så. (Det fanns olika paket smilesar man kunde välja mellan, eller hur ska man förklara? ;ppp)
Nu ska jag bjuda på en bild och sen ska jag gå och göra ren Cherry's bur.

Hahaha humor! :D

Bloglovin'

bloglovin

Jaaa, jag har skaffat bloglovin'. Vi får väl se hur det går men vissa läsare gillar ju bättre att följa bloggar så, jag gör det för er! Kanske får lite fler läsare då också, behöver bara något intressant att blogga om. :)
Klicka på "bilden" för att följa min blogg.

Haha cp?

Följ min blogg med bloglovin

Det stod att jag skulle klistra in det där i ett inlägg  på min blogg så here you go. :)

Happyface!



Mormor fick komma hem idag! :D<3

Tell me why you broke me down and betrayed my trust in you



Söt, jag var bara tvungen..

Dag 15 – Mina drömmar

Hmm mina drömmar. Hur ska man tolka det?
Drömmar för framtiden har jag inte, allt jag vill är att bli lycklig med en familj och det vill väl dom flesta, men några speciella framtidsplaner/drömmar har jag inte. Tänker inte speciellt mycket på det även fast det är rätt nödvändigt nu. Ärligt vet jag knappt vad jag ska välja till gymnasiet och det ska jag göra nästa månad beroende på vad jag ska välja, det kan även vara försent. Har inte kollat nånting..

Jag dagdrömmer ofta, sätter mej i min egen lilla bubbla och försvinner in i tankarna som kan vara allt melllan himmel och jord men vanligtvis är det väl kärleken som hägrar.

Mina nattliga drömmar är ganska random av sej och brukar vara hel knäppa, jag fattar inte riktigt hur jag får ihop saker så i mitt huvud. Inatt drömde jag t.ex. att jag skulle vara med i Melodifestivalen och jag antog att man skulle bli fixad där så jag gick bara dit (till Aulan i skolan), där var det jätte mycket folk, i det lilla utrymmet precis innanför dörren, där alla stod och fixade sej och så insåg jag att man skulle ha eget smink och sånt med sej och jag hade ingen foundation så det var ju världens undergång, tydligen. Därför började jag fråga om jag fick låna av någon tills jag kom på att det är ingen som har samma färg som mej så jag lånade lite rouge av någon istället och hon blev en sandhög med röda kinder på en strand som sen blev bortsköljd av vattnet men det hade jag inte tid att tänka på för det var snart min tur. Medan jag väntade dom sista minuterna märkte jag att låten som sjöngs nu redan finns och att jag har hört den så jag var tvungen att gå och klaga så jag och någon gubbe gick och klagade. Sen var det min tur, jag hade en rosa peruk på mej och sprang upp på scenen tillsammans med Jesper och vi skulle tydligen göra ett stå-upp nummer, eller vad heter det? Vi var komiker iallafall. Jag började snacka om mina kusiner och apelsiner så berättade någon i publiken att han hade fått in typ fem apelsiner i rumpan (wtf??) och jag bah "Jag tänker inte berätta vad jag har haft i rumpan" och då var vi tvugna att gå av scenen... Haha, och jag drömde att jag var typ "klängig" på en kille också, däremot tänker jag inte berätta vem för då kmr alla få mardrömmar haha!

Den var inte så random men jag tyckte den var ganska konstig ändå. Jag drömde mer men jag kommer inte ihåg det så bra.

Sv: Tack matti! Jag är elit :)

Svarade på mattis kommentar i rubriken, jag hade ändå ingen vettig rubrik. Sry för att jag gjortde dej gravid också ;ppp

Jag mår mycket bättre idag förutom att jag känner mej lite utmattad och lite småyr men det är ju inte så konstigt när jag inte åt något på hela dagen igår och drack kanske bara två glas vatten och tre glas coca cola om ens så mycket. Jag kommer må bättre bara jag får i mej lite mer.

Gårdagen spenderade jag på soffan, jag överdriver inte när jag säger att jag enbart låg på soffan igår. Gick upp på toa ibland men annars sov jag, sen sov jag hela natten också så nu känner jag mej ganska pigg. Idag har jag spelat Ocarina of Time och kommit ganska långt, fast Link är sjukt ful när han är vuxen hahah. Han har för lång näsa, däremot inte värre än Ganondorf. Det är lite svårt att förstå när man inte har spelat det men det är inte så viktigt att veta heller, jag ville bara ha något att skriva.



Tog några bilder häromdagem, däremot minns jag inte på vad men tror inte jag har lagt in dom på datorn än och kamera batteriet sitter på laddning nu så kan inte lägga in dom nu heller, därför blev det den där bilden och till den kan jag bara säga: jag vill till Klinten!

RSS 2.0