*bugar* oss.

*bugar* oss.

Haha, kom hem från Karaten nu. När vi kom till skolan fick vi problem eftersom vi aldrig varit där så vi gick in i en öppen dörr, det visade sej vara killarnas omklädningsrum ....... ^^''''' Haha, så vi frågade en kille där vart tjejernas omklädningsrum var så då gick vi dit. Vi började prata med två tjejer i vårat omklädningrum, varav en var kines. Jätte roliga tjejer.
När vi kom i Dojon (träningslokalen) fick vi hälsa på våran Sensei (instruktör med svart bälte) genom att buga och säga Oss. Sen satte vi oss ner och våran Sensei kommenderade Mokuso som betyder avspänning/meditation så då blundade vi och andades in med näsan och ut med munnen i någon minut. Sedan kommenderade han Mokuso Yame (avsluta meditation) och vi öppnar ögonen. Han kommenderar Senseinirei och då lägger man ner vänster hand följt av höger hand på golvet och bugar mot Sensei occh säger Oss. 

Vi lärde oss de vanligaste benställningarna; Zenkutsu-Dachi, Kiba-dachi, Kokutsu-Dachi & Jodan. Och sparken Mae-geri. Googla på det, det finns säkert bilder och sånt. :)

 


Zenkutsu-Dachi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0