:DD

Idag var jag till stan och gissa vad? :A svårt.. jag fick en systemkamera! :D inte världens bästa men bättre än mobilen :) men bilderna var inte lika bra på datorn så jag vart lite besviken..
Jag har även köpt dom två första Yu-Gi-Oh! manga böckerna, en bh, en mascara, några linnen och lite tillbehör till kameran :) nöjd som fan!






inte världens bästa men vafan :)




Pienso en ti constante..



Förresten, när jag skulle kolla upp om 'pienso' betydde det jag tror så var jag tvungen att hitta det "riktiga" verbet eller vad man ska säga eftersom det är böjt i "jag" form. Jätte svårt att förklara, spanjorerna har konstig grammatik. Iallafall så kom det upp massa ord så jag skulle gissa vilket det var, jag tror jag hamnade lite fel för det jag tröck på betydde penis (ursäkta att jag lägger upp pornografiska ord på min blogg. nej jag skämta xD), och trött som jag är börjar jag asgarva. Så nu vet jag vad det heter på spanska, ifall att jag ska åka till Spanien och behöver veta vad det heter liksom ;) skämta, men jag skulle kunna lägga in det i någon simpel mening, jag har redan kommit på två HAHA! och där kom min humor med i det hela.. Ja, kul att veta.. hmm.. *hrm*..  ... skämta, fan jag kul jag är som skämtar hela tiden! :D det är aldrig någon som skrattar! :D haha, okej, nu börjar jag bli för trött här, bäst jag går och lägger mej, god natt!

Kommentarer
Postat av: matti

ffffffffaaaaaaannnnnnnn du fick en förrrre mig-.-XD

2010-06-22 @ 23:41:30
Postat av: matti

FAN-.- du fick en före mig XD

2010-06-22 @ 23:42:43
Postat av: matti

oj råka skicka två gånger hhiihi....JA E BÄST:D

2010-06-22 @ 23:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0